:)

HAHA, sitter och kollar hollywood fruarna, maria tar ju alla pris, hon är som så söt! kan inte sluta skratta :)

Helgen är över i alla fall, och det känns riktigt skönt, har aldrig känt mig så ensam förut. Har i alla fall spenderat lite tid med min familj, vi har grillat och kollat film. Igår bakade jag även bullar med malin och josefin, har varit sugen dö länge! :)



Där kan man ana min mage lite grann i alla fall, den är faktiskt mkt större i verkligheten. Det är nu den har börjat sätta igång och växa på allvar. Och jävligt mycket större ska den bli! Hur ska detta sluta? ;) Har varit och jobbat på rallaren idag, och som det ser ut nu så jobbar jag inte fören på fredag igen, ganska skönt. Lika bra att jobba valborg, känns bara bra.. :)

Nu ska jag fika lite, vaniljbullar och mjölk! :) sedan blir det sängen för min del, en tom säng än engång, det suger..godnatt!


Update

Ligger i renbäddad säng med datorn i famnen och en kopp te, ganska mysigt. Bara en liten detalj som fattas... MIN POJKVÄN! Det suger verkligen att sova utan honom, nåja vi får ju dela säng igen om 11 dagar när han kommit hem från sälen och haft sin jobbvecka, är ju snart.. not! Han ringde förresten och drev med mig idag, eller hans nyfunna kompis drev med mig, jag gick såklart på det.

Jobbar på rallaren nu, har faktiskt gått bättre och enklare än vad jag trodde. Men längtar nästan lite till sommaren när jag ska börja mitt vik på svedjan :) Var ledig i måndags och tisdags, två bra dagar. Tommy fyllde år ena dagen och den andra var vi i damokka och körde skoter med pontus. Var faktiskt riktigt roligt, och alla ni som vet hur tommy kör bil, då vet nu hur han kör med sin skoter också! Jag flög bara av en gång, tur att magen inte blivit så stor än ;)

Vi har förresten hunnit lyssna på det lilla pyrets hjärta igår för första gången, 144 slag i minuten. Underbart! Nu längtar jag verkligen bara till plutten anländer och är här med oss. Det var förresten som jag misstänkte att mitt hb hade blivit lägre så har fått börja äta järntabletter, nu försvinner förhoppningsvis tröttheten :) Mer än halva tiden har gått nu, och när jag ställde mig på vågen befarande jag det värsta, men hade bara gått upp 2.5 kg, wiho! Men går väl upp mer och mer ju längre tiden går nu, ska ju gå upp typ 10 kg till iaf, om jag ska gå upp normalt mycket.

Imorgon slutar jag kl.13 och efter det har jag en ledig helg som jag inte haft på ett tag. Har dock aldrig sett så lite framemot en ledig helg som nu. Hade mycket hellre jobbat, då slipper jag i alla fall känna mig ensam. Stunder som dessa är jag så glad att jag har mina syskon som i alla fall vill spendera lite tid med mig, vad hade jag gjort utan er? Förmodligen gått och grävt ner mig nånstans.

Nu ska jag bara vänta till tvätten blir klar så jag får sova. JAG SAKNAR DIG!  godnatt :)


Trötthet utan dess like...

Har varit några dagars frånvaro här, har inte haft tiden :) Mesta delen av min tid har faktiskt gått åt till att sova, fattar inte vad det är med mig? Järnbrist kanske? Förra natten sov jag 14 timmar, var ändå helt död när jag skulle till jobbet, kände mig helt yr.. Det gör jag nu också. I natt har jag sovit 13 timmar. Såhär trött kan jag inte vara om jag ska jobba 8.30-21.30 i helgen.. hoppas det går över :) Ska till jobbet om en timma, blir att jobba på rallaren idag, därför känns det riktigt jobbigt att fara och jobba, usch. Håller på att laga mat för tillfället, så att tommy ska slippa laga när han kommer hem från jobbet, visst är jag snäll? ;) Nu måste jag gå och kolla till maten :) Adios..

