The quotation of the day


" Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop."





PUSS

Här får ni en fet god jul puss av mig till er mina dear friends! :)



Tycker om er! Hoppas ni får en bra julafton.


What to do?

Vad gör man en helg som denna egentligen, mest ingenting. Men det är skönt det också, känns som att det var ett tag sen sist. Idag har jag i alla fall handlat klart alla julklapparna, och det känns skönt! Men märks verkligen att jag har spenderat pengar den här månaden alltså, mitt konto är inte glad på mig. Har också varit och kollat basket, spännande match så var tråkigt att dem förlorade.. Sedan har jag varit och ätit middag på linas med malin och josefin =)
 
Men ikväll blir det som sagt en lugn kväll precis som igår. Sitter hos emelie nu i alla fall och vi ska fara och handla lite naturgodis och kanske kolla en film eller nåt? Blir nog bra.

Nu ropar empi att vi ska fara på konsum, hon ska bara sätta mascara först, så kan nog sitta ett tag till ;)


Färgade linser

De flesta har väl redan sett det här erbjudandet om att man får ett par färgade linser om man bloggar och länkar deras hemsida i sin blogg? =) Ja det är ju skit bra iaf, har alltid velat prova färgade linser så det är ju perfekt ju! Gör det ni också vettja, helt gratis =) www.fargadelinser.com där kan ni läsa om hur man gör!





Dimmigt

Den här helgen har verkligen fått gå i alkoholets tecken.. På fredag vart det förfest hos bäver med massa glöggdrickande, sedan bar det av mot krogen, dock skit lite folk, hallå vart var alla? Sedan blev det en liten efterfest och sen bar det av mot annan destination nämligen badkaret och sedan sängen, mysigt, dock korkat av mig..eller? Telefonen ringde 10 på morgonen på lördag, och inte bara en gång, så blev inte mycket sömn. Vi tog oss till jocke och det korkades upp så fort jag satte mig i bilen påväg dit (jag körde inte). Lite senare blev det after ski och det var verkligen skit kul, mycket folk och mycket sång/vrålande =) Efter aftern for jag och emelie till henne och åt dagens första och enda mål mat, det satt verkligen bra i magen. Sedan dusch och sminkning för att dra vidare till issa och tillslut till bäver. Vid 22 tiden for vi till lucia festen i kullen och den var helt ok, skönt att slippa krogen för en gångs skull i alla fall =) Men igår skippade jag efterfesten, och det är jag glad för idag =)

Nu sitter jag hos emelie och vi har just ätit toast, det behövdes. Man prioriterar verkligen inte att äta när man dricker, sjukt. Nu ska jag gå och kolