Tisdag

har varit en fartfylld dag idag =) började hos frissan och färgade utväxten, sedan for jag till skolan och gjorde mitt försvarstal och matte provet som för övrigt gick sjukt dåligt, tror aldrig jag gjort ett matteprov så snabbt. hann sedan bara komma hem och sätta mig ner så for jag med isabelle, johanna och elin på robin hood (vägra säga coop) och köpte pottigratäng, fläskfilé, majskolvar och lite annat =) sedan for vi till isabelle och grillade, gott var det :) sedan har vi också hunnit med en sväng på md's och ätit en mjukglass, årets första :) sen återvände vi till isabelle och kollade på desperate, och nu sitter jag här :) det är vad jag har gjort idag! :)

kort skolvecka det här, för den är ju redan slut :) imorgon vankas det party, känner mig inte så sugen ärligt talat, men känns som att det är ett måste? :P får se hur det slutar.. funderar på att spendera helgen i piteå med malin, för verkar som att alla andra också ska dra i väg härifrån, så då gör jag också det =)

nu ska jag kolla oth, så jäkla spännande :) gonatt sötnosar!

bild från sthlm:
image187

beautiful morning

eller så inte! har än en gång fått det bevisat att allting ha en baksida.. usch. hade det i alla fall jäkligt roligt igår, vädret var på topp, after skin var super och kvällen var också rolig, dock lite väl mycket folk på björnis.

idag gäller inget annat för mig än att ligga med täcket över huvudet, mår riktigt kasst alltså. ligger redan nu i sängen med datorn och här kommer jag spendera resten av dagen. not so nice! men får väl skylla mig själv =)

image185   =          image186

åååhhh!!!!!

fan alltså, skulle just skicka in min projektreflektion till thomas som jag skrev klart igår, så ser jag nu att allt det jag skrev igår inte har sparats!!! så jäkla irriterande, nu måste jag skriva om allt! vi som just har suttit och jobbat med projektrapporten i flera timmar så måste jag börja skriva om det här, så jäkla typiskt. tur att det inte är så svårt i alla fall, så går nog fort att skriva. men ändå!

ikväll blir i alla fall en lugn kväll =) ska skriva klart reflektionen nu, sedan ska jag köra tommy till coffe. sedan ska jag äta från thairestaurangen med min family, och sen vet jag inte vad som händer, hittar väl på något med mina trogna vänner ;P och imorgon är det ännu en studentfest, men jag klagar inte :) ska bli skit roligt! :)

nu ska jag fortsätta med mitt, adios :)

frusna män

sitter just nu och tittar på frusna män söker kärlek, känns så jäkla mysko att se gällivare på tv, och nu får man det verkligen bekräftat att vi har fula dialekter :D

har suttit jäkligt länge med idrottsuppgiften idag, men är ännu inte klar. är riktigt svårt faktiskt. och matten som jag har tänkt göra i evigheter fattar jag ingenting av så blir nog inget prov för mig imorgon. har bara haft två lektioner idag, sen efter skolan har jag försökt få ihop idrotten, är verkligen mycket att tänka på. tjejer när ska vi göra klart projektrapporten?

imorgon tror jag att jag ska skippa matten och religionen så jag hinner göra reflektionen och idrotten om jag nu inte hinner klart ikväll. mycket skolsnack nu, men är typ mina dagar består av just nu. är riktigt less.

nu ska jag fortsätta kolla frusna män söker och sen kolla greys, perfect :)

ciao

fullspäckad vecka

jepp, och bara av skolarbeten. har fått planera in vad jag ska göra vilken dag så jag hinner med allt.

på måndag ska jag skriva klart religionen, plugga till läxförhör som är imorgon, och börja på idrotts uppgiften.
på tisdag ska jag göra idrottsuppgiften och börja med projektrapporten
på onsdag ska jag göra idrottsuppgiften färdig och räkna matte
på torsdag ska jag göra reklektionen till projektarbetet och göra matteprovet
och på fredag ska jag förhoppningsvis inte göra nå skolarbeten alls, hoppas min plan håller :) men hur ska jag hinna träna och vara med mina kompisar? jag är stressad!

