There's a danger in loving somebody to much..

Fyfan vilken mardröm jag har haft inatt, eller efter det att tommy for på jobbet på morgonen. Det är nog den värsta drömmen jag har haft någonsin, så jäkla verklig, jag vaknade av att jag grät, för i drömmen asbölade jag, nej fyfan usch :( Känner mig fortfarande lite tagen, men som tur var hade jag fått ett sms på morgonen så jag behövde inte tro att det hade hänt på riktigt, även fast det inte var något bra sms så var det ändå som en liten lättnad.. Jag är så lycklig att jag har dig ♥ !

Här i lägenheten ser det ut som ett skithål, så idag måste jag verkligen städa, men har så sjukt dålig motiovation, men måste man så måste man. I går fick jag avbryta städningen för att det blev en tidigare färd till luleå/piteå än vad det var tänkt, men  det var bara bra för det är ju inte så kul att köra i mörker. I piteå fann vi verkligen vad vi sökte, vi (eller ja emelie ;) ) har verkligen en sån jäkla ball bil nu, riktigt snygg! Den passar henne perfekt!

Nu ska jag inte dra ut nåmer på tiden så att jag inte hinner städa, men först blir det frulle!

PUSS

 

:D

Åh herre jävlar vilket väder vi har idag, har knappt kommit mig fram med bilen! Plogbilar överallt som är i vägen, men som förstås måste göra sitt jobb, bilar sitter fast lite här och där. Nej nog kan det få snöa, men inte allt på en gång, men jag vet en som är glad över det i alla fall.. :) Helgen har varit riktigt mysigt, har spenderat verenda timme (förutom den timmen han fick stå ensam efter vägen när hans skoter pajat och jag inte vågade fara och leta honom ifall jag skulle hitta honom död) med tommy och vi har mesta dels befunnits oss i hans stuga. Kört skoter och bara haft det mysigt tillsammans, riktigt uppskattat från min sida :) Det är bara att inse att jag uppskattar och ser det mer värt med en helg i stugan än en helg ute på dansgolvet på krogen :) Kanske har jag blivit tråkig, men för mig känns det verkligen bara skönt att få dra sig tillbaks lite från det där, som sagt så uppskattar jag sånt mer nu och jag tycker inte att det är tråkigt! och det beror helt klart på att jag har hittat min prins. Det bästa är att jag känner inte att jag missar något, jag har gjort det där hundra gånger och det är samma sak varenda gång! Men en utgång ibland är aldrig fel, när man är sugen på det så ska man! :)

Förövrigt har jag jobbat på nybyggaren idag och har slutat klockan två, sedan dess har det varit full rulle, handlat, besökt apoteket och vårcentralen och med all denna snö har allt tagit dubbelt så lång tid. Idag tackar jag gudarna för att jag tog mitt förnuft till fånga och köpte ett par vinterskor i fredags, väldigt välbehvligt idag kan jag lova! Igår nämde tommy för mig om en utlansresa till egypten med hans familj, blev verkligen svin glad för har längtat så jävla mycket efter att få fara utomlands, så idag har dom bokat resan!!!! WIIIIEEE, kunde inte bli bättre! det bästa av allt är att vi far den 15 december, det är ju inte ens länge kvar!
Nu ska jag ta tag i disken och sen laga mat, hejdooo så länge :) 


Torsdag och helgen är här! :)

Sådärja, idag tog mitt vik på svedjan slut, tråkigt tycker jag :( Jag trivs ju så bra där! Men kommer ju komma dit och jobba fler gånger, det vet jag ju redan nu :) Veckan har gått så jäkla fort, har hunnit göra hur mycket som helst känns det som, det är nog för att jag jobbat fm hela veckan? Har till och med bakat bröd, och jag ska minsann ta och julbaka till första advent också, sånt tycker jag är kul :) Idag fick jag min mobil som jag beställde i veckan, och än så länge är jag nöjd, har hunnit ha den i en timme ;) Men den är rosa och fin i alla fall, det som är huvudsaken ;) Ska förska hinna med en fika med emelie efter hon slutat jobbet, sedan ska jag och tommy pysa till luleå :) Han ska hämta sin skoter och sedan ska vi till hans stuga och vara där till i morgon tror vi, så det kommer bli en sen hemfärd från luleå ikväll, men som tur är så kör ju inte jag ;)

Är för övrigt grymt hungrig, hann inte äta någon lunch på jobbet, för dom kortar ju ner arbetsdagarna för vikarierna så tiden räcker inte alltid till som man vill, då blir det stress och man får slippa lunchen! Helt jävla sjukt, de är de gamla som får drabbas, som vanligt! Ju mer jag tänker på det desto mer irriterad blir jag, våra gamlingar får verkligen inte den livskvalitet de förtjänar. Pedofiler, mördare you name it har det hundra gånger bättre i fängelserna. Hur kan man vara så oempatiskt?

