Hard work, work!

Nu medan alla är i Kiruna och super är jag kvar här och försöker tjäna in lite penkis. Har rast nu och börjar 16 igen, och man har verkligen inte lust att fara tillbaks till jobbet för det är kanonväder ute, för engångsskull, hoppas det håller i sig bara :) Tror jag ska gå ut och sätta mig en stund innan jag börjar igen, bara jag får någon att följa med mig :) 

Det känns som att man knappt hinner komma hem från jobbet innan man ska dit igen nu när man jobbar såhär långa skift, man bor ju typ på jobbet. Jaja, nog om jobbsnack.. Tror jag ska fara med jossan och köpa en glass, hon får köra mig på moppen och jag bjuder på glassen :P perfect



Nice bild på mig. hade ju inte varit helt fel att få fara till Ayia napa igen! 

Another day, another drama

Imorgon börjar jag jobba igen, känns extra tungt eftersom alla far till kiruna imorn medan jag spenderar hela helgen på svedjan, not so nice.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, var och promenerade i en timma och 40 min, var riktigt skönt faktsikt. Lyssnade på min ipod och har bara en massa gamla låtar på den som jag lyssnade på för flera år sedan, och varje låt väcker en massa olika minnen, en massa från tiden då man gick på gunilla och från när vi var i bulgarien. Det är fränt hur musik kan få en att minnas olika saker. När jag var ute och prommade kom jag också fram till att vi tjejer måste fara på en utlandsresa när vi är klar med våra sommarjobb, vet att det hade blivit så jäkla kul och jag hoppas alla vill haka på? ;)




Gillar ännu den här låten, kan inte tänka på annat än bulgarien när jag hör den, vet inte om jag kan säga att den väcker så mycket minnen eftersom det var lite luddigt ;) haha

nej nu ska jag köra johanna till jobbet, tycker lite synd om henne, är glad att jag slipper jobba natt i alla fall! Nu råkade jag göra texen kursiv och jag får inte bort det, funkar inte när jag gör som jag brukar? Hm, konstigt...

Jaja nu ska jag kila, puss på er


Deppigt värre...

Har nyss vaknat och vädret är fortfarande skit, och jag är inte förvånad. Jag som vill ut och promenera eller springa, men lusten blir genast mindre när det regnar såhär..

Idag är jag ledig, och imorgon med. Är riktigt skönt måste jag säga :) Dock hade jag ju mycket hellre velat vara ledig helgen så jag kan fara till kiruna, nej istället jobbar jag heela helgen 8.30-21.30, känns ju lagomt kul. Idag hade jag tänkt städa i mitt rum i alla fall, det är äckligt stökigt här, måste verkligen ta tag i det. Hade också tänkt fara och sola en sväng, var ett tag sen. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, hade velat göra något riktigt roligt, känns som att det var länge sen (kanske beror på att midsommar var så jäkla tråkig) Fast det är ju det att alla jobbar.. it sucks. Saknar redan skolan ;)

Nu ska jag göra lite nytta, kanske få i mig lite frukost till att börja med.



Wow, nu ser jag att det inte regnar så mycket nåmer, kanske man kan ta sig en prom ändå, dagen är räddad :) typ...

Torsdag

Man känner sig så osocial när man jobbar, för man ids inte göra så mycket annat än att sova och ta det lugnt efter jobbet, speciellt när man jobbar eftermiddag. Men imorgon har jag i alla fall ett skönt skift och slutar halv fyra. Dock har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra imorgon, hade ju varit kul att dra till killinge med alla de andra men känns ganska meningslöst eftersom jag måste fara dit imorgon på kvällen i såfall, och fara hem redan på lördag eftersom jag jobbar söndag. Känns som att alla förutom jag har planer för midsommar, trist som tusan, hade lika gärna kunnat jobba lördag då. Men det löser sig nog, nåt roligt kan man ju alltid hitta på :)

Nu ska jag faktiskt ta och sova, är helt färdig och ska upp tidigt imorgon. Gonatt! :)

 


Så jäkla bra!

