yeye..

igår vart det utgång, en väldigt oplanerad sådan. hade verkligen inte tänkt fara ut, men sen skulle elin ut, så då tänkte jag att jag hänger också med :) för ovanlighetens skull var vi bara två som gänget som var ut, var faktsikt skit skoj när vi väl kom igång. vi började hos eric med marcus och hans gäng, efter en stund for vi vidare till olle där en hel massa folk var, vi rökte vattenpipa som jag aldrig gjort förr:) sen bar det av mot krogen där det blev lite för mycket för min del kände jag.. så idag får jag stå mitt kast och vara bakis.. grr.

blir nog lite ändrade planer idag, för jag hade tänkt köra ner till töre senare idag. men känns som att tommy får ta över det :) känns inte som att det är imorgon vi far.. men det ska bli hur skönt som helst att få lite sol och värme :)

snart är min väska färdig packad, ska bara ta en dusch, sen fixa det sista och sen hade jag tänkt städa mitt rum lite också så man inte kommer hem till allt det här.. ser förjävligt ut.

vi ses om en vecka, ha så kul i skolan allihopa ;)
bye bye


image49

3 dagar..

kvar tills vi befinner oss i cypern, ska bli grymt skönt, verkligen. 2 km utanför aiya napa i en vecka :)
fast jag har lite ångest över resan för att jag missar skolan, har inte tagit ledigt eller nåt. men funderar på att sjukanmäla mig.. får se. jag har alltid varit en sån som inte vill missa skolan, när man gick i lågstadiet grät jag varje gång jag försov mig och kom försent. nu är det dock inte riktigt lika farligt :D men en sak är säkert, att det kommer definitivt bli värt det, så är väl inte så farligt :)

idag har jag stigit upp tidigt för att vara mig, 10.15.. måste vara rekord sen jag slutade jobba :) sen for jag på stan med mamma och jossan handlade massa saker som behövs när jag ska fara :)
ikväll blir det säkert att umgås med tjejerna :) nu hade jag tänkt börja packa lite i allafall för vi ska fara redan på söndag till töre :)


image47  image48
vårat hotell :)

wihoo

sommarlov

nu har första veckan av mitt sommarlov gått, och jag har verkligen kännt lunget av att vara ledig, skönt :)

har ändå hunnit med en del i veckan, har varit och solat, prommat, kollat film, varit och fikat, kollat fotti, varit med johanna och emelie och i onsdags var vi hos sanna också där bella, jossa och nattis också var. vi satt och prata, drack lite baileys och vin :) mysigt var det, sen drog vi en vända på nex sen blev det sängen, dock inte för vissa :) haha

snart är det bara en vecka kvar till jag och tommy far till cypern och alla andra börjar skolan :) ska bli riktigt skönt, att fara utomlands alltså. snart kommer ellan och hanna hem, tror dem har ganska mycket att berätta, hoppas jag i allafall :) isabelle har också saknats denna vecka så det har bara varit jag, johanna och emelie från ligan hemma, men tycker vi har klarat oss ganska bra, veckan har bara rusat förbi :) ikväll blir det tjejerna igen och vad vi gör det vette tusan :)


image46


en sådan här lista

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag ser på nyheterna. - någon gång ibland
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.- händer dock väldigt sällan 
[ ] Jag betalade för min rington
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag vet hur man skjuter. beror på vad?
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

galet roligt ;)

yeah, igår vart det som sagt party, och kul var det! var faktiskt skit kul :) hela sexan var med för en gångs skull, men imorgon splittras vi igen när elin och hanna sticker till ayia, och vi blir det fullständig igen fören i september när jag kommer hem från cypern, klarar vi det? återstår att se :)

gårdagens utekväll började iaf med att jag emelie och johanna tog en pizza på linas, sen for vi hela gänget till johanna där mathilda hade kräftskiva :) där bjöds det på kareoke, och det var kul.. sjöng (skrek kanske) så högt där ett tag att halsen värkte utav bara tusan. sedan for vi vidare till jönssons där vi inte blev så länge för sedan var det öltältet som gällde :) och det var också grymt kul, dansade hela kvällen längst fram vid scenen när just 4 fun spelade :) när öltältet stängde for de flesta på larrys, men jag for på manuella istället. sen tänkte vi fara på efterfest hos jonas så jag tommy och mange for dit, men där fanns ingen jonas så vi tog taxi hem och sov :)

idag är det en rätt seg dag, men det gör ingenting eftersom jag jobbar inge mer.. woho!!:)

nu ska jag lägga mig framför soffan ett tag och vänta på bättre tider.. eller nåt.

