Bröst, bröst, bröst..

Det är livet för min lille son i alla fall. Fattar inte hur man kan äta typ varannan timma, ibland varje timma! Kan det verkligen vara normalt?? Han hinner ju knappt sova nåt innan han vill äta igen. Nåja, finns väl inget annat att göra än att hänga fram pattarna till lill chefen. Dock känner jag mig ganska låst, känner mig inte alls bekväm med att amma offentligt, på fik osv. Hemma, hos mina kompisar och sånt har jag inga problem alls med att amma, men det är just det när det är människor man inte känner. Det känns ju verkligen som att man blottar sig för vilt främmande människor, även om amning är det mest naturliga som finns. Därför känns allt jag vill göra ganska vemodigt och det är tråkigt.

Just nu sover båda mina killar, tommy slockande väl kring halv nio här i soffan, men jag är inte så förvånad. Han får jobba hårt för vårt levebröd ;) Så jag har kollat idol här ensam, eller ja melvin har ju faktiskt hållt mig lite sällskap när han ätit :P Ska också ta och sova snart, måste bara se vem som åker ur idol först. Imorgon ska jag nog ta med mig melvin och kolla tommys innebandy match, får ta risken att melvin kanske vill äta då, man kan ju lyckas göra det något diskret i alla fall.

Nu fortsätter idol, ciao.

TGIF ;)

Det är något speciellt med fredagar, lätt den bästa dagen på hela veckan! :) Även fast man som jag inte jobbar och är hemma varje dag så är det ändå skönt med fredag och helgen börjar. Idag har jag och melvin stigit upp vid 9-tiden.. myst en stund på morgonen och sen tagit en promenad med elin och emelie. Sedan kom även lina hit och hälsade på och träffade melvin :) Idag blir han hela 4 veckor, han har redan blivit så stor tycker jag :) rätt som det är, är han väl 14 år med moppemusche, raggar brudar och vill aldrig få några pussar av mamsen nåmer.

Nu väntar vi bara på att tommy ska komma hem, saknar honom när han jobbar, den här veckan känns det som att vi knappt hunnit träffas fören vi ska gå och sova. Så i helgen blir det mkt mys. Ikväll är det idol i alla fall, det måste man ju se, veckans höjd punkt ;) haha. Ska nog även unna mig en dusch när tommy kommer, känns som en lyx att få duscha i lugn och ro numera. Annars duschar jag med melvin eller när han sover och då blir det ju alltid en snabb dusch. Kanske man kan raka benen också? Sist jag gjorde det var väl nångång innan min mage blev för stor när jag var gravid och inte kom åt och kunde böja mig, tragiskt men sant :)

Ha en bra helg allihopa! :)

AJ!

Fan har fått mjölkstockning, gör ju skit ont, trodde jag inte. Kände igår när vi var hos emelie och jens att det gjorde lite ont i ena bröstet, sedan gjorde det bara ondare och ondare. När vi kom hem frös jag så jag skakade, febern hade anlänt. Det gick svin fort allting. Så resten av kvällen fick melvin hänga vid bröstet, efter alvedon, uppvärming av bröstet och massa amningar och maggage kändes det lite bättre när jag gick och la mig. Stockningen är fortfarande kvar, är inflammerat för det är helt rött på det stället. Men kan ju ta någon dag innan det släpper helt har jag läst.. Men vågar inte gå ut nu! 

Blev bjuden på mat igår av jens och emelie, verkligen uppskattat och riktigt gott var det! Var även förbi adecco och hämtade arbetsgivarintyget och for till försäkringskassan med allt.  Sen hann jag med en vända på lindex också, köpte lite kläder till melvin, hann aldrig kolla nåt åt mig själv för lilleman blev visst lite less.. :P Blev lite stress under dagen vilket säkert bidragit till mjölkstockningen tillsammans med för lite kläder om tuttarna utomhus.

Nu ska jag amma klart lillen och sen göra lite nytta, som att äta frukost tillexempel :) adios.

Våran stora knubbis :)

Vi har verkligen fått världens finaste kille. Han är bedårande söt och man kan inte sluta pussa på han runda kinder. Han har redan blivit så stor, var på bvc idag och han hade gått upp 0.5 kg på en vecka.. haha ja det syns ju att han äter som en häst :) Så nu väger våran lilla kille 4600 g och är hela 56 cm lång, fatta hur mycket han växer?? Inte konstigt att de sover så mycket. Han sitter här i mitt knä nu och pruttar så nöjt, så är nog dags för ett bjöjbyte.

Senare blir det middag hos tommys pappa, guldvärt när man slipper laga mat :) Sedan ska vi fara och gratta allas våran Johanna som fyller år idag :) Var på 75 års kalas igår hos farfar, och snart fyller pappa år också, tror linda också fyller år här nu snart? många fördelsedagar denna månad :)

Tommy saknas som har börjat jobba igen, mkt tidigare än det var tänkt men så är det ibland. Jag och Melvin har klarat oss ganska bra hittils iaf ;P Nu börjar någon bli otålig på mig här så ska gå och göra lite nytta :)


RSS 2.0