Jag hoppas på ett kort som inte lagts

Ja då var det torsdag och jag har jobbat klart för denna vecka, har inte lika dåligt samvete när jag jobbat liiiite i alla fall, men nu när man väl har jobbat känns det som att man vill fortsätta.. dock är det ju inte det lättaste. Det tar i alla fall hårt att stiga upp innan fem på morgonen när man är van att stiga upp vid 12-13 nångång.

Imorgon är det fredag, fan vad skönt. Jag gillar verkligen fredagar, tror det är min favvo dag på hela veckan. För då är man bara glad att det är helg, och man slipper ha ångest över att det snart är söndag och helgen snart är över. Planerna för denna helg var ju att ta det lugnt, men planerna är ändrade.. oväntat. Men ack så mycket roligare, vi ska fara på Mikaelas 18 års fest på kulleskolan, det blir nog riktigt kul, och sedan blir det o'learys, var ju ett tag sen ;) Nä blir nog riktigt nice tror jag, men sedan tycker jag banne mig att det får bli en vit helg, eller hur emelie?? :P På lördag blir det nog en liten tripp till Kiruna, av alla ställen.

Idag fick vi sluta tidigare, fast med fullt betalt, great! =) Så direkt efter jobbet for jag och solade, träffade elin där och tog med henne hem till mig :) När vi kom hem satt johanna där hos mig och väntade, hon hade till och med gått ut med chippen, guld värt :) Jag duschade, vi väntade på att emelie skulle vara klar hos tandis och sedan gjorde vi stan, bara nödvändiga grejer inhandlades såsom p-piller, lysyl och en mascara.. men ska dock hämta två tröjor från lindex imorn som jag la undan. Jag tror jag är sämst på att spara pengar, har alltid alltid varit en slösa. Hade aldrig kunnat ha ett fett bankkonto och inte röra pengarna, det går ju inte?!  Senare på kvällen tänkte jag och emelie fara på modevisning, men när vi kom dit tog den just slut.. tidsoptimisterna nr.1. Istället for vi och tog en fika med grabbarna, mycket roligare.

Nej fan vad mycket text det blev nu, tror det är bäst jag avrundar här :)




Res med mig, till ett annat land..

Du kan dränka dig i minnen, eller litervis med vin

Jag är helt totalt död just nu, när klockan ringde 04.45 i morse hade jag somnat för en halvtimme sedan, och det värsta var att jag la mig redan vid 12 men låg och vred och vände och tänkte på allt jag inte borde tänkt på. Men det har ändå gått bra och jobba, dagen gick fort men höll på att somna så fort jag satte mig i kuren. Idag ska jag inte göra mycket, ska försöka få ordning på lite saker och ting och sedan ska jag gå och lägga mig, redan vid åtta tror jag.. for imorn vankas det jobb igen.

Har god lust att ta en vila just nu, men jag ska inte. Tror jag ska gå ner och hjälpa mamma med maten i stället. Åh har hittat världens finaste lägenhet nu som vi bara måste ha tjejer, så fel och svara i telefonen när man ringer, emelie! Men johanna slutar typ nu så hon ringer väl mig snart eller så får jag slå en pling till henne.

Nu ropar mamma, Adios amigos =)



This is the way I want to go

Jag visste att någon skulle kunna muntra upp mig vad det gäller att flytta härifrån och allt annat, vem om inte Emelie såklart. Vet inte varför det har kännts mest jobbigt idag, men nu ska vi göra nånting av saken och det kommer bli bra.

Jag är singel, jag har inget jobb så why not? Jag kanske hade kunnat få ett jobb här, men är det verkligen det jag vill? Jag vill inte bli mer bunden till gällivare än vad jag redan är. Visst trivs jag, men det är ju nu jag ska passa på att göra sånt här som man alltid har velat göra, sånt här som man kommer ångra att man aldrig gjorde. Även om man inte är borta länge, så kommer det kännas värt det, alla gånger. Det är genom sånt här man får mer erfarenhet och växer som människa. Genom att se mer och prova på olika saker kommer det vara lättare att ta beslut om vad jag vill göra i framtiden. Just nu är man bara insnöad här i Gällivare känns det som, man har ju aldrig provat på nåt annat, hur ska man då veta hur det är att ens bo och jobba på ett annat ställe? Jag har under hela gymnsietiden känt att jag verkligen vill börja plugga så fort som möjligt till socionom, har varit helt säker. Men nu känner jag helt annat, jag hade aldrig kunnat börja plugga nu. Jag har ju inte ens sett nåt av världen, jag vill prova på så mycket som möjligt innan jag tar ett beslut om vad jag vill plugga till. Jag kanske hittar världens roligaste jobb i ett helt annat land, eller jag kanske hittar världens bästa kille på andra sidan jorden, vem vet. Jag vill inte bli den som sitter här i Gällivare 30-40 år, med barn och man och har knappt lämnat stället. Det kanske slutar med att jag bor här i Gällivare, är 30 år och har massor av barn, men då har jag ju i alla fall provat på något annat, och det tror jag är något som man aldrig kommer att ångra. Det finns SÅ mycket jag vill göra just nu, men jag ska börja med att flytta till Norge och vart vinden bär mig sedan vet man aldrig.

Blev ett väldigt djupt och seriöst inlägg av det här, men that's the way it is! Nu blir det kvällsfika och en film, sedan sängen. Ska upp 05.00 imorgon, lagomt kul. Gonatt vänner! ♥

Negativa klubben

Det är så jäkla irriterande när man skriver ett inlägg och sen går det inte att publicera, grrrrrr! Skrev iaf ett igår, men är ju ingen ide att publicera det nu. Igår var det i alla fall bakisdagen number 1, fifan. Var hos emelie den största delen av dagen och bara hängde, besökte sibylla men fick inte ner desto mer, besökte isabelle och till sist for vi till johanna och åt kvällsfika och det var väl det enda jag lyckades äta under dagen. Jag kan sammanfatta helgen som en bra helg, riktigt kul (om man får bortse från söndagen)

Idag mår jag fortfarande sisådär, fick i alla fall värsta städrycket när jag vaknade så jag börja plocka i mitt rum och det, sen gick jag ut med hunden och då försvann städrycket så jag kom bara halvvägs med det. Annars har jag varit fast i bloggvärlden några timmar idag, hade typ 130 oläsa inlägg på bloglovin efter helgen, fattar inte ens hur jag orkade läsa igenom dom.

Usch just nu känner jag mig riktigt neggo, vet inte varför.. ingenting känns som kul nåmer, allt känns bara hopplöst och meningslöst. Inte ens Norge känns kul nåmer, nånting måste ju bara fel? Antar att jag bara har en dålig dag, kan bero på mitt ordentliga bakslag från helgen, I don't know.. Känns som att jag behöver nånting/någon som kan uppmuntra mig ordentligt.



så jävla snygga skor, varför skickade jag tillbaks dom?

Nä nu ska jag ta och sminka mig, sedan fixa sånt som måste göras. Imorn väntas jobb, suck alltså.. är inte taggad. Men måste väl, var ju evigheter sen jag jobbade sist.




Då kickar vi igång igen!

Spontant brukar ju alltid vara bäst. Så igår gjorde vi Porjus, verkligen inte planerat men vi for dit och tänkte äta middag och fara hem på kvällen igen, men det bjöds på alldeles för många shottar, cidrar och drinkar.. så vi blev kvar där :) Men det var riktigt kul, vi körde skoter och mer och mer folk kom dit till huset och joinade oss, sånt här ska man göra oftare :)

Är nyss hemkommen och ska slänga mig i duschen. Sedan ska vi till emelie och äta middag och då kör vi igång igen, blir nog kul tror jag :) Fast är ju nex ikväll, gillar ju olles bättre men får vänta en vecka till de öppnar igen ;) Fast med bästa sällskapet blir det nog riktigt bra där ändå.

