Älskar mammalivet!

Jag är ingen hejjare på det här med att uppdatera bloggen allt för ofta ;) Sitter och trycker i mig massa pringles, har varit sugen på det länge nu när de äter det i big brother hela tiden, he he. Tycker det är sjukt bra, har inte missat ett avsnitt ;) Har haft huvudvärk nästan varje dag hur länge som helst nu, inte hela dagen utan mest bara på em/kvällen. Undrar om jag har brist på nån vitamin eller nåt? Eller kanske jag bara dricker för dåligt?

Melvin var riktigt övertrött och skrek som en galning när han fick sin gröt och vi försökte göra kväll. Han slocknade dock direkt jag la honom i sängen, skönt för både honom och mig. Annars kan han vara riktigt gnällig och inte kunna somna när han är övertrött, då är det enda som hjälper att han får ligga på mage, då blir han som lugn på nåt sätt.

Igår hade vi en egen "öppenlek" hos Nina och Mario :D Det var roligt att få umgås med andra mammor och bebisar. För jag är annars nästan aldrig med andra mammor i min ålder. Nästa vecka planeras det att gå på riktiga öppen lek och det blir säkert roligt, alla säger att det är så bra där. Tror även det kan vara roligt för Melvin nu när han börjat bli lite större. Nu händer det verkligen saker hela tiden tycker jag, han börjar bli så stor och varje dag upptäcks något nytt. Det är verkligen roligt, älskar mammalivet.

Ska lägga upp lite bilder från helgen när vi och premiär grillade, måste bara stoppa in dom på datorn först :) Nu ska jag slöa framför tv'n och invänta favvo programmet.

Bluuuuebird, gilla!!!!

Det är så jäkla härligt med vår, solen ger så mycket. Idag har vi varit ute hela dagen i tjotti och kollat skotertävlingen. Melvin hade full mundering med hörselkopor och solglajjer, han är så söt! Han bara skattar åt alla hela tiden, en riktig charmör! Trodde han hade börjat bli lite blygis, men hade nog fel? Dom har lovat lika fint väder imorgon också så då blir det nog lite korvgrillning i solen, perfect.

Nu sitter jag i soffan med mello på tv'n, men är helt ärligt inte speciellt intresserad. Funderar allvarligt på att gå och sova, haha tragiskt. Klockan är inte ens nio en lördagskväll. Men melvin sover och tommy är ute på galejj så känns nästan lika bra för jag är faktiskt trött.


Charmören med majskrok i hela ansiktet :)


TGIF

Fredag, veckans favvodag.. eller lördag kommer nog på samma plats :) Helg, vilket innebär att jag och melvin har tommy hemma hela dagarna och det gillar vi! Dagen startade tidigt idag, 6.30 har mevin vaknat, men vi låg i sängen en timma innan vi steg upp :D Har hunnit med massor känns det som, har ätit frukost, diskat, tvättat 4 maskiner, gjort lunch till mig och melvin, varit till sophuset, framkallat 240 bilder, badat melvin i diskhon (det gillades för han plaskade för fullt), dammsugit och dammtorkat, och klockan är bara 14 :D Melvin tar redan sin andra nap för dagen så jag ska väl passa på att skura golven också. Sedan ska jag fan inte göra många knop resten av dagen! :)

Igår var jag och emelie och hälsade på lilla melker och lina, fattar inte att melvin också varit så liten. Så söööt och pluttig! Melvin kändes som en jätte brevid honom. Så kul att emelie är hemma igen, även elin har kommit hem från hennes tripp men har inte hunnit träffa henne, måste göras snarast!

Från det ena till det andra så börjar jag bli ganska nöjd med vårat hem nu, var på IKEA förra veckan och sprättade några tusenlappar, så nu börjar det se lite mer ut så som jag vill. Fast drömmer ju såklart ännu om ett hus ;) Sedan är det bara melvins rum som ska inredas men det får bli närmare sommaren.

Nä ska jag ta och skura här och sedan invänta hjärtat!:)

PUSSKRAM


Såhär gick dom omkring på IKEA, melvin var riktigt nöjd ;)


Long time no see

Vilken bloggtorka jag haft, har gjort massor så jag har glömt bort att jag ens har en blogg. Melvins farmor har varit här i två veckor och hälsat på, hon for hem i lördags. Jag har till och med hunnit fylla 22 år i fredags, börjar jag bli gammal? Men faktiskt så känner jag mig inte så gammal som mina kompisar tycker att vi börjar bli, även fast jag har fått barn :) Fick en onepiece av tommy i present så nu väntar jag spännt på att den ska komma, hoppas den passar :) Då kan hela familjen ligga och mysa med sparkdräkterna ;)

Just nu ligger hjärtebarnet och vilar. Varje morgon tar jag honom till våran säng och han får äta och vi somnar om, sedan vaknar man alltid av att en liten hand drar/slår en i ansiktet ;) Sedan möts man av världens sötaste lilla ansike som ler som en sol, är det inte det bästa så säg?

Väntar i alla fall på att han ska vakna så ska han få lunch. Gjorde torsk och en fisksås med dill och en kyckling puré till honom för typ 1,5 vecka sen tror jag och finns fortfarande massor kvar, att göra sin egen barnmat är bara plus tycker jag! Det är framförallt billigare, det är enkelt, det är gott och nyttigt :) Melvin älskar det, han älskar mat och har aldrig spottat nånting jag gett honom, ett riktigt matvrak och det är jag glad för :) Fast jag är glad att det finns så pass bra burkmat också så man inte behöver få dåligt samvete om man inte lagar egen jämt.

Efter lunchen blir det nog att ta en promenad, gå förbi vårdcentralen och på vägen hem handla lite.


RSS 2.0