6 av 7 (snart) avklarade!

Börjar som bli en liten rutin att jag uppdaterar bloggen nu nattetid när jag jobbar, men har det så himla lugnt här på avdelingen, alla gamlingar sköter sig exemplariskt! :P Många är ute och svirar idag, beror säkert lite på det fina vädret vi haft idag? Jag steg upp kl.14 idag eller ja tommy tvingade upp mig, han ville ha med mig till jimmys stuga där alla satt och grillade i solen, åh vad gulligt tänkte jag att han ville ha med mig, men det tog inte så lång tid innan jag förstod att det var för att någon (jag) var ju tvungen att köra hem bilen sen ;) nåväl, hade verkligen varit kul att också få vara ledig denna helg, inte för att jag hade kunnat vara ute och svira ändå. Mest för att jag hade velat umgås med mina kompisar och speciellt hinna träffa isabelle mer än vad jag gjort. Sedan kommer hon ju inte fören i sommar igen! Sedan hade det inte suttit fel med ledigt när vädret är på topp som det varit idag, om det är lika fint imorgon så ids jag verkligen inte sova länge. Måste ta vara på solen! Dessutom har jag bara en natt kvar efter denna och då gör det inte så mycket om jag sovit lite.. Jag hann i alla fall med en pizza på laguna med johanna, emelie och ebba idag, det satt fint! :)

När jag tänker efter känns det nästan lite jobbigt att vara ledig måndag, tisdag, onsdag nästa vecka (fast man vet ju aldrig, kan ju dyka upp jobb..) Men det känns lite jobbigt för att jag vet hur det ser ut hemma: -Som en jävla svinstia! Varje gång jag kommit hem nu känner jag bara hur jag verkligen måste/vill ta tag i allt skit som måste göras. En riktig vårstädning behövs! Toan ser värst ut, kul att rensa avloppen osv. Har inte gjort det en enda gång hittils sen vi flyttade in. Fönsterna måste putsas, kläder måste rensas, balkongen städas, tvätta massa kläder, panta alla flaskor osv. osv. En riktig rensning! Även förrådet i källaren ser hemskt ut.... hoj vilket jobb! men nu har jag en liten kom ihåg lista här åt mig själv i bloggen så om jag nu mot förmodan skulle glömma bort det finns ju alltid en påminnelse här ;)

Fan vad jag lyckades pladdra ner massa skit här, haha.. Är väl alltid nån som läser det iaf ;) Nu ska jag dra mig vidare! Håller tummarna för fint väder imorgon! :)

Det är mycket man vill i livet! ;)

Sitter här på jobbet och längtar verkligen bort! Hade velat vara i fjällen med fin väder, eller allra helst hade jag velat befinna mig i något varmt land. Hade verkligen inte suttit fel! :) Tänk att få stiga upp varje morgon, gå och äta hotell frukost, sätta på sig bikini och vara ute i solen hela dagen! och framför allt att inte behöva tänka på nånting annat än just det!



Nä tillbaks till verkligheten, ska ta mig nånting att äta och sedan ska jag börja ta tag i att göra frukosten här! :) so long...


En av de sämre dagarna...

Jaha, då var jag här på jobbet igen.. börjar känna mig lite less när jag vet att jag har flera nätter kvar än, men det är bara att bita ihop :) Har för övrigt så grymt ont i käken, tror aldrig jag haft såhär ont tidigare? Tror jag måste ta och ringa sunderbyn här någon dag. Dock sover jag ju bort hela dagarna nu när jag jobbar natt så får väl bli först nästa vecka.

Jag gillar verkligen inte känslan jag har nu, men just nu tycker jag mitt liv är svin tråkigt. För det första känner jag knappt någon ork till att göra något, alla dagar bara far förbi och jag gör aldrig något vettigt eller roligt och speciellt inte när jag jobbar. Jag önskar verkligen att dygnet hade fler timmar. Jag vill bara att det ska bli september, det är det enda jag har att se framemot just nu. Alla har vi våra dagar när det känns som att livet suger, och nu har jag det. Innerst inne vet jag att mitt liv är underbart, jag har allt som gör mig lycklig. 

