yey!

Idag har jag njutit av bra väder, fick dessutom mig en riktig sovmorgon och det var verkligen skönt. Har legat ute och solat ett tag idag, dock kom molnen fram lite för ofta tyckte jag. Men imorgon och hela helgen har de tydligen lovat bättre än idag, låter ju svin bra=) Fast jag jobbar ju eftermiddag imorn så hinner nog inte se så mycket av det bra vädret, och sedan jobbar jag dessutom helgen 8-21 så för mig hade det gärna fått vänta. Det känns ändå inte så tungt att jobba den här helgen igen för alla mina kompisar kommer ändå jobba så jag hade ändå inte haft nånting att göra då.

Jag längtar tills vi ska på luleåkalset för då ses vi alla tjejer igen, händer ju inte allt för ofta nu för tiden. Vi kommer garanterat få jäkligt kul, fast kommer bli lite jobbigt när man bor nån mil utanför, men det är ju som tur är lätt fixat med en taxi eller två =)

Känner mig jätte trött nu, tror jag ska vila en stund och sen kanske ta en promenad.. låter som en bra ide =)
PUSS

ps. någon av mina tjejer som har nå bra förslag på musik till skivan jag ska bränna, som vi ska ha i bilen? ds.


Upp och hoppa ligg inte och dra dig...

..Du och jag måste fånga dagen ;) right?

Idag är jag ledig, nice nu när vädret är så bra :) Passar perfekt för lite grillning ikväll, i vanliga grillen alltså, inte i en eld ute i skogen. Fast det hade iofs varit mysigt det också :) Just nu vill jag bara fara utomlands, vart som helst, eller inte riktigt vart som helst, men till ett varmt land med massa sol och party :)

Har sovit ganska länge idag, men somnade rätt sent pga. alla jävla mygg som irriterar och sticks hela tiden.. sedan är mitt rum som en bastu, och blir inte bättre fast jag har en fläkt på full fart och fönstret uppe :/ Ibland önskar jag verkligen att jag bodde på ett annat ställe.. inte bara pga. av myggen, utan av hundra andra skäl också.

Jag blir inge klokare av att sitta här så nu ska jag dammsuga och sen vänta på att emelie kommer och hämtar upp mig :) 


The fairlytale gone bad

Som vanligt går tiden hur snabbt som helst, har redan jobbat hälften av tiden jag ska jobba i sommar. vad ska jag göra sen? Jag kommer vara arbetslös, låter helt mysko... Jag är ju bara ett barn :) Nej jag ångrar faktsikt att jag inte sökte in till någon skola, hade velat börja plugga till hösten, typ till socionom eller nåt liknande. Tror det hade blivit grymt roligt, sedan är jag ju dessutom sugen på att plugga vidare så fattar inte riktigt varför jag inte sökte.. Får hoppas jag är lika sugen nästa höst för då ska jag ta mitt pick och pack härifrån, det är ett måste.

Allting är så förändrat, bra eller dåligt? Jag vet inte, känns bra just nu.. men är rädd för att jag kommer känna annorlunda när det är försent. Ska inte grubbla vidare i det dess mer, jag blir bara knäpp. Tar dagen som den kommer och just nu trivs jag som fisken i vattnet med mina dagar :)

Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit ledig sen i fredags, känns tungt. Känns mest tungt för att jag vet att jag jobbar helgen också, 11 timmars skift, icket roligt. Börjar bli dags för att dra på sig kläderna kanske, kan ju inte sitta här hela dagen. Ska dra och sola med emelie, resten av dagen är än så länge oplanerad! :)

PUSS


Release me

Vilken lugn dag det har varit idag, det är verkligen skönt att få vila upp sig. Har varit på stan idag med malin, köpte en tröja, ett linne, en t-shirt och en bh.. behövdes :) fast glömde köpa en mascara, får ta det en annan gång. Sedan for vi också och fikade, fick sitta ute eftersom det var fullt med folk, men det gick bra det med :) Har också varit och handlat mat. Sedan lagade vi faijita (stavas?), fast vi lyckades förstås ta fel kryddblandning så det blev inte lika gott som det brukar :( Har också hunnit med att vila lite och läsa solo tidningen.. en riktigt lugn dag utan stress alltså :) Funderar på att fortsätta resten av dagen i samma tecken, kolla I am legend och kanske köpa glass eller nånting och bara ta det piano. Har varit nykter i tre helger nu, skönt men ändå tråkigt :) 

Har kommit på att jag måste klippa mig nu, fasen hur mitt hår ser ut, har inte klippt mig sedan i mars!! Funderar också på att ta bort det lila i mitt hår, börjar bli less.. bara det inte ser ut som skit om ska försöka få bort det, vilket jag är rädd för. På måndag bokar jag tid och hoppas på att få en tid snabbt :)


Kanske man kör på kort igen? Hm, svårt


What to do?

Nu har jag jobbat i tre veckor, eller fyra nästan om man räknar med brevidgången och introduktionerna man varit på. Men jag trivs och tiden går fort på jobbet, det är ju ett stort plus! =) Veckorna rusar förbi, och jag har fått byta pass med tao så nu är jag ledig luleåkalset, perfect! Har jobbat förmiddag hela veckan och nu är jag ledig helgen, fyfasen så skönt det ska bli alltså. Ser dessutom ut att bli en lugn helg, vilket jag tycker är lite tråkigt faktiskt. Jag, malin och josefin är ensam här hemma i helgen så idag orkade vi inte laga mat så vi for och åt på linas, har även fått köra till gojan tre gånger idag för diverse godis och glassköp. Just nu sitter jag och väntar på bättre tider typ, johanna och gänget är på nex och käkar men jag orkade inte följa när jag redan har ätit, så just nu sitter jag och väntar på dom, eller väntar på emelie och elin först som ska komma och hämta upp mig . Perfekt tid för lite bloggning, dock kanske lite väl lång tid..

Känns som att det har hänt en del den här veckan och det har det ju också. Har verkligen fått en bekräftelse som heter duga, och jag är verkligen besviken, trots att jag nånstans vetat det här. Men trots allt kanske det här är den bästa lösningen? Det får tiden utvisa och det känns riktigt tungt.



RSS 2.0