Nej nu har jag inte tid för det här nåmer, duschen nästa :)

 

;)

Tidig morgon idag, har varit uppe ett tag redan och funderar om jag ska ta en promenad med chippen :) Så han är alltså inte död, haha förstår att många missförstod det jag skrev i förra inlägget.. men förhoppningsvis hade jag ju varit lite mer förstörd än så om min lille vän dog :)

Allt som snurrar i huvudet är Norge, det är grymt svårt att hitta en bra lägenhet men framförallt grymt DYRT! Despositum hit och dit som kostar skjortan and so on... Men nå ska vi allt lösa det, för här ska vi inte stanna länge till :) Igår gick nästan hela dagen åt till att leta lägenheter och allt sånt där. Hann fara förbi hultan en sväng, sy emelies löshår och kolla handbollen på tv. Sedan avslutades kvällen med en övernattning uppe på herrmelin :)

Idag är det förresten fredag, känns inte som det? Kanske är för att jag är ledig jämt, men nästa vecka ska jag allt jobba, 3 dagar, men räcker gott och väl med allt annat jag har att göra också :P Men idag blir det i alla fall en lugn kväll, skönt! Känner mig inte alls peppad för att fara ut, men imorn är det nog heelt annat ;P


Time for bed

Jag ligger redan i sängen och klockan har inte ens slagit tolv än, kommer inte ens ihåg sist det hände. Men ska bli riktigt skönt att få sova för känns som att mitt huvud ska sprängas snart, och inge alvedon har vi hemma. Det är mycket att tänka på nu känns det som, allting bara snurrar hit och dit och alla måsten är många.. men det gör ingenting, är ju det jag vill :)

Dagen har pinnat på i vanlig ordning, har promenerat, gjort stan, kollat lägenheter, spelat GH, blivit bjuden på middag, kollat handboll, dragit en fika på andra bullar osv. Det var min dag i stora drag :) Mallan har förresten fixat en ny design åt mig nu, hade aldrig kunnat göra det själv, fattar ingenting av sånt där. Men den ska fixas till litegrann, annars var den ju kanoners, tack malin ♥ Känner att jag inte har så mycket mer att komma med nu så ska faktiskt ta och stänga av datorn nu och sooooova!

Gonatt mina vänner :) 



Min fina dog för någon dag sen, so cute ;)

Happiest ever!

Idag kom jag ändå upp relativt tidigt ur sängen och tog mig ut på en promenad, känns så bra när man gör sånt. Sedan har jag också spelat GH för första gången idag, klarade inte ens 50 % på easy, besviken är jag, trodde faktiskt jag var bättre än så, ser ju så lätt ut! Vi tog även tummen ur idag och ringde Adecco i norge, när Emelie la på luren stod jag och hoppade på deras köksgolv av glädje, fifan vad skönt! Bara tanken av att veta att jag inom en snar framtid befinner mig på ett helt annat ställe, ja till och med ett annat land med mina bästisar gör mig överlycklig!

Från det ena till det andra så blev hela texten hur stooor som helst nu, råkade trycka på nåt, och nu får jag inte bort det. Undra om det kommer synas när jag publicerar? Ja det återstår att se..

Drar en kort update nu bara, ska faktiskt ta och sova nu :) Godnatt ♥


Den bjur jag på!

Ny ledigvecka!

Yey måndag igen, och nu starar en ny ledigvecka, börjar bli smått less på de nu. I natt blev det inte många timmars sömn, bara tre ynka timmar, jag som brukar blåsa på med minst 10 timmar.  Har varit till frissan redan kl.9, klippt till barret och färgat utväxten, skönt! :) Då var man dock 1000 spänn fattigare. For sedan hem och tänkte vila, men blev inte så mycket till vila, for på hultan och satt där med tjejerna och surrade ett tag, alltid lika trevligt. Sedan for jag och johanna till mig, och nu sitter vi på varsin dator och nördar.. får se vad vi hittar på att göra sen, bowla kanske? Men först ska jag ta tag i sökandet av jobb i Norge, verkligen prio 1.