Nu måste jag rusa i väg för emelie slutar snart och måste hinna packa lite! :)

Puss /S


Ho ho ho..

Denna helg har spenderats väldigt bra och den har gott lika fort som vanligt! Jag, tommy, pontus och rasmus har varit i stugan och haft det lugnt och skönt, kört skoter och sånt där som man gör, levt utan el och vatten för ett tag :) For hem på eftermiddan på lördag och sen blev vi bjudna på palt hos familjen karlsson, dock inte min karlsson utan tommys familj karlsson, vi är ju från samma släkte ;D he he. Idag har det varit väldigt lugna puckar, har myst hela förmiddagen och sedan fick vi besök, alltid lika kul :) Har även prommat med emelie och tagit igen en hel del snack, har varit förbi roffa och emelie har planerat sin tatuering, och jag är grymt sugen på att göra en nu! Och jag ska göra en, inom en snar framtid hoppas jag! :)

Har bestämt mig nu för vilken mobil jag ska köpa, en rosa LG blir det.. tappade ju bort min i augusti så börjar väl bli dags? :) För övrigt händer inte dess mer idag, tommy är toltalt fast i sin dator och kollar på skotrar, hur många timmar kan man spendera på det egentligen? Fattar inte! Nu tog sporten slut också så nu ska jag minsann gå och pussa på honom och förslå en film. Sedan gissar jag på att det blir godnatt för i morgon väntar jobb igen.. :)

PUSS


Hard work!

Jag känner mig faktiskt ganska så duktig som tar på mig så mycket helg jobb, för det är verkligen trist att jobba när alla andra är ledig. Men det är bara att ta det som erbjuds, ska vara glad att jag får jobba överhuvudtaget. Det var minst sagt tugnt att kliva upp kl.6 i morse, men idag när klockan slår 17.30 ska jag njuta av ledigheten! Känns som att det var jätte länge sen jag var ledig en helg..... Som tur är så är det ganska lugnt här på Nybggarn, nästan för lugnt! Därför jag har tid att sitta här ;)

Större delen av tjejgänget har dragit sig till granhult så ikväll blir det bara att ha en riktigt mysig lördag med tommy, vi är bjudna på älgstek hos lennart och linda, blir perfekt! Nu måste jag fortsätta med det jag är här för att göra! :)

PUSS så länge.






Heelt slut...

Idag är jag helt slut i kroppen efter repstoppet igår, dom där 16 timmarna bara sprang iväg och idag har jag träningsvärk utav bara fan! Har sovit på ganska rejält i morse också, så nu är jag laddad på att fara och jobba på svedjan.. eller så inte. Känns ganska skönt att jag har fått ett liiite längre vik nu i alla fall så jag kan planera mina dagar lite mer och bättre :) Slutar 20.00 idag och då tror jag minsann att det är jag som ska få bli ompysslad när jag kommer hem, ska bli riktigt skönt. I morgon är det fredag och jag tar helg kl.13, fyfan så skönt! Är sugen på en riktigt mysig helg, och är ganska övertygad på att den kommer bli det!

Just nu längtar jag till julen, det är så mysigt! Dock jobbar jag ju em på julafton, typ det sämsta någonsin, men kunde bara inte tacka nej. Jobbar även dagen innan julafton och juldan, men på juldan är det fm som tur är! Ska snart fara och köra Robert till tåget och jag själv ska fara till älvgården och ta hand om våra kära gamlingar! :)

Ciao!

Here I am!

Nu jävlar är jag tillbaks i bloggvärlden, för att stanna ;) Har inte haft tillgång till internet på hela sommaren förutom hos mina päron då, men bloggandet har inte direkt prioriterats. Nu har vi i alla fall internet i lägenheten och det är skönt! Jag trivs som fisken i vattnet i den här läggan, och jag trivs så otroligt bra med mitt liv! Jag har som 20-åring redan hittat min livskamrat, det är jag övertygad om! Han har kommit och fulländat mitt liv!

Dock finns det ju lite saker som fattas, men som kommer med tiden. Som t.ex. ett jobb, just nu vikarierar jag ju bara på älvgården. Men i morgon blir det att slita ett 16-timmars skift åt gema. Har även sökt att plugga till sjuksköterska, tror ju att jag kommer in, men börjar fundera på om jag verkligen har motivationen till att plugga just nu? Hade velat jobba och tjäna lite pengar nu känns det som, men man får väl se vad tiden utvisar. Hur som helst tror jag att allting kommer bli bra i slutändan.

Det fick bli en ganska kort uppdatering denna gång, plikten kallar! Ska fara och köra Tommy till tandläkaren som lider av århundrades tandvärk och sen ska jag laga mat! :)

 


RSS 2.0