Jag längtar efter tommy, jag hatar att vi knappt hinner ses.. förra veckan hade han natt vecka, nu har jag, nästa vecka har han. Sedan får vi väl vara ledig en dag tillsammans kanske innan jag jobbar em och sen när jag är ledig helgen sticker han till sälen, och sedan är det jobbvecka för honom igen... Intressant fakta för er va? haha. Men jag saknar faktiskt honom♥


Nattbloggning :)

Sitter på jobbet och dricker te och äter smörgås. Jag skiter då i det här med att man inte ska äta på natten, är jag hungrig så äter jag! Fattar inte hur man orkar jobba annars. Ska snart gå över till rallaren så ska vi ronda våra avdelningar. Är redan torsdag nu? Blir helt dagvild när man jobbar natt, veckan har ju gått svin snabbt. När denna natt är över så har jag bara 4 kvar, tiden går fort när man har roligt ;)

Nu känns det verkligen som att jag har lagt på mig vikt, sist jag var på mvc hade jag inte gått upp ett gram ens, hade till och med gått ner! Men nu måste jag ha ökat några kg, ska bli spännande att se sen, har ju ingen våg hemma så kan ju inte väga mig. Dessutom är det nog bäst om man väger sig på samma hela tiden för då känns det mer säkert :P Jag är verkligen sämst på att hålla mig ifrån godis och sånt, jag kan helt enkelt inte. Som i morse klämde jag i mig en kokosboll det första jag gjorde. Sedan har jag även köpt en godispåse idag, ätit nån kaka som linda hade bakat och sedan när jag kom till jobbet åt jag tårta. Går inte en dag utan att jag äter nåt slags godis/kakor/bullar you name it! Men nu har jag faktiskt lovat mig själv att i september när detta är över, då ska jag minsan dra ner rejält!

Nej nu ska jag gå och göra nytta! :) Puss på er!

Den långa, men ändå så korta väntan..

Snart är den första av sju nätter avklarad. Är faktiskt ganska skönt att jobba natt när man väl är på jobbet, det är dock så jävla mycket jobbigare timmarna innan man ska på jobbet. Man går bara och väntar och tänker på hur klockan tickar och att man snart måste fara på jobbet. På det sättet gillar jag förmiddag mer, klockan ringer på morgonen och man gör det man ska/hinner och sen iväg på jobbet och sen är man ledig att göra precis vad man vill på kvällarna. I framtiden ska jag verkligen skaffa mig ett 7-16 jobb med lediga helger, det hade varit guld.

När vi var på ultraljudet blev BF framflyttat nästan en vecka så på lördag har redan halva(!) tiden gått!! Känns som en evighet till vi kommer att komma till den stora dagen men ändå har tiden hittils gått riktigt fort. Känns faktiskt helt sjukt, men efter ul har allt börjat kännas mer verkligt. Var helt säker på att barnmorskan inte skulle se något barn där inne när hon skulle börja kolla med sin apparat. Men icket, där låg en liten skrov på 20 cm och sprattlade som aldrig förr. Går inte att beskriva hur det känns när man får se att det verkligen växer en liten människa i sin egen kropp. Helt oslagbart! Sedan är det ju inte direkt någon nyhet att jag och tommy ska bli päron inom en snar framtid, jag ser på alla som vet för alla försöker snegla disket på magen för att liksom få det bekräftat. Dock ser jag ju inte sååå gravid ut ännu så är inte många som vågar säga något ;P

Nu längtar jag bara till jag får lägga mig i en varm säng med mitt hjärta där hemma!

Hälften du & hälften jag!

Jag hade inte kunnat bli lyckligare. Om några månader kommer vi vara med om det största som någonsin hänt oss. Det kommer att vara den största omställningen i livet hittils och förmodligen den bästa. Jag hade inte kunnat längta mer till något än till den dagen är här.



RSS 2.0