För vi ska ta studenten!

Fyfan vilket partay det blev igår, dock var jag inte speciellt full nångång under kvällen, som en del andra var ;P Men jag hade ändå skit roligt :) vi fick stå i statoil rondellen och köra 1 tut 2 sup, maten gjorde att det typ sprutade eld ur käften, minst sagt (så stark var det!), vi fick sjunga en hel del student sånger, vi var på grand och drack drinkar, vi for på efterfest och jag och emelie tog oss inte hem fören på morgonkvisten då vi for till mig och sov. Fler sådana kvällar tack :) och kan lova att det blir fler, imorgon är det mösspåtagning och på lördags 80-tals party.. vart ska detta sluta?? :)

Även fast jag har sovit typ 2 timmar inatt så är jag ändå taggad inför morgondagen, men vem är inte det? :P Har nyss kommit hem från en prom med emelie, johanna och elin och nu är jag nå djävluskt hungrig. Måste väcka mina päron som snarkar i soffan så dom kan börja med maten. 

Ikväll blir det riktigt lugnt, tillsammans med tjejerna hoppas jag?=) Tror även att det blir en tidig kväll för mig, har ju en hel helg jag måste orka med! :)

"Vem vill va en etta nu? INGEN INGEN!"

 

Kate Hudson



Alltså är hon inte snygg så säg? Jag hade då verkligen inte tackat nej till att se ut som henne, she's gorgeous! Lätt den snyggaste celeb. enligt mig i alla fall!

Finally!

Nu har jag för sista gången skrivit klart ett skolarbete och skickat in det (i alla fall sista gången på ett tag) Just nu känns det underbart! Tänk att jag är helt klar med allt som har med skolan att göra, nu är jag redo för studenten! Kan inte smälta att jag är klar, efter 12 år i skola. Det är ju typ 2/3 av ens liv, helt sjukt! Jag är fan nöjd över mig själv, för jag har inte varit lat i skolan, fast visst hade jag kunnat göra saker bättre och lagt ner mer tid på vissa saker. Men vem kan i 12 år lägga ner hjärta och själ i skolan? Nej det går inte, så jag är nöjd över min prestation även om det inte är toppbetyg i alla ämnen.

Nu ska jag bara njuta och ta vara på den sista tiden, fan vad vi alla förtjänar att ha så roligt vi bara kan nu fram till studenten. Även fast jag njuter nu kommer jag lämna skolan med tårar, främst för att det på något sätt känns som ett avsked (och det är det ju också), men också för att jag kommer vara glad och stolt över mig och alla mina kompisar. Fast nu ska jag inte fokusera på det, nu ska jag fokusera på att ha så jävla roligt!

För övrigt kom jag just hem från Björn och killarna hade varit med om ett rån på Ica, killen som rånade måste ha varit en riktig amatör, för vem rånar Ica när de inte ens har någon riktig kassa, de har ju sån där automatsak, ja ni vet :) Tur att ingen kom till skada ialla fall! Nu ska jag fika, för jag är döhungrig, sedan ska jag kolla one tree hill, ensam. Känns tomt utan en tommy i sängen :/

Gonatt mina kära ♥

shit pommes!

Kan sammanfatta går kvällen med ett ord: askalas!

Tror inte jag behöver säga mer än så, steg upp först efter fem idag, och planerar att gå och sova redan nu. Först ska jag bara ringa till tommy som just nu är i Turkiet, och ja jag är avundsjuk som fan, fattar inte hur jag kunde tacka nej till en resa. Hade planerat att göra lite andra saker idag, såsom att skriva mitt samhällsarbete till exempel. Men har liksom inte blivit av, av någon konstig anledning? =) Har dock försökt räkna lite matte eftersom jag har prov imorgon, men det gick inte så bra. Får gå på stödmatten imorgon innan provet för att få lite hjälp.

Ska göra en kopp te nu, och sedan ringa tommy och sedan dricka massa cola som jag har varit sugen på hela dagen. Sen blir det sängen för mig. Gonatt! =)

Vi är alla horor, på nåt sätt

Jag kom inte på någon rubrik, så jag sneglade på tv:n och en tant i filmen beerfest sa just "Vi är alla horor på nåt sätt" Jag vet inte, kanske stämmer? haha

Sitter hos tommy just nu och väntar på att han ska komma tillbaks, han skulle hämta mange och hyra en film, men har tagit hur länge som helst nu. Men gör inget, då har jag ju tid att blogga en liten sväng :) Har suttit och kollat hundar på blocket, och blir så jäkla arg! För man märker att nu till sommaren är det allt fler som säljer sina hundar, bara för att de ska hunna semestra typ, fattar inte hur man kan göra så, idioter.

Idag har jag i alla fall varit ledig, som alla andra fredagar :) Har skrivit klart företagsekonomin och skickat in den, fick svar nästan direkt, ett riktigt positivt svar dessutom! wiho ;) Sedan har jag inte hunnit göra så mycket annat, duschade och sen kom tommy och hämtade mig. Vi skulle laga mat och for på coop och kollade vad vi skulle handla, men kom bara därifrån med massa godsaker istället för mat. Så vi for och hämtade tommys absolut favorit mat, nämligen dannes. Var ett bra tag sedan man åt där, men gott var det :) 

Nu tror jag dom kom, hörde en bildörr smälla :) så tjingeling

here I come

Varför ska det vara så svårt att stiga upp på morgonen? det är sjukt, sover typ 10 timmar om natten nu, men ändå är jag död på morgonen. Tror nästan jag sover för mycket, kan man det? Har i alla fall varit på mina två lektioner idag, hade prov på företagsekonomin och det var hur lätt som helst, blir förvånad om jag inte hade alla rätt =) Så nu är det bortgjort i alla fall, har också skrivit mitt högtidstal idag som jag ska hålla imorgon, måste bara lära in mig det. Så nu har jag företaget i företagsekonomi kvar, ett matteprov, ett samhällsarbete och talet imorgon, skönt att det börjar avta :)

Nej nu ska jag öva på talet lite innan vi ska fara till emelie och fika!

Grattis gumman :)

 


pust och stön

Har sagt det hundra gånger, och jag säger det igen, fan vad stressad jag är över alla skolarbeten! Har just skrivit klart mitt gastronomiarbete på 10 sidor, inräknat framsida och allt. Var verkligen inte svårt, men hatar att sitta och leta fram fakta och göra ett långt arbete av det. Gör hellre en reflektion då man slipper sitta och söka fakta. Jaja, nu är det överstökat i alla fall =) Nu är det bara provmiddagen kvar, får hoppas det går bra

Har inte gjort så mycket annat idag än att sitta här vid datorn, sovit en stund, välbehövligt (eller så kanske inte) mamma gjorde en misslyckad köttfärssås till middag, också enligt henne själv. Har därför suttit hungrig här typ hela dagen, ska ta och göra mig lite kvällsfika nu snart. Ska först bara fara förbi pappas jobb och skriva ut lite saker och kopiera. Det suger verkligen att ha en trasig skrivare....

Jag som vill börja komma i gång med träningen igen, men är ju omöjligt med alla skolarbeten, och dessutom har man ingen vidare lust att fara ut och springa när det är ett sånt här piss väder, it sucks!

Nej nu ska jag fara och skriva ut mina arbeten, puss!



;)

Var i valet och kvalet hela dagen igår om jag skulle gå ut eller inte, men tillslut lyckades Emelie övertala mig, och jag ångrar det inte en sekund! Var skit skoj, och kul att det kom utklädda studenter också, trodde inte att det skulle komma så många. Började kvällen hos Lina med henne och Emelie, sedan begav vi oss till Elin och där var alla fulla och glada =) Sedan for vi på nex vid 11 tiden tror jag det var? Och det var verkligen en höjdar kväll, jag hade skit roligt! Fy skäms på dem som stannade hemma för en hockeymatch, för det var väl knappast värt det? ;)

Nåja partyfrillan håller ännu i sig, ser typ ut som jag gjorde igår i håret, kan inte fatta att det inte plattat till sig när jag har sovit :) Har nyss kommit hem från coop med mamma, vi har handlat mat till i kväll. Massa gott, och äntligen får jag min majs som jag ska grilla, dock i ugnen men det går nog lika bra :) Hade egentligen behövt plugga idag, men känner verkligen inte för det just nu, fast i och för sig är det väl inte speciellt ofta man känner sig sugen på att plugga.

