The dirt

Nu är det liv i luckan här i Karlssons hem, rena rama dårhuset... Fast det är i och för sig inte allt för ovanligt. Hade verkligen varit skönt att ha en egen lägenhet, men känns meningslöst att försöka få en här, för det första vill jag inte ens ha en lägenhet här, och för det andra är det inte så lätt att få tag i en om man hade velat ha en.

Nu i veckan har jag faktiskt jobbat, sista dagen imorgon att stiga upp 05.00, sedan är det helg! Ser ut att bli en lugn och skön helg, det ser jag framemot, är inte alls sugen att fara ut. Hela veckan har jag lagt mig först efter 12, vilket betyder att jag har sovit hälften så lite som jag annars brukar, så gissa om jag är trött. Idag ska jag lägga mig riktigt tidigt, innan det hade jag tänkt fråga malin om hon är sugen på att promenera en sväng och kanske köpa lite godis, och sen ska jag lägga mig och läsa klart Mötley Crües bok, den är grym! LÄS DEN! Det är verkligen fascinerande att läsa om deras liv, det är helt sjukt allt dom har gjort och varit med om.


 

I love my friends


         
         
          
      

       
         
        
           

        
         
     

Dom bästa tjejerna i hela världen, och dom är mina. Finns verkligen ingenting på den här planeten som skulle kunna ersätta riktigt bra vänner, och speciellt inte så här bra vänner som jag har. Det gör ont i magen när jag tänker på att alla vi kanske inte kommer bo på samma ställe nåmer när vi ska försöka uppfylla våra framtidsplaner. Men förhoppningsvis så kommer inte våran geografiska plats på jorden få bryta våran vänskap.   

You change your mind, like a girl changes clothes

Jag kan inte liksom låta bli att fundera på hur andra människor tänker, och HUR vissa kan resonera som dom gör. Varför göra allting så jävla komplicerat?? Just wonder, för det är grymt irriterande.. Fast är ju tur att alla inte tänker som mig, hur hade världen då sett ut?

Idag är jag glad att jag var nykter igår, fast det var jag igår med för den delen. Vad är felet egentligen, det är ju nu jag ska vara ute i svängarna som mest ju, haha :P Tog det piano igår och började kolla sex and the city med emelie och malin, men filmen började hacka när den började bli spännande, just typiskt.. Istället var vi ute med DCY'n och fick även vara lite fyllechaffis =) Kvällen avslutades relativt tidigt, och det var skönt att få gå och lägga sig när man känt sig som ett slitage hela dagen.. Än så länge har jag bara suttit framför tv'n och kollat massa repriser, men har den bästa kvar nämligen desperate housewives, missade ju det i tisdags.. Hade kanske tänkt ta och laga nån god middag här hemma och sedan ska jag träna med emelie, gå med stavar och gymma =) Det är verkligen skönt att träna, man får så gott samvete efteråt så det är verkligen värt det =)

My girls and me;

Snurra min jord igen

Dagens låt: Massa låtar med Kent
Dagens frisyr: Frisyren från igår
Dagens smink: Ingenting alls
Dagens klädsel: Mjukisar och en stickad tröja
Dagens händelse: Har inte hänt så mycket idag
Dagens planer: Ta det jävligt lugnt med emelie.. film, godis osv.
Dagens tråkigaste: Kontot är tomt
Dagens finaste: Chippen
Dagens vill ha:  Allt jag inte kan få
Dagens drog: Bra sällskap, dvs. Emelie
Dagens köp: Inget än så länge
Dagens mat: Tunnbrödsrulle
Dagens mående: Piss, är less som aldrig förr

Jag har kommit på en sak idag, man ångrar aldrig när man har varit nykter, då är man alltid glad att man slipper ångest och bakfylla. Men när man är ut ångrar man många gånger att man inte var nykter istället.. vad kan man dra för slutsats av det? JO, att man ska hålla sig NYKTER!! fast i och för sig hade livet blivit betydligt tråkigare då, eller hur?

Gårdagen var sådär, i princip hela gällivare var ut, och jag brukar ha roligt när det är mycket folk på krogen och så, men igår var det faktiskt ingen höjdare.. mådde piss så for hem just vid 2 och sov och skippade allt som heter manuella och efterfest. Funderade på att fara ut idag också, men har bestämt mig för att skippa det.. blir nog bäst så :) Dessutom känner jag mig riktigt less och ångestfylld av någon konstig anledning, vet inte varför, men man kanske bara känner så ibland?

