Resultat av klippningen ;)

 






Melvin tjorvar som vanligt numera med nattningen så pappa tommy är och försöker få honom att sova,vilket inte är det lättaste. När lilleman behagar att sova blir det mys i soffan, skönt att ha tommy hemma några dagar nu :) Nu inväntas Big Brother..


Glad Påsk !

Har fått klippa barret på Melvin än en gång, det växer som ogräs. Stackarn hade ju luggen i ögonen. Väldigt ojämt och sådär, men hur lätt är det att klippa någon som vrider och vänder på skallen hela tiden? Nåja, det är ju bara charmigt ;) hehe. Riktigt ljushårig blev han också, innan såg det ju ut som att vi hade slingat håret på honom. Han har för övrigt varit vääääldigt tjorvig på senaste tiden med sömn och sånt, gallskrik osv hela tiden. Jävligt jobbigt men jag hoppas det går över snart.

Påsken kommer spenderas här hemma, lugnt och skönt ändå. Kanske far och pimplar och sotar nån korv eller nåt, blir nog mysigt :) Ikväll blir det tacobuffe på harrys i alla fall så Melvins mommo och moffa får komma och barnvakta en stund :)

Nu har lilleman vaknat från sin tupplur så måste hämta honom, blev en kort update men så är det när chefen kallar ;)

20 April

Redan onsdag idag, snart påsk och inga planer alls har vi. Ganska skönt ändå, kanske vi far till dammokka en sväng eller så rensar vi här hemma och tar lite vårstädning (faktiskt tommys förslag) trodde man ju aldrig skulle komma ur hans mun ;) Men är det bra väder vill man ju vara ute och ta vara på våren.

Igår fyllde Tommy år så vi hade fullt hus här på kvällen, trevligt. Så jag missade det fina vädret igår och var hemma och städade, bakade och for ut på ärenden med bilen. Idag blir det nog en promenad i alla fall när Emelie vaknat. I helgen var vi i stugan och myste på, inget vatten och ingen el gör det ju extra mysigt. Tommys pappa + fru och tommys små bröder var också med. Hann med någon kort skotertur med Linda och bada bastu. Men att sova 8 pers i en liiiiiten stuga är inte det optimala, speciellt inte när man har med sig tre små barn. Sömnen blir ju inte den bästa ;) Men en natt går ju bra.

Melvin vilar så funderar om jag ska göra detsamma eller om jag ska ta tag i disken.. Är sjukt trött i alla fall, så får nog bli en vila ändå :)


Övar krypning.





Gullunge!! :)


Ett litet, litet risgryn.

Får ta ett nytt försök och se om jag blir nå bättre på det här med bloggandet :D Min lilla bebis börjar verkligen bli stor, snart kryper han också! Idag gjorde jag ett pytte fynd. Ett litet, litet risgryn som stack upp i Melvins tandkött. Första tanden! :) Det förklarar gnället och den lilla febern han hade igår. Lilla hjärtat ♥

Det har blivit många vagnpromenader på senaste och det gillas. Solen kan göra så mycket! Idag är jag dock utan vagn, jag som vill ut i solen!! Tommy tog audin till jobbet och vagnen är i bilen. Han har hämtat en ny bil till sig som han kan ha så jag kan ha audin, han är världens bästa. Men eftersom det kommit snö i natt och tommy bara har sommardäck på hans bil så vart han tvungen att ta audin. Nåja, får ta promenaden ikväll istället. I samma veva som tommy hämtade sin bil i sthlm så köpte han även en ny (eller ny var den ju inte, köpte den begnagnat) barnvagn som jag velat ha sedan vi köpte våran första, haha. Men man får verkligen vad man betalar för, och den första vagnen vi köpte var verkligen bara epigt billig skit!!

Nu ska jag hänga tvätt och ta tag i massa andra tråkiga saker medan lilleman sover.


RSS 2.0