Ikväll blir det i alla fall en lugn kväll, och jag ska inte äta nå godis, jag är inte ens sugen. KIänner mig stolt! :D

PUSS


Whats love got to do whit it?

grr. Skrev nyss ett inlägg, men det försvann när jag förhandsgranskade det, vet inte om jag gjorde nå fel eller nåt, men skit samma, får väl skriva om det! =)

Veckan är redan påväg mot sitt slut, och jag tycker det går för snabbt, känns som att jag hinner med så lite. Idag har jag i alla fall bara haft en lektion, matte. Tycker vi bara har matte nu för tiden, och företagsekonomi. Tror de är de enda lektionerna vi har just nu, i alla andra ämnen är det hem arbete. men jag klagar inte, är ganska skönt att ha det så slappt! Nu är i alla fall två skolarbeten avklarade på min lista, nämligen krönikan och religionsarbetet. Har börjat lite smått på samhällsen också, men det var alldeles för tråkigt.

Istället har jag roat mig med en springtur idag, hm vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Men jag kan i allafall konstatera att min kondis inte är på topp. Önskar innerligt att jag var lika vältränad som jag var för några år sedan, men just nu känns det jävligt långt bort... Idag har också det jag har beställt till balen kommit, snacka om snabb leverans alltså, beställde det i förrgår. Var nöjd med sakerna i alla fall, nu väntar jag bara på skorna och jag håller tummarna för, att dom passar och är i rätt färg.



Här är en ring som jag betsällde i alla fall, och fan vad jag gillar den!

Nej nu måste jag snabba mig för snart kommer tommy och hämtar upp mig, vi ska till kribba och kolla en film. Puss! ♥

Snart, snart, snart....

Jag avundas dom som i princip är klar med skolan nu, för det är inte jag! Har massor av viktiga arbeten som jag måste göra, som är avgörnade för betygen, och det känns jävligt stressande. Kan inte fatta att vi går ut skolan om mindre än en månad, det går inte in! och visst är det sjukt roligta att ta studenten, men jag hade faktsikt kunnat fortsätta gå i skolan, hade inte kännts så farligt ändå. Känns ändå ganska bra att jag känner så eftersom jag måste plugga vidare sen i ett X antal år, och det kommer säkert bli så sjukt jävla roligt =) Jag längtar!

Det jag har att göra fram tills det att betygen sätts är:
Ett arbete om miljöpolitik i SH
Ett arbete om grekisk mytologi i RE
Matteprov
FE prov, + skriva klart om företaget
Krönika (fast den är jag nästan klar med)
Högtidstal
Provmiddag + ett häfte om Indiens matkultur

Jag tror det var allt, och alla sakerna är stora arbeten! Dags att bli flitig som en myra kanske, suck

Just nu sitter jag med ett arbete om grekisk mytologi som inte går så bra för jag tänker bara på mat just nu, är hungrig! Ska äta nån biffwok med asiatisksås, hoppas det går att äta =) Idag har jag som vanligt bara haft två lektioner, har inte mer än så nu för tiden. Började 12.40, men steg upp redan halv nio och körde josefin till skolan och passade på att lämna in beställningslistan till gastron. Hade tänkt promenera och göra skolarbeten innan jag började men blev icket så, hade huvudvärk som gick ända ner till nacken kändes det som, så tog alvedon och la mig igen =) Det funkade =)

Igår beställde jag de sista sakerna till balen, lite olika smycken, en bh och en väska. Så nu är typ allt fixat, måste bara sy till klänningen lite =)

Snart är maten klar och efter maten ska jag försöka skriva klart religionen och sen kanske promenera, och köpa frukt så jag kan göra en fruktsallad. Jag har ju godislöfte nu, eller jag får äta en gång i veckan men ska försöka att inte göra det. Jag som är en sån godisälskare, men jag måste faktiskt försöka lyckas.


