Ge oss lite solsken!

Vilken tagisk sommar vi har här uppe, helt allvarligt... snart är det ju augusti och man hinner bara blinka så är hösten här! Det regnar varannan dag, minst. Tur att jag ändå jobbar och är i slutet av min graviditet, för jag hade nog ändå inte orkat vara i solen på samma sätt som annars. Men solen gör ändå så himla stor skillnad på humöret, livet känns som enklare då och alla är så glada :)

Har nyss haft Emelie här på besök, saknar alla mina kompisar, vi alla jobbar olika och det är sällan vi kan hooka ihop alla sex som vi alltid gjorde förr. Borde försöka styra ihop någon middag eller nåt här nån dag allihopa (för NÅN dag måste ju alla kunna), hade varit så mysigt :) Det märks att man blivit äldre, numera kan man inte bara fara och springa runt och BARA göra allt som är roligt hela tiden. För nu är det ingen som lagar mat åt en, ingen som städar, tvättar, jobbar åt en, betalar räkningarna osv. osv.  Men så är livet, så är det att bli vuxen ;) Inte det att livet blir tråkigare utan det blir att man får ta ett större ansvar för sig själv. Snart får vi även ett annat liv att ta ansvar för och det kommer ge så otroligt mycket i mitt eget liv, jag vet att de kommer bli den största glädjen hittils och förmodligen resten av livet.

Imorgon är jag i alla fall ledig, min enda lediga dag denna vecka. Ska dock upp tidigt till barnmorskan.. just typiskt :) Sedan ska jag och tommy vara med benjamin, hoppas på bra väder! Dom har lovat en stor sol, men bara 16 grader? lite konstigt.. Återstår väl att se imorgon, kan ju lika väl regna :P Nu ska jag äta ett ägg, är hungrig men vi har inge bröd hemma och jag ids inte fara och handla, så får väl äta ägg och fil kanske :D

Sedan ska jag sova, är faktiskt riktigt trött.. Får se när min kära behagar att komma hem, men som den fiskenörd han blivit tror jag inte det blir på länge ;) Han är för söt, just därför älskar jag honom som jag gör.




12 Juli

Då har en ny jobbvecka börjat efter att ha varit ledig i tre dagar. Riktigt skönt, tråkigt bara att minst hälften av all den tid jag är ledig sover jag på, helt död är jag! Beror nog på att jag får sova så lite (lite för mig dvs.) när jag jobbar. Vissa nätter kan jag ligga och snurra i flera timmar,och det är bara när jag jobbar.. när jag är ledig ja då snarkar jag på hur länge som helst. Hur som haver, hade egentligen ett em-skift idag, men blev utringd på morgonen om jag kunde komma och jobba fm istället för att dom inte får ut någon vikare, och självklart gjorde jag det. Tycker mycket mer om att jobba förmiddag! :) 

Nästa vecka har jag och tommy lite semesterplaner, vi ska ta bilen genom sverige hade vi tänkt. Tanken var ju att vi ska se pink i Göteborg, men vi är inte så säker på det längre? Vi skulle ta och planera ikväll hur/vart vi ska och vad vi vill göra, men det är svårt att planera med någon som snarkar i soffan :) Är lite sugen på att fara till gotland också, men vi får se hur det blir, skönt hur som helst att fara iväg en sväng :)

Nu har jag gått in i v.33, 53 dagar kvar.. Bebisen väger ca. 2kg nu, och det känns att det har blivit tyngre. Jag svettas alltid som en gris, speciellt på jobbet. Så fort jag böjer mig ner känns det som att allt blod i hela kroppen hamnar i mitt huvud, så varm/röd och svettig man blir av allt man gör är sjukt jobbigt. Jag känner mig som en riktig tjockis med dålig kondis som bara svettas hela tiden. Men snaaaart har vi en liten knodd här hos oss, längtar!!! :)



Här såg den ganska liten ut, ser större ut i verkligheten tycker jag :P


En trött tjej!

Gudars vilken fredagskväll jag har haft, känner mig verkligen rolig! Har sovit på soffan flera timmar, var ju inte riktigt meningen, tänkte bara vila ett tag för att jag hade så mycket sammandragningar, dock inte onda. Men det märks och känns i kroppen att jag inte får lika mycket sömn längre. Åt en sen middag när jag vaknade sen har jag plöjt igenom massa bloggar och nu ligger jag här, orkar inte börja göra dess mer nu. Har i alla fall slutat tidigt idag och hunnit varit med tommy och ätit lunch och gått på markanden en sväng, samma skit som varje år :) Men är ju som kul att gå ett varv i alla fall när det varit så fint väder :) Nu är jag ledig helgen och det ska bli så skönt! Sedan har jag bara fm-skift nästa vecka, ganska skönt. Jag har ju som gjort tvärtom jämfört med vad man brukar göra, jag har gått upp till heltid nu i slutet av graviditeten medan andra brukar gå ner i tid eller inte jobba alls. Men det går himla bra faktiskt, trots att det är ganska stressigt och så ibland. Men känns mycket bättre att jobba heltid och speciellt nu i slutet för då går tiden fortare och väntan blir inte lika lång :) Snart bara 60 dagar kvar, shit!!! Snart börjar nog nervositeten smyga sig på, dock inte för förlossningen, den längtar jag till.. utan mer för själva föräldraskapet, att amingen ska fungera, att vårat lilla barn ska vara friskt osv. Men vad som än kommer att ske, så kommer det bli till det bästa i slut änden ändå, vi tre kommer ju alltid att ha varandra ♥

Nu boxas det på min kissblåsa ordentligt, känns så obehagligt! H*n ligger redan med huvudet neråt, dock inte fixerat ännu men är ju ännu många veckor kvar :) Hade nånting jag skulle skriva här,men har glömt bort det nu.. så bjur på en bra låt istället :P



RSS 2.0