Kort i taket, en uppdatering!

Här var det ett jävla bra tag sedan jag skrev något, så tänkte köra en liten update om det nu är någon som ens läser det? haha. Snart är mitt vikariat på Svedjan slut, och känns riktigt trist. Har ju ingen aning om vad jag ska göra sedan? Orkar inte gå runt så som jag gjorde hela förra året, ångest! Ska ta tag i det där på allvar. Kom dessutom in på socionomutbildningen i umeå men tackade nej, bra val.. hoppas jag :) Vill plugga till sjuksköterska itsället, känns mycket mer intressant.

För några månader sedan när jag och Emelie for hem från Norge trodde jag aldrig att det skulle vara ett SÅ bra beslut. Ingen (inte ens jag) förstår nog hur kär jag är, Tommy Henell har kommit och tagit mitt hjärta totalt. Ibland känner man i hjärtat att nånting bara är rätt, och det här är så rätt det bara kan bli. Men jag måste erkänna att det är skrämmande att känna såhär, för jag kommer aldrig kunna bli mer sårbar. Men just nu trivs jag bara så bra med mitt liv, människan jag älskar, älskar mig tillbaka och har man det så har man allt man behöver.

Ikväll ska jag och tommy pysa till hans stuga, det blir mysigt. Är ledig hela helgen och fytusan vad skönt det känns. Nu ska jag dra vidare så denna update får duga ;)

PUSS    


RSS 2.0