Älskar den här låten, har lyssnat den hela kvällen nu, det går inte att bli less! Lätt en av de finaste låtarna ever

We made it!

Har hänt en hel del sen jag uppdaterade senast, och jag har haft så jäkla roligt! Balen var absolut det bästa, hade mycket roligare än förväntat =) Avslutningsdagen var också riktigt rolig, med både skratt och tårar =) Känslan när man sprang ut från skolan och när vi åkte på flaket, fan vad kul det var! Hade velat göra om det, fast hade säkerligen inte varit lika roligt andra gången =) Just nu känns det bara tråkigt att ha gått ut skolan, hade lätt kunnat gå ett år till, kommer sakna det =)

Har också hunnit börja jobba, och det går faktsikt bra och är inte alls lika svårt (äckligt) som jag trodde att det skulle vara =) Jag kommer också missa hela kirunafestivalen för att jag jobbar, it sucks... tror också att jag kommer missa luleåkalaset, men är väl sånt man får ta anatar jag. Nu när man har börjat återgå till det "normala" hinner man ta tag i träningen igen, så nu tänkte jag ta en promenad med chippen i alla fall. Jag och tommy jobbar om varandra hela veckan så får sova ensam i några dagar nu, men det ska nog gå bra ändå =)

Hade tänkt stoppa med nån bild också men har inga bilder på den här datorn ännu, det måste jag fixa! =)
 
♥ 

slut som artist?

Vilken vecka det har varit, är helt slut.. sjuk har jag också blivit, kanske inte är så konstigt med tanke på hur man tagit hand om sin kropp den senaste veckan. Har i alla fall haft skit kul hela veckan, och kändes hel mysko att vara nykter igår, men dock vädligt skönt och välbehövligt. I morgon är det bal, känns så sjukt obeskrivligt att allting går så fort! Har inte ens hunnit bli nervös eller hunnit tänka destomer på balen. Kom på igår att det kanske var dags att sy in min klänning, så nu är det fixat i alla fall.

Snart slutar tommy och då ska vi på stan och fixa det han ska ha på balen, dagen innan.. Jag är inte förvånad, det är killar i ett nötskal alltså. Har tjatat på honom i säkert två månader att han måste se så att han har kostym osv. Förstår inte hur det kommer sig att bara killar är sådär, måste ju vara genetiskt.

Idag blir det bara att fixa det sista, ladda kameran får jag inte glömma, kanske ta en solning till, har inte hunnit sola nånting under veckan eller veckan innan det. Håller på att hosta sönder mina lungor känns det som, bröstet värker som tusan så ska vila en stund nu och sedan fara på stan.

Än är vi inte slut som artister i alla fall, imorgon korkar vi upp igen och gör våran studentbal till den bästa! :)

....synd bara att vädret ska vara åt helvete


livet är en fest!

Minst sagt, fan vad jag älskar att ta studenten, tråkigt nog gör man ju det bara en gång i livet. Helgen har varit kanon, fredagen med mösspåtagning, klassfest, olles, efterfest. Lördagen var det förfest, 80-tal på nex som var hur jäkla rolig som helst! =)

Det bästa av allt är att jag mår hur bra som helst, det enda som känns är mina stackars fossingar, men vad gör det? Har i alla fall lärt mig att jag ska ta skönare skor från och med nu när jag går ut, för det är verkligen värt det =) Idag har tommy kommit hem från turkland också, och han är helt färdig efter att ha vilat upp sig på en sol och bad semester, så han ligger och sover i soffan. Borde väl egentligen vara jag som ligger där? haha

haha, fick alldeles precis den här länken, från våran "klassfest" i fredags, hade ingen aning om att det urartade sig på det viset :) http://www.kuriren.nu/lokalt/?ort=360849&articleid=3730478 

Men idag blir det att ta igen sig lite, även fast jag inte känner mig sliten, men kan kanske vara bra ändå =)

jag är så taggad!


RSS 2.0