under hela året har det varit så slappt och lugnt, och nu kommer allt. men det sköna är ju att nu börjar man med det sista i kurserna och sen är dom slut, snart är studenten här! :) fick ett positivt besked från företags ekonomin också, fick mvg på provet :) var länge sen man fick se ett mvg alltså, så det var behövligt! :)

ska snart äta, och sen fortsätta plugga.. tjingeling :)

solsken

har vaknat för ett tag sen, och tänkte äta lite frulle =) och vädret är ju på topp idag, så tror jag ska ta mig en promenad sen =) hörde igår på vädret att nåt ställe i södra sverige, kommer inte ihåg vad det hette men dom hade i alla fall 17 plusgrader igår, fyfan vad fuskigt. det är ju nästan som sommar, här har just våren kommit. tänk att det kan vara så stor skillnad fasten vi är i samma land, sverige är verkligen avlångt!

idag måste jag verkligen ta tag i lite skolarbeten, t.ex. skriva klart ett arbete i religion och räkna matte, tror det får bli mina mål idag, måste verkligen göra det. provet i matte skulle ha gjorts för flera veckor sen och religionen skulle ha varit klar i fredags. fattar inte varför man skjuter upp saker hela tiden, så jäkla jobbigt..

nej nu blir det frukost, sen promenad =)

image184

yey, studentfesten avklarad

och den var riktigt rolig faktiskt, men blev dock så jäkla trött där i slutet och mina fötter värkte så jag inte kunde gå, men det är faktiskt ganska länge att vara på krogen från klockan nio till två, men det var roligt ändå :) innan studentfesten var vi här hemma hos mig och bastade, fixade oss, beställde pizza och drack en massa, det var trevligt :)

idag mår jag riktigt bra, skönt :) jag och josefin är ensam här hemma så måste fara och handla och fixa nån mat, tycker det är så svårt att komma på vilken maträtt man vill äta.. nåja ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, halva gänget ska ut och svira igen, men just nu känner jag mig inte så taggad =)

nu bjöd tommy mig på käk på olles ikväll istället, så det tackar man ju inte nej till :) vilket bra väder det är idag förrsten, synd att man sitter inne hela dagen bara :/ nu ska jag fixa och dona lite här hemma, puss på er :)


gnäll!

det här är ingen bra vecka, känner mig grymt stressad över allt och ingenting. har hundra saker att göra känns det som. skrev för ett tag sen här i bloggen att jag vill känna press för att kunna göra ett skolarbete. ja och den här veckan får jag då verkligen käka upp mina egna ord, press är bara förnamnet, vet inte vart jag ska ta vägen. och ändå sitter jag här, känns nästan som att jag har gett upp i de flesta ämnerna, jag orkar inte satsa. jag önskar innerligt att jag hade ett mål, typ att komma in på en viss utbildning. men det har jag inte, därför är det så jävla svårt att försöka kämpa för bra betyg ens. är redan nu så jäkla besvkien på min gymnasietid, har verkligen inte dom betygen jag hade velat ha, och nu är det försent för att göra något åt, känns det som.

jag har känt mig allmänt konstig den här veckan, jag är lätt irriterad, vilket min familj och tommy har fått ta del av, jag har haft ont i huvudet varenda kväll. som sagt, den här är ingen bra vecka för sara karlsson.

har suttit och stirrat på min religions uppgift hela kvällen nu utan att ha skrivit ett piss

nu är jag less

fan vad less jag är på snön, dagen som började så jäkla bra med strålande sol, det var inte ens jobbigt att kliva upp på morgonen när man såg att solen lyste och himlen var klarblå. och nu har det bara snöat hela kvällen - vill typ lägga mig ner och dö. kanske inte riktigt, men nästan. det är verkligen så deprimerande, det är verkligen det. jag vill ha vår, och jag vill ha det NU!!

nu ska jag fortsätta plugga för ovanlighetens skull, och sen sova.

gonatt ♥

dessa matriella ting

kan verkligen massa kläder, skor, ja saker över huvud taget göra en lyckligare? jag sitter just nu och kollar runt på internet och jag vill bara beställa, beställa, beställa masssooorrr av sommarkläder, nya sommarskor, bikinis, ja allt möjligt. man sitter och inbillar sig själv att man skulle bli så glad, nöjd och lycklig bara man fick dom där skitsnygga kläderna, men blir man verkligen det? jag tror att jag (och många andra) hade behövt uppleva något som får en att inse att alla dessa överflödiga matriella ting faktiskt inte gör en lyckigare. inte nu för att jag är värsta "shopaholicen" men ändå, tror de flesta hade behövt inse att pengar och överflöd inte är allt. men när h&m har fått in sin nya sommarkollektion har man snabbt glömt bort allt det där med att det faktiskt finns dom som knappt har några egna kläder men ändå kan vara hur lyckliga som helst.