Ha en bra lördagskväll =)

Jag vill ha dig här på riktigt i natt och suga liv ur din halspulsåder

Dagarna bara går, och för varje dag får jag bara mer ångest. Dags att ta tag i saker och ting kanske? Fattar inte varför det ska vara så förbannat svårt. Nej just nu längtar jag bara till helgen då man slipper tänka på sånt där, har även en känsla av att jag kommer ha kanon kul i helgen med mina dear frejnds ;) Idag har jag gjort betydligt mindre än vad jag hade tänkt, jag och emelie vaknade inte fören efter klockan ett nångång. Så for hem och hängde tvätt och sedan gick vi på en promenad med elin och johanna =) Kommer just från duschen och lyssnar just nu på lasse, tänkte ta på mig lite kläder och sen kolla desperate när klockan slår 21 =) För övrigt finns det ingenting som heter kolla, det är ett slang. Det heter titta, men jag säger och skriver alltid kolla ändå. För er som ville veta ;)


Om man inte vågar satsa något, kommer man heller aldrig vinna något..


-thats horseshit!

wow vad jag är uppe tidigt idag! har stigit upp innan 8 och kört malin till stallet, efter det har jag gjort frukost, korv macka och ett glas cola, bra kombination? =) Nu sitter jag och kollar titanic för 711 gången, min favorit film, åh den är så bra! tänk att träffa någon och samma dag veta att man vill vara med den personen för alltid.. tror tyvärr sån kärlek bara finns på film. Funderar om jag ska sova en stund sen igen efter filmen, har ju ändå bara sovit 5 timmar, ganska lite jämfört med mina annars 12 timmars sömnar.. eller så gör jag kanske nåt vettigt som att städa mitt rum, annars har jag en känsla av att jag kommer sova på några timmar för mycket =)

Nu är jag i alla fall fri från febern och det är verkligen skönt, bara halsen som krånglar nu, men det är nog jobbigt det. Nu är det snart min favorit scen i filmen så ska koncentrera mig på det. Sen kanske jag tar en promenad med johanna nu på förmiddagen när jag ändå är vaken =) och förresten så är det ju fredag idag, men blir dock en lugn helg! :)

PUSS snygging(ar)

Fel att bli frisk ?

Fan vad less jag är på att vara sjuk nu alltså, nu har jag åkt på feber och ont i halsen också. Jag som nästan aldrig annars blir sjuk... Fel att bli frisk nångång?

Idag har jag varit uppe redan 7.30 och kört malin till stallet, dock la jag mig igen sen och sov till ett tiden nångång. I dag har jag emelie, johanna och elin gjort ett besök på stallet, det var riktigt roligt faktsikt. Jag har alltid gillat hästar, så vi har pysslat lite med en häst och fått ge hö åt dem, fast elin och johanna var nog mer intresserade av sig själva än hästarna =) Efter stallet har jag nästan bara sovit, kunde inte ens hålla ögonen öppna när det var desperate, det  är sjukt hur mycket man sover när man är sjuk.

Nu ska jag fortsätta kurera mig, gonatt godingar! =)

Give me a man after midnight!

Idag mår jag som jag förtjänar, lyckades än en gång bli lite för mycket av det goda igår.. men det var det värt för jag hade verkligen skit roligt igår =) Vi började ett helt tjejgäng + henrik hemma hos emelie, sedan for vi förbi mattis hus där
det var ännu fler party people och sedan begav vi oss till krogen. Både förfesten och krogen var över förväntningarna så det vart verkligen en lyckad utgång =)

Idag har jag gått omkring som ett slitage hela dagen. Vi har sovit länge och sedan ätit bakismaten nr.1 =) Jag, emelie och lina har också varit på bio och kollat mamma mia, så jäkla bra film, rekomenderas varmt. Efter bion drog vi en fika på kåkstan innan vi for hem. Det ska bli skönt att få gå och lägga sig så det blir en ny dag och man förhoppningsvis kan skippa ångesten och baksmällan. Från det ena till det andra är du sjukt mysko, bara så du vet.

Funderar starkt på att slå på en film och lägga mig, tror det blir en bra avslutning på denna söndag. Gonatt!


 


RSS 2.0