tråksöndag

idag har det varit en sån här typisk söndag-dag, alltså inte så speciellt givande =) hela dagen började med att jag vaknade ganska sent, sen har jag gått från datorn till tvn fram och tillbaka. men har faktsikt hunnit med lite nytta också, är nästan klar med min krönika och halv klart med religionen. skönt att jag äntligen tar tag i sakerna i tid :) fast i och för sig är det inte ens 20 dagar kvar innan betygen sätts, men bättre sent än aldrig passar väl ganska bra in här :) hade verkligen velat promenera idag också, men har inte ens velat klä på mig idag när det har varit så förbaskat dåligt väder, SNÖ, fatta att det snöar medan dom i södra sverige ligger och solar i rena sommarvärmen. så jag sitter ännu här i min pyjamas och surar över vädret.

nu väntar jag bara på att tommy ska komma så vi kan titta på nån film och avsluta denna söndag med att fortsätta slöa =) lite konstig mening kanske, men ni fattar vad jag menar! =) för övrig vill jag att mina balskor ska komma så jag vet om dom passar till klänningen, men det kommer säkert ta ett tag.

nu ska jag ta en dusch om jag orkar, annars kanske jag tar och gör lite kvällsfika =) god natt!

yey! =)

kul att solen äntligen vill visa sig igen, fast tråkigt nog blåser det kallt som fan :/ har i alla fall hunnit med ganska mycket idag, for och fikade på åhults ett gäng och sedan for vi till björn där ett ännu större gäng var =) efter att ha kollat frusna män och nån dokumentär med ungdomar som har tourettes for vi till md's och åt, och efter det for vi på robin hood och handlade massor av mat som vi ska grilla hos johanna senare ikväll =) gud vad vi har ätit idag, vi är verkligen ett hungrig gäng ;P

blir i alla fall inte att fara ut idag, kan ju vara bra med en lugn helg i alla fall innan det blir non stop med festande fram till studenten =) nu ska jag fixa till mig lite och sedan fara till johanna, ha en kul lördagskväll =)


hicka

Har haft hicka till och från hela dagen idag, tänk vad konstigt att kroppen kan göra att man får hicka, när man tänker på det riktigt noga blir man typ knäpp, i alla fall jag. Så jag googlade på det och det funkar tydligen såhär: Hicka kan bero på att något irriterar diafragman. Diafragman är en stor muskel i nedre delen av bröstkorgen, mellangärdet, och skiljer lungorna/hjärtat och magsäck/tarmar åt. Om nerven som går till diafragman blir retad kan du också få hicka. Ibland får vi hicka utan att det verkar finnas någon särskild orsak.


Så, då vet du det. Läste på en annan sida att man kan dricka ett glas vispgrädde för att bli av med hickan (?!) var det konstigaste jag har hört, och riktigt vidrigt. fy vad tjock man skulle bli. Tror jag hellre kör på det där med att dricka ett glas vatten.

Nu har jag gjort precis allt annat än att börja skriva på krönikan, ovanligt?

image194


morgonstund har guld i mun

idag har jag stigit upp klockan tio utan att väckarklockan väckte mig, framsteg =) har nyss ätit yakantarna som jag och mamma gjorde igår, gott var det i alla fall :) idag är det fredag. vilket innebär att jag är ledig ;D tror jag ska ringa och väcka tommy vid tolv så vi kanske kan fara och träna, var så länge sen sist men min förkyldning har ännu inte rikigt gått över, men ids inte vänta nåmer =)

försökte plugga hela gårdagen igår, men lyckades inte speciellt bra. alltså tänk att vi tar studenten om nästan en månad? det är sjukt, tiden går så jäkla fort! det kommer bli så skönt och befriande att äntligen bli klar med skolan, man kan göra vad man vill, tjäna sina egna pengar, plugga, resa! men samtidigt är skolan en sån trygghet där man träffar massa kompisar och man vet vad man har att göra. det är också riktigt slappt och inte alls så jobbigt som man ibland tror, tänk att börja jobba 6-7 varje morgon, vilken pina. jag tycker det är riktigt skrämmande, speciellt vid tanken att alla kommer gå olika vägar. men vi ska ju börja plugga samtidigt på samma ställe, eller hur? ;D

nu ska jag gå och klä på mig, sen träna.