allt för ofta är man alldeles för bekväm, skrämmande.

image183    




denna sjuka värld

hörde nyss på radion och läste om det på aftonbladets hemsida, dom har hittat Englas kropp, 42-åringen som varit misstänkt har erkänt mordet på henne och på pernilla som mördades år 2000. Ja, ni kan ju läsa om det själva http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

image181

Har följt hela den här historien som väldigt många andra från det att hon försvann och tycker det är så sjukt, så jävla hemskt. Tänk hennes familj nu, nej sånt här borde inte få hända, blir så jäkla arg. Hur kan man mörda en liten flicka på 10 år??? Jag tycker det här får en att öppna ögonen lite, man tänker att man är så trygg här i Sverige, men detta var ju verkligen motbeviset.

en fråga..

vad fan är detta?? den kan ju inte vara verklig, eller?
image180

you got the power!

idag har jag stigit upp redan kl.nio.. eller innan det till och med =) körde josefin till skolan, sen hämtade jag ut min klänning och sen åt jag frukost, gjorde en smoothie och mackor, sån frukost ska jag göra oftare =) efter det städade jag lite här hemma och sen for jag och solade på badet =) sen kom isabelle och johanna och hämtade mig så for vi till skolan och jobbade med projeket till halv fyra ungefär, vi är så duktiga.. när vi väl gör nåt :P

sen har jag ätit hemmagjord pizza här hemma, gjorde en med annanas, banan, skinka och curry.. var väl sådär, inget slår ju pizzor från en riktig pizzeria :D nu har jag beskrivit hela min dag, till och med vad jag har ätit, intressant? nja

oj har ju glömt att skriva vad jag SKA göra också. ikväll ska jag vara med mina kompisar i alla fall, vet inte vad vi ska göra, men nånting hittar vi väl på typ film, spel eller nåt :)

kan inte rå för det men har som haft värsta dillen på balen den här veckan, har tänkt på den konstant typ, hur jag ska ha håret, vad jag ska ha för skor, vad jag ska ha för smycken, tänk om klänningen inte kommer vara nå fin osv osv. är ju ändå 2 månader kvar så hinner nog fundera på det där ett tag :D

bjuder på en bild:

image179



helt färdig..

har börjat återhämta mig nu efter våran mördargympa. kände mig helt snurrig, spy- och svimfärdig under hela passet typ, var riktigt läskigt, har aldrig känt så förut! måste bero på att jag bara hade ätit en banan och en macka på hela dagen och inte druckit speciellt mycket + att jag promenerade en timma innan gympan också. hade egentligen tänkte fara på gymmet idag också, men tror jag skippar det faktiskt=) ska istället ta en välbehövlig dusch och sen skriva klart samhällsen, låter som en bra idé =)

idag har förresten min balklänning kommit, men kan hämta ut den först imorn, ska bli spännande att se om den passar och är lika fin som på bilden. hoppas verkligen för ids inte börja leta en ny =)

imorgon är det fredag, wiho ;)

image178

torsdag

samma visa idag igen, sara var sjuk på våran lektion (8 på morgonen) idag igen,  så kom till skolan än en gång helt i onödan..grrr!!! men då får man i alla fall gjort nånting nu på dagen istället, håller på med samhälls uppgiften nu som egentligen inte är så svår, är bara det att de är så jobbigt att tänka så tog en liten paus och skriver här i stället =)

tror jag skippar matten sen, har andra viktiga skolarbeten att göra =) sen tror jag att jag ska ta en promenad till idrotten, fast det blåser jävligt kallt ute, trist nu när det för en gångs skull är strålande sol.

nej nu måste jag fortsätta att lösa världens största sociala problem! tjingeling

hur göra?

