Natt jobb och natt funderinger...

Sitter för tillfället på svedjan och jobbar och sliter, eller det sist nämnda är nog en liten överdrift. Har en väldigt lugn natt här, dock är ju halva natten kvar så ska nog inte säga för mycket :) Har suttit och kollat OS, passar ju perfekt att jobba natt under denna period ;) Man hinner även tänka ganska mycket eftersom man jobbar alltid själv på natten, och alla gamlingar sover ju. Så man har ju som ingen annan än en själv och dividera och fundera tillsammans med. Ska snart gå på en liten runda här och sedan ska jag fortsätta med att längta hem till sängen, hade varit väldigt skönt att få ligga och sova nu faktiskt. På tal om ingenting så gör mina vintertorra händer väldigt ont, speciellt när man spritar dom! Helt knallröda är dom och handkrämen hjälper knappt, det är allt bra synd om mig va.

Ibland önskar jag att jag eller snarare alla männiksor hade förmågan att förstå saker och ting utan att man måste förklara dom. Vissa saker vill man bara ska vara självklara, man vill helt enkelt inte behöva förklara. Dock är det ju tyvärr så att saker som är självklara för mig, behöver inte vara självklara för någon annan. Det kan faktiskt vara en liten brist jag har, jag förväntar mig kanske mer än vad jag borde ibland. En liten nattfundering som jag kanske borde försöka göra någonting åt..

Nu ska jag dra mig vidare. Godnatt!



Vill ha våååår!

Vilka duktiga skidåkare vi har här i sverige, dom har verkligen gjort bra i från sig i OS så nu får man ju lov att vara en stolt svensk! ;) Har spenderat lite tid med emelie och elin under kvällen, kollat lite OS och surrat massa skit :) Annars idag har dagen varit lugn och skön, har varit och hjälpt linda och sen fått lite kvalitetstid med min pojkvän. Vi kan tyckas vara väääldigt mycket med varandra, men oftast "ses" vi inte mer än nångra timmar per dag när han jobbar, eftersom han jobbar minst 12 timmar per dag. Idag värmde vi laxsoppa till middag som jag gjorde igår.. är dock hungrig nu och vi åt ändå vid åtta tiden.. kanske man ska gå och ta en glass ur frysen ;)

Börjar kännas som att min extrema trötthet börjar gå över nu, har varit inne i en dvala nu där jag har sovit minst 12 timmar per natt men ändå ALLTID varit trött på morgonen och knappt kommit ur sängen på morgonen, och sedan gått och varit små trött hela dagen. Men det har ju sina naturliga orsaker.. Dock är mitt hjärta en riktig trötter, men vem hade inte varit det om man jobbar sådär? Han som skulle vaka i natt och kolla hockeyn och nu ligger och han sussar så sött här i soffan :P

Fasen så fort men ändå samtidigt så otroligt långsamt veckorna går. Vill bara att våren ska komma nu, finns ju ingen bättre årstid. Våren gör verkligen gott för själen, då mår man bra.



Hade inte suttit helt fel med en grillad korv i vårvärmen just nu!


Slapp söndag i all ära

Igår skulle jag vara hurtig och gå ut och promenera, kände mig snuvig innan men sket i det. Så efter promenaden slog förkylning till ordentligt, bra jobbat. Nåväl, trist bara att ligga inne hela helgen när det finns hundra andra roliga saker man kan göra. Så får se om det blir nåt jobb för mig imorgon, vill ju inte smitta ner lilla benjamin, eller i och för sig så är det ju han som har smittat ner mig för han har ju varit sjuk sedan i torsdags.

Dagen blev i alla fall lite roligare när jag fick besök av mina tjejer, eller ganska så mycket roligare! Bra sällskap gör allt. Tommy kom hem med kinamat idag, synd bara att jag inte känner någon smak :( Har hunnit med en efterlängtad ducsh idag också (var på tiden) och jag kände mig genast liiite bättre. Tommy rakade även sig, han rakade en såndan där tunn mustach, allt bara för att provocera mig för han vet att jag INTE gillar det.. Men jag älskar honom ändå ;)

Just nu sitter jag faktiskt och väntar på herren i huset, jag ska tvinga honom att kolla my sisters keeper med mig. Alla säger att den är jätte bra, och tror det är en sån där film som jag gillar :) Både jag och tommy är ju ganska bra på att vara gottegrisar (men tror nästan han slår mig) så om jag känner oss båda rätt blir det väl chips, ostkrogar eller kanske godis till filmen också ;) Ni ska se vårat skafferi, hoho.. det innehåller mer godsaker än andra nödvändiga saker som egentligen borde finnas i ett skafferi. Men jag ska fasiken börja skärpa mig lite, det funkar liksom inte att leva så i all evighet.




Lycka

Kom just att tänka på hur lycklig jag är, jag är verkligen LYCKLIG! Är så glad att jag har det liv jag har, hade inte kunnat bli bättre. Det viktigaste är att ha människor runt omkring en som ger en positiv energi och som skänker livsglädje, och det har jag verkligen. Sedan finns det ju alltid massor av små detaljer som gör att man når toppen och känner den där lyckan, och just nu kan jag verkligen göra det.

Fick just hem en intressant bok med posten, så tror jag måste börja läsa den, kan inte hålla mig :D För övrigt känner jag mig rätt handikappad, har nämligen ingen bil :( Hur gjorde jag förut när man inte hade körkort? Hade aldrig klarat mig utan nu kan jag säga, fast handlar väl egentligen bara om bekvämlighet och lite anpassning, men nu för tiden är man ju lite för bekväm. Tror jag faktiskt ska ta mig en promenad till gällivare, och sedan får Malin köra hem mig igen ;) Resten av dagen är ganska oplanerad, ska väl ta och hitta på någon middag. Hade även tänkt hälsa på stackars Emelie, men hon visste inte om hon var redo för besök än, men det förstår jag! Har planerat in min helg med garderobs rensning, sortera vårat skåp i köket där ALLA papper ligger huller om buller, räkningar hit och dit, samt lite städning, KUL! :)

Nu ska jag läsa min bok! PUSS

RSS 2.0