kärlek



                                           jag älskar dig! ♥

tjooho

Herregud så mycket prylar det finns som jag vill ha nuuu, men som tyvärr kostar skjortan, fan att det ska finnas så mycket webbshoppar!! Men en liten beställning ska jag dock göra för jag vill piffa upp vårt hem lite, göra det lite mer personligare och mysigare :) Älskar denna lägenhet och med lite mer detaljer kommer den bli perfekt! Vuxenpoäng till mig som tänker på hemmet istället för att sitta och titta på kläder som jag alltid annars brukar göra ;)

Skylt    Bild  Fotoram  Ljuslykta


Annars flyter allting på som vanligt och jag har börjat med mitt nya "jobb" igår, jag hjälper linda om dagarna och passar benjamin, är ju bara kul att vara med honom och det är ju bara ett plus att jag får pengar för det, känns nästan lite konstigt! Ska vara med honom även imorgon när linda ska till frissan och läkaren. Sedan när deras nya lilla liv kommer om cirka en månad kommer hon behöva ännu mer hjälp och jag hjälper gärna till! :) Det finns som vanligt massor att göra här hemma, men jag känner mig ovanligt slö, eller bekväm kanske man kan säga.. hehe.

Ciao amigos!


bad hairday

Nu känner jag verkligen att jag är inne i en fulperiod, det spelar ingen roll vad jag sätter på mig för kläder eller hur jag sminkar mig, jag känner mig ändå ful, usch! Jag tror det mesta faktiskt beror på att jag inte känner mig nå fin i håret, det har blivit för långt och utväxten är för stor, hade verkligen behövt nina nu! :)Men jag är ju alltid ute i sista sekunden så får väl se när jag får tid och kan känna mig någorlunda fin igen. Sedan gör ju inte dessa småfinnar saken bättre, så fort en har försvunnit så kommer det en ny, jag blir gaaalen på det! Jag fyller ju ändå snart 21?? Nåja, vilket i-landsproblem. Jag kanske borde tänka mer på alla människor i haiti som kanske inte har något hem, ingen mat eller vatten, förlorat kanske en mamma, pappa eller ett syskon..Nä så fort jag börjar tänka på det känns faktiskt mina problem som bortblåsta och jag skäms nästan för att jag kan gnälla över så lite.

Dags att ta tag i lite saker...





  


skinande rent!

Nu har jag städat hela lägenheten (tycker jag bara städar? men det finns inget bättre än nystädat!) och gjort det lite mer trivsamt i det andra somrummet, har satt in en extra säng dit och försökt stoppa in lite saker där så tommys mamma trivs när hon kommer hit i morgon och stannar över helgen, ska bli trevligt! :) Nu sitter jag bara och funderar på vad jag ska orka äta idag, hade tänkt göra kycklingwok men eftersom tommy har andra planer ids jag inte laga mat till mig själv. Hade jag bott ensam hade jag förmodligen ätit mackor varje dag till middag, hade aldrig orkat laga till mig själv. Så gissar på att min middag blir mackor idag, kanske man kan lyxa till det med fil eller kanske jordgubbskräm till? ;)

Jag känner verkligen att jag hade behövt jobba lite grann, för jag har så sjukt mycket jag vill/behöver köpa när jag får lön så jag har en känsla av att den kommer ryka direkt..inte bra! Men ser ut som att det är jobb på g, dock inte nånting som jag egentligen hade velat jobba med, men ett jobb är ju ett jobb? :) Har ju förresten ångrat mig och inte börjat plugga till sjuksköterska (vet inte om jag skrivit det), men jag kände att jag inte har orken eller lusten till att plugga just nu, jag vill hellre jobba ett tag till och försöka spara pengar, vilket inte går så bra. Men jag vet ju i alla fall vad jag vill bli och det känns skönt. Fick hem ett sånt här blad från coop med rabatt checkar osv som man får när man är medlem, där stod det hur mycket poäng man hade, jag hade typ 14500 poäng, 1 p = 1kr, alltså har jag handlat mat för det på bara några månader, har ju inte varit medlem så länge, helt sjukt ju!!!! och ändå använder jag ju inte medmerakortet varje gång, och det används ju bara när jag handlar på coop eller konsum. Det är verkligen dit alla pengar går, på mat! Ska börja storhandla och äta betydligt mycket mindre ute! :)

Nu börjar magen bli riktigt hungrig, så jag ska överge datorn och äta istället! :)

Puss o Kram

Ny måndag!

Ännu en ny vecka har påbörjats, och idag har jag verkligen inte gjort något vettigt! Har legat framför datorn mest hela dagen, ibland får man vara slö! Jag har i allafall varit en sväng på lindex och köpt en present till mamma som fyller år idag, vi ska dit senare ikväll och fika :) Helgen har som vanligt gått riktigt fort, i fredags var jag med tommy hela dagen och vi gjorde massa äreden, tommy har varit duktig och målat om i vårt andra sovrum och jag städade resten av lägenheten och sedan på kvällen bjöd vi johanna, matti och ebba på tacos :) På lördag steg jag upp tidigt och pös till luleå med emelie (känns som att jag farit till luleå var och varannan helg på senaste). Hon fixade barret hos elina och sedan sprang vi på stan en sväng, blev inte dessmer shopping men det är plånboken glad för kan jag lova :) Innan vi fot hem for vi till emelies pappa och åt middag, hade en riktigt trevlig dag, sånt uppskattas :) Söndagen var en riktig slödag, vi låg och kollade greys hela dagen och bara mös, sånt är livet! Det är helt ärligt sånt jag tycker om bäst, såna här helger där man kan ta det lugnt och umgås med de man tycker om bäst. Sånt ligger mig mycket varmare om hjärtat än att vara på nex's dansgolv om helgerna, nog för att det kan vara kul mellan åt, men sånt här uppskattas mycket mer från min sida :)

Just nu har jag faktiskt lite saker att se framemot, och sånt är alltid kul, man får bara hoppas att allt går vägen och blir som man tänkt sig :) Nu ska jag ta tag i disken och börja med maten innan mitt hjärta kommer från jobbet, nånting vettigt måste jag ju i alla fall få gjort idag! :)

P&K


fredagsmys

Så var tanken i alla fall, men blev lite ändrade planer när tommy började må illa och spy -magsjuka han också :( Vi hade handlat massa god mat och köpt chips osv. men middagen fick bli inställd.. stackarn! Jag har ju redan hunnit ha min magsjuka i tisdags, jag trodde faktiskt att han skulle komma undan men icket.. och vi som ska till luleå imorgon och kolla hockey, så får se om det blir nånting av det nu? Men måste vi ställa in det så måste vi, lite trist med tanke på att det är mammas och pappas julklapp från mig och tommy, men då får vi fara på en annan match sen helt enkelt. Denna kväll har alltså spenderats med att ta hand om sjuklingen och kolla lets dance, mer än så blir det nog inte idag, skönt :)

Idag fyller även josefin 16 år (redan?!?) och lilla benjamin har blivit ett år idag, men hos benjamin blev det ett kort besök eftersom halva huset där också hade magsjuka. Jag har varit hemma på malmbergsvägen en sväng ikväll och fikat och josefin har fått sina presenter, tror hon blev nöjd :) Annars har den här veckan varit den slöaste veckan på vääldigt länge, beror nog ganska mycket på magsjukan att man inte har haft nån större ork  med något. Jag kan ju inte direkt säga att det blev någon drömstart på 2010, men det kommer! ;)

Nu måste jag gå och assistera min kära, de går inte så bra för honom :(


måndag i all ära

Just för tillfället ligger jag i soffan, har nyss ätit thaigratäng som jag tillagat, den blev inte alls lika god som den brukar :( tror att jag hade tankarna på helt annat håll och därmed blev såsen som den blev, nåväl ätbart i alla fall ;) På något sätt känner jag mig inte speciellt pigg, kan bero på att jag har sovit riktigt dåligt i natt, har verkligen jätte svårt att sova när jag inte har mitt hjärta brevid mig.

Idag har jag i alla fall varit på stan en sväng med emelie och hanna, lallat runt på möbelaffärerna och spanat in grejer dessutom har jag bytt min ring för andra gången :) Vi försökte få oss en plats på ett fik men det var fullt överallt så jag och emelie for till mig och tog en kaffe och åt paradis choklad :) I morgon ser det ut att bli en middag av något slag med brudarna och utgång för en del, men jag tror jag passar på det :)

nu är äntligen tommy påväg hem, han har jobbat hela dagen :( så nu ska jag dra mig vidare.

puss sålänge.

RSS 2.0