tjingeling

finally ;D

nu är jag ledig! gick hem med ett leende på läpparna (kanske inte riktigt, men nästan) från jobbet i dag, nu ska jag njuta av varenda ledig stund, vilket inte blir så många med tankte på att skolan börjar om 2 veckor. men jag har bestämt att jag ska ta lite extra ledigt, i ungefär 1 och en halv vecka till för jag och tommy ska till cypern :) och det kan jag säga att det är jag fan värd efter allt det här jobbandet. men töntig som jag är så känns det vemodigt att vara borta från skolan så länge.. men vafan måste ju unna mig nåt :)

ikväll blir det att vara med girlsen förhoppningsvis? och imorgon kanske lite party, hade varit så kul om hela sexan för en gångs skull kunde fara ut tillsammans (har inte gjort det på hela sommaren?) de är verkligen evigheter sen!


"vad jag är lycklig, vad jag är lycklig"...... tralala

luleåkalaset i bilder :D

här kommer lite pix från i helgen, är långt ifrån alla, men gissar att de flesta kommer vara på någons pixbox inom en snart framtid :)






 elin tallar :)

 förferre på grabbarnas rum





 johanna och hanna tog en tupplur

 jag känner vinden vina i mitt hårr












image45 tha gang !;)

det fick bli den sista bilden, orkar inte lägga in nåmer nu :)

godnatt!

här igen

nu har jag varit förbannat dålig på att uppdatera, får skylla på att jag inte har tid eller ork :)

helgen i luleå var iallafall rolig, ids inte skriva om den, för en resume finns på både elins och hannas blogg :)

det positiva den här veckan har ju varit vädret, sjukt varmt! nästan lite för varmt, vi är inte vana vid den värmen här :)har blivit en del volleyboll,och det är ju alltid kul. blev grymt sugen på att fara ut igår, hade egentligen inte tänkt fara ut i helgen, men man måste ju nästan, kommer säkert bli skit skoj med öltält och köret :)

imorgon är det den dagen har väntat på i 8 och en halv vecka, jag slutar jobba! UNDERBART! kommer bli gudomligt skönt att äntligen få sig ett sommarlov och sova lite längre än till kl.5 i allafall, börjar kännas nu att man är lite sliten efter alla dessa veckors jobb. jag till och med somnar direkt jag lägger huvudet på kudden nu för tiden, och när har det hänt mig? aldrig. så det är ett starkt tecken på att jag behöver lite semester :)

idag fyller min lillasyster malin 17 år, grattis :) är enligt mig en av de mest värdelösa åldrar man kan fylla, då går man bara och väntar och väntar tills man ska fylla 18. fammo och farfar har varit här och grattat henne, och när de fick höra att jag ska boka min resa imorn fick även jag lite slantar som är välbehövliga ;) man ska vara glad att man har så snälla farföräldrar som jag har :)

image26
mallan :)

nu ska jag ta och ringa hit tommy sen ska vi äta lite tårta, sen hade jag velat vila lite också, hade varit väldigt skönt :)

då var det dags..

..för lite uppdatering här, har inte gjort det på hela veckan. tiden har ju gått så fort, är ju redan torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon och då far vi iväg och kalasar, yeah!:) men fredag betyder också att jag slutar redan kl.12 och det är bara en vecka kvar tills jag äntligen får lite ledigt denna sommar, underbart!!:) nästa vecka blir det även att boka våran utladsresa, längtar!:)

den här veckan har det varit lunga puckar, har somnat tidigt nästan varje ikväll. igår redan innan kl.22.. och ändå försov jag mig i morse, just typiskt. har även kollat lite filmer under veckan, solat, tränat och igår beställde jag och tommy kinamat, de har ju äntligen öppnat nu igen :D mamma klippte just min lugg, behövdes verkligen.. men vet inte om det blev så mycket bättre, känns hur kort som helst (fast det kanske beror på att den var vääääldigt lång innan)

nu ska jag gå ut med chippen, mamma och pappa på en prommis så hinner inte skriva nåmer.. kanske blir sen om det blir tid över :)

tjingeling


RSS 2.0