Igår kunde jag verkligen inte somna, låg och tänkte på allt som händer runt omkring just nu.. och det är inte lite saker, det är helt sjukt! Jag är glad att jag har mina vänner :) Jag har sagt det förut, men jag bara måste säga det igen. Jag tycker det är heeeeeelt sinnesjukt hur folk beter sig, vad har hänt med "behandla andra så som du själv vill bli behandlad" Det finns inte här i Gällivare, alla smutskastar varandra och hugger varandra i ryggen. Allt tycks vara en tävling och folk gör tydligen vad som helst för att vinna den, helt jävla sjukt.


Time..

Idag har det varit en skön dag, pappa väckte mig vid 12 tiden och tvingade mig att stoppa mina smutskläder i tvättkorgen.. var nog ganska bra eftersom att man inte ens såg min fåtölj nåmer, det såg bara ut som en stor hög med kläder alltihop. Åt frukost här hemma, tog det lugnt ett tag och sedan for jag med tjejerna och tog en te på nyfiket, sedan promenerade jag, elin och isabelle därifrån och promenerade runt i gve i en timma, skönt var det! :) Sedan har jag bara tagit det lugnt, ätit middag och har nyss fikat födelsedagsfika eftersom mamma fyller år! :)

Igår vart det en lugn kväll trots allt, ett x antal gånger under kvällen kom frågan upp "ska vi inte fara ut?", men vi bestämde oss tillslut för att kolla film och ta det lugnt istället, ett bra beslut tror jag. Vi ska snart fara till isabelle och kolla nån film och bara fortsätta ta det lugnt.

Har jag nånsin nämnt att jag är grymt less på detta samhälle? Jag vill verkligen flytta härifrån, hade fast kunnat flytta till finland eller vart som helst nu, bara för att slippa det här.



" Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time."

PUSS

Igår hade vi en avskedsmiddag för nasiha, det var trevligt. Vi spelade jag har aldrig och drack alldeles för mycket, (talar bara för vissa)  jag höll mig ändå i ganska bra form, vi rökte också vattenpipa, surrade och lyssnade bra musik :) När vi kom till krogen var det 83 pres inbetalade, hyffsat värdelöst, dock kom det fler och fler och kvällen vart inte så dåligt i alla fall :)

Idag har ändå lyckats vara bakis även fast jag tyckte jag var i bra form.. Vid tre tiden for vi och vinkade av nassi som nu förflyttar sig till umeå, blev en och annan tår som fälldes på tågstationen.. hojja vad hemskt att lämna sina kompisar, men förr eller senarse måste man göra det för att kunna plugga/jobba/ upptäcka världen eller vad man nu vill göra. Efter avskedet for jag, emelie och johanna till mig och försökte komma överrens om vad vi skulle äta.. johanna var riktigt bångstyrig och fick tillslut som hon ville, korv och makaroner.. usch ångrar att jag gick med på det för det var inte så gott! Nu sitter vi här och dåsar, ingen av oss känner sig riktigt på topp.. vi ska snart äta efterrätt och sedan fortsätter kvällen i soffan med film osv. eller så blir det en runda på nex, tyckte jag hörde nån i soffan som var lite sugen, och jag är inte sen på att hänga på ;)

Nu ska jag dra mig mot soffan så får vi se hur kvällen slutar.. :)


I was wrong.. totally wrong

Jag tror jag har blivit lite av en nattbloggare här på senaste, är ju nästan bara då jag har tid känns det som. Sedan är det ju ett bra tidsfördriv och man slipper tänka på hur totally ensam, liten och övergiven man känner sig.. haha nej riktigt så farligt är det ju inte! Men jag saknar lite grann att ha någon att prata och mysa med innan man ska sova, har ju liksom alltid haft det känns det som.. men man tycker ju att man borde bli van efter ett tag, att vara ensam alltså. Men jag har då inte blivit det än i alla fall och tror för den delen inte att jag kommer bli van heller. Har man en gång haft det så kommer man nog alltid sakna det.. tror jag. Men ändå så vill jag ha det så som jag har det nu, jag har alltid kul, hela dagarna. Om det inte vore för en liten sak så hade jag kunnat säga att jag aldrig har varit lyckligare.. hoppas att jag ska kunna säga det snart.

Jag längtar till helgen, eller i alla fall till fredag. Då blir det avskedsmiddag för nassi, och vi ska nog se till att det blir en riktigt höjdarkväll!! Imorgon ska jag upp tidigt, om kl.9 räknas som tidigt? Känns nästan lite jobbigt, det är ju skandal.

Sov gott mates, ♥.

It's tearin' apart my blue, blue heart




Kanske är dags för mig att börja gilla rödvin, verkar vara enda lösningen! ;)

Words don't come easily

Jag har blivit alldeles för bekväm med min vardag, jag bara tjoar och lallar runt och spenderar pengar som om jag hade det i överflöd hela dagarna .. börjar sakta men säkert konstatera att detta inte kommer att funka. Trist, men sant...

I detta nu sitter jag hos emelie och väntar på att hon ska duscha klart, sedan ska även jag duscha och sedan ska vi göra lite ärenden och kanske ta en fika. Igår var det också full rulle hela dagen, fick hämta två övergivna själar efter parkas eftersom lill toyotan hade fått soppatorsk, sedan en frukost på åhults, sedan massa körande hit och dit med bensin och massa annat. Blev bjuden på middag av emelie, riktigt gott och sedan blev det dusch och sånt där för att sedan hämta upp johanna och fara på bion. Kvällen hade kunnat avslutas betydligt bättre, känns så jäkla trist.. men what to do? Det är alltid de snällaste som får lida mest.

Nu ska jag kila vidare.. so long! :)


Make my day!

Det enda jag känner just nu är att jag vill härifrån, jag vill till norge och jobba häcken av mig och tjäna massa pengar, jag vill göra det nuuuuuu! Även fast jag har roligt med mina kompisar hela tiden och trivs jävligt bra så vill jag göra nåt annat, se annat, uppleva sånt som jag inte gör här i Gällivare. Känns som att det här är den bästa tidpunkten för att göra sånt här också, tror inte jag hade ångrat mig en sekund, och om jag nu hade ångrat mig så står Gällivare och mitt flickrum alltid kvar.

För övrigt så rullar allting på som vanligt, det är fredag hela veckan. Idag har jag promenerat och solat, och sen på kvällen for vi ett gäng på dundret och åkte madrass nerför liikavaara backen och för fjällbranten, kul var det och tur att det fanns ett skyddsstängsel som fångade upp oss när jag "glömde" bromsa. Imorgon ska jag försöka städa lite här hemma, kanske fara på badet och sen blir det bio på kvällen, mysigt tycker jag.

Fan också, hur kunde jag låta det här hända???? Fanfanfanfan, I hate this, I hate you! eller så inte..En sak jag har kommit på under tiden jag har varit singel är att killar är svin, allihop (finns dock nåt enstaka undantag) Om nån kille (förutom du pappa) läser min blogg så ta det inte personligt, men så är det. Det är bara att inse att jag har blivit en kortklippt mans hatare, nä skämt åsido haha, men man hade nästan kunnat tro det ;)

Nä bäst jag lägger ner nu och går och sover istället, känner att jag börjar bli lite för personlig här.

Gonatt ♥


X

Jag är verkligen en nattmänniska, gillar mycket mer att vara vaken på nätterna och sedan sova lite längre på morgonen istället för tvärtom, fast i och för sig är det ju skönt att kunna stiga upp lite tidigare på förmiddagen så man hinner se lite dagsljus i alla fall :)

Sen undrar jag verkligen när jag ska ta ut mina fingrar ur arslet, varför är jag så här????? Det irriterar mig nåt fruktansvärt att jag skjuter upp ALLT jag ska göra, fel att bara ta tag i saken nångång? Ska verkligen försöka förbättra mig på den fronten, känns dock näst intill omöjligt.

Helgen har i alla fall varit lugn som en filbunke (konstigt ordspråk förresten), har mest kollat film, surrat och bara umgåts med mina käraste.. kan vara skönt det också, sedan har det väl inte varit speciellt många ut den här helgen? De flesta normala människorna är nog less efter jul/nyår och allt därtill :) I dag har jag i alla fall kollat basket och har kommit på att jag fortfarande älskar den sporten, men skulle ändå aldrig börja spela igen. Har också färgat emelies hår och sedan for vi till lina och kollade film med henne och emelie nr.2 :P 

Jag börjar bli mer och mer sugen på att dra på våran tripp lagom till min födelsedag? Hade varit grymt kul, nu bokar vi tjejer?! :D 


Jag hade inte kunnat säga det bättre själv


"Communication. It's the first thing we really learn in life. Funny thing is, once we grow up, learn our words and really start talking, the harder it becomes to know what to say. Or how to ask for what we really need."


congrats!

Idag fyller min little sis hela 15 år! Sjukt att våran lill jossan/josa/palten/pigan/josse/junior blivit så stor, det var ju nyss hon fyllde fem och jag tio..  tiden går ju sååå fort, snart fyller jag 20 år också, 20!?!?!?!? hemskt, men är ju den här tiden som ska vara roligast? I hope so :)
 
nu ska jag fixa lite nödvändigheter och sedan blir det tårta! :)


Syns ju vart hon (inte) fått skönheten från i alla fall ;)

You're my sweetes downfall

Nu när det är nytt år och allt känns det verkligen som att man vill göra annat, träffa nytt folk och se nåt annat än bara det här. Så nu sitter jag och emelie och söker lite jobb, dock inte i Sverige.. Tänk vad kul att flytta härifrån och se i alla fall lite annat än Gällivare, kommer bli grymt :)

Idag har jag vaknat liiite tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna, 12.30 ringde emelie och väckte mig =) For till henne och fikade och var barnvakt, sedan for vi på stan en sväng och sedan hämtade vi upp johanna för en middag på kina :) Funderar på att fara och kolla hockeyn men det är så förbannat kallt, blir nog en bastu istället och kanske ett vinglas eller två med girlsen :) 




Vänner

Början av det här året har inte startat bra, av många olika anledningar. Men det får mig bara att tänka på hur glad jag är att vi har varandra. Hur klarar man sig utan en vän när allt annat bara skiter sig? I mitt fall vet jag verkligen vart jag har mina vänner och det är jag verkligen glad för. Jag vet att jag kan lita på er i alla lägen. Jag tycker att det är hemskt att se hur många människor det finns i det här samhället som hugger varandra i ryggen, hela tiden..

Det trög startade året har inneburit att jag lyckats bli sjuk än en gång.. även denna gång av smitthärden själv, kanske ett tecken? Men att jag har blivit sjuk ska inte stoppa mig från att fira elin imorgon, blir middag och grejer och sen hela huset, tror det kommer bli riktigt skoj :) Så imorgon ska jag försöka sova så länge jag bara kan, sömn är den bästa medecinen när man är sjuk.. och sen tänkte jag hinna sola och fara på stan en sväng, hoppas dom inte stänger tidigt imorn bara?

Nu ska jag sova, gonatt friends!

heart


All you need is a friend ♥


happy new year!

Nu är första dagen på år 2009 avklarad, den har spenderats i sängen och soffan, grymt skönt. Slutet på år 2008, eller ja egentligen början av 2009 blev väl inte sådär jätte bra, min bäste vän fick bädda ner mig i sängen eftersom jag vart som jag var, dock vaknade jag inte i min egen säng i morse.. konstigt det där? fattar inte att jag kan vara så svag för dig. Hur som helst så var nyårs kvällen riktigt trevlig och rolig till en början, den spenderades på bästa sätt med dem jag tycker om mest + massa god mat, ett litet minus var ju att det intogs lite för mycket alkohol. Nyår är överskattat för min del, det är en dag som är dömd att sluta dåligt, vet inte om jag har haft ett riktigt roligt nyår nångång ens? Om man inte räknar med när man var liten då..

Nu har jag bara höga förväntningar på 2009, för jag vet att det kommer bli det bästa året hittills, det ska jag se till! =) Nu väntar soffan och OC på mig, god fortsättning allihopa! :)


RSS 2.0