Varför ska det vara så förbannat svårt att ta tag i saker? jag förstår verkligen inte. jag kan inte göra ett skolarbete utan press, kan liksom inte göra klart det några dagar innan det egentligen ska vara klart, helt omöjligt. har försökt väldigt många gånger, men slutar alltid med att jag sitter och skriver för fulla muggar den dagen arbetet ska vara klart. jag jobbar bäst under press helt enkelt.

dagarna bara flyger förbi, allt går nästan för fort. snart tar vi studenten, vilket tveklöst kommer bli nåt av de bästa man gjort, vi har verkligen en rolig tid att se framemot =) men jag är så himla orolig över tiden efter studenten, vad man ska göra av sin framtid.. åh önskar att jag visste vilken utbildning jag vill gå, då hade allt med motivation till skolarbeten osv. varit mycket enklare.

har i alla fall beställt min balklänning nu, hoppas den kommer sitta fint, annars vet jag inte vad jag gör. har mycket att göra i skolan nu, min veckoplanering är smullfockad som jag brukar säga, och jag har inte gjort ens hälften av det jag borde.

men nu ska jag ta tag i företagsekonomin, och sen ska jag ta en dusch =) min plan för kvällen.
image177

tycker det behövs en fin blomma att se på när det är sån här snöstorm i april!

uppe med tuppen

har vaknat jätte tidigt idag, innan tio =) händer inte ofta på en helg. har nyss fikat frulle och funderar på om jag ska ut och springa en sväng, är ju ganska bra väder trots allt.

det suger verkligen att vi gjorde högskoleprovet igår, för det kändes inte som lördag igår, det känns som lördag idag istället. då är det som att man har tappat en dag av helgen, it sucks! och provet gick ju som det gick, lär ju göra det fler gånger =) somnade för övrig väldigt tidigt igår, kanske var därför jag vaknade så tidigt =) tog det i alla fall lugnt här hemma med film och glass, det var skönt kan jag lova för jag var dötrött efter en heeeel dag med prov.

nu ska jag göra lite vettigare saker, tjing!


jippie

imorgon är det högskoleprovet som gäller hela dagen, skit kul. tar det inte på så stort allvar ens eftersom jag vet att det inte kommer gå speciellt bra. kollade på några exempel från ett prov och kan inte säga annat än att jag kommer bli såå sågad.. men that's life.

har för övrigt inte gjort allt för mycket ikväll, suttit hemma och sen farit till isabelle och babblat där en sväng. nu är jag hemma och ska sova, ska ju som sagt upp tidigt imorgon..

gonatt mina vänner

hurtbulle

allt känns så mycket lättare när man har kommit igång med träningen, nu är jag sugen på att träna hela tiden :) for till skolan klockan åtta idag, men våran lärare var sjuk så det var bara att fara hem igen och vänta på nästa lektion som började klockan tre! prommade till gympan med elin, hanna och emelie. var en ganska jobbig lektion, men roligt =) när jag kom hem från gympan serverades världens äckligaste mat, blodpudding.. det är verkligen en av de maträtterna som ligger längst ner på min lista, usch! så nu håller jag på ett koka ägg och ska äta en äggmacka, sen fara på gymmet med tommy. vilken hurtbulle jag är! :)

imorgon är det redan fredag, har bara en lektion som börjar först klockan tre, idrott igen =) mina ägg är klar om två min så nu ska jag kila =)

image176
världens äckligaste mat, typ...

sådärja

just nu lever jag med den värsta träningsvärken i mina ben någonsin.. men då vet jag ju att jag har tränat i alla fall =) igår blev det en riktigt promenad-dag, prommade först till skolan, sen for jag hem och hämtade hunden, for tillbaks till malmberget och gick därifrån hem. var ju så jäkla bra väder så man var ju tvungen =) dock är det inte så roligt med allt slask, men än sålänge har jag lyckats hålla fötterna torra =)

vi har verkligen slappa dagar nu, idag hade vi två lektioner, igår hade vi en.. men jag klagar inte, är såå skönt =) idag hade jag tänkt ta tag i lite skolarbeten, får se hur det blir med det. jag ska i allafall fara på gymmet och träna, har nämligen börjat med mitt så kallade nya liv nu, vilket innebär massa träning och har hållt det ganska bra än så länge :D jag tror att våren är den perfekta tiden att ta tag i saker såsom träning och andra viktiga grejer som man aldrig orkar ta tag i annars. för nu när solen börjar skina, snön smälter, folk blir gladare får man mycket bättre motivation till allt =) eller hur?

på lördag ska jag förresten göra högskoleprovet, hur ska det gå???????? vill inte ens tänka tanken, men nångång måste väl vara den första? får hoppas på det bästa =)

nu ska jag äta tacopaj, jag är döhungrig! =)

RSS 2.0