So much to do, so little time..

Här flyger dagarna och timmarna förbi, inte kan man då säg att det är långtråkigt att vara mammaledig! Tror inte att jag har varit rastlös en enda dag faktiskt, eller jo när jag var sjuk var det lite små trist.. men är ju aldrig kul när man är sjuk så :)

I helgen gjorde jag min debut med alkoholen och krogen. Var nästan lite nervöst ;) haha. Visste ju inte om jag kom ihåg hur man dansade eller om jag ens kunde gå i ett par högklackade skor! Men allt gick bra, och jag vart inte ens speciellt full heller. Trodde ju att jag skulle bli full på en cider typ, men så var ju inte fallet :) Första gången jag var ifrån Melvin mer än två timmar, men han klarade sig utmärkt med sin pappa här hemma. Tommy vill att jag ska gå ut i helgen också, han ska också ut.. meeeen jag får se, två helger i rad?  Folk kommer ju tro man blivit knäpp ;) Dessutom kommer jag sakna min son så mycket om jag ska vara en natt ifrån honom.

Idag har hela lägenheten städats, hade planerat ett bullbak också men det skippar jag fan.. tar det imorgon om jag orkar :) Melvin ska ju döpas på lördag, blir inget stort dop eller så och det känns ganska skönt. Är nog att fixa det som måste fixas nu. Nu är det i alla fall mys i lägenheten med massa tända ljus, bara tommy som fattas för att det ska bli komplett :D Imorgon står massa ärenden på listan och seadn kommer svärmor hit och ska vara över helgen. När denna vecka är över känns det som att stressen lägger sig lite, då ska ta mig massa promenader med vagnen och fixa julklapparna.

Nu ska det fixas med middag, hej så länge :)


RSS 2.0