puss på er ♥

desperate housewives

det ska jag se ikväll, har längtat sen jag såg på reklamen vad som kommer hända i det här avsnittet, spännande!! :) i morse försov jag mig, vet inte när det hände sist? det var i alla fall riktigt länge sedan, eller har ju försovit mig med flit men det räknas inte.

idag har jag fått lite nytta gjort efter skolan i alla fall, sov ett tag, och sedan gjorde jag lite FE uppgifter och sen har jag börjat städa i mitt rum =) fast kom på nu att jag har glömt äta middag idag, kan ju bero på att det var korv och makaroner som serverades, usch. så får ta och göra mig nånting att äta nu. på tal om mat så har jag varit sjukt sugen på en sallad jätte länge nu, ska fråga tommy om han vill äta lunch med mig imorgon, då ska jag äta en sallad!

nu ska jag bara ta mig nåt i magen och sedan fara till johanan och kolla tv, tjingeling :)

blä!

det finns ett STORT minus med våren, ett riktigt äckligt minus, nämligen all vidrig hundbajs som tinar fram. det är sjukt äckligt! egentligen ska jag inte ens öppna käften för jag plockar själv inte alltid upp hundbajset (men ibland gör jag faktsikt det) men jag kan bara inte låta bli, fyfan vad det är äckligt! tror jag ska börja skärpa mig på den fronten för det är verkligen inte trevligt med en gammal nästintill möglig bajskorv under skon, inte en färsk för den delen heller.

nog pratat om hundbajs. jag har riktigt tråkigt just nu, kanske märks? känns tråkigt och jobbigt med en ny skolvecka, har allt för många saker jag borde ta tag i, men jag orkar inte. whats the problem? hade gärna stannat i piteå ett tag till, skönt med lite avkoppling och i princip sommarväder =) imorgon har vi utställning i skolan med projektet, inte så kul direkt, långtråkigt om inte annat. vad positiv jag låter alltså, haha. nu när jag kom att tänka på ordet positiv läste jag ett prositivt mejl idag, fick mvg på mitt träningsupplägg och mvg i hela idrott b kursen, blev verkligen happy då alltså, för trodde verkligen inte att jag skulle få det :D

nej nu ska jag fortsätta kolla tv, istället för att plugga =)

image193

shit !

har märkt nu att mitt hår har växt som fan sedan jag klippte det kort, shit jag har ju långt hår nu alltså!

så här kort har jag haft:
image192


efter balen klipper jag nog kort igen, ska bli skönt!
  

piteå :)

sitter hemma hos malin nu, vi (jag) har nyss lagat köttfärssås och spaghetti och ätit det såklart :) lyckades hitta en klänning från gina till studenten också på stan idag, den blir perfa :) har lyckats dra på mig en förkyldning också med ont i halsen och hela kittet, not so nice!

vi ska snart gå till preem eller ok och hyra en film att kolla på ikväll, skönt med lite avkoppling när man inte är helt 100.

puss ♥

glassigt

älskar detta väder, det gör hela dagen! :)

har varit ute och grillat idag med malin, josefin och lollo, kände att jag var tvungen att komma ut och göra nånting när det är så fint väder :) sen har vi promenerat till md's och köpt glass, hör ju liksom till såna här dagar :) har nyss ätit fläskfilé och pottigratäning, för andra gången den här veckan :)

igår var vi också ute och grillade efter e10 an, eller grillade kan man väl inte kalla det :) dom flesta var bara riktigt törstiga! men det var riktigt roligt, mycket folk och en massa solsken :) kvällen spenderades hemma hos emelie där vi fixade oss och åt chili con carne, det var gott :) resten av gänget for på krogen vid 12 tiden men jag bangade, kände inte alls för att fara på krogen tråkigt nog. trist, för alla verkade ha skit roligt där igår.

ikväll ska jag bara ta det lugnt, får se om jag är med tjejerna eller spenderar lite tid med den nu för tiden nästan osynliga tommy. i morgon far jag i alla fall till piteå med malin och josefin, ska bli skönt att vara på ett annat ställe för en gång skull. och förhoppningsvis kommer jag också hem med en klänning till studenten =)

image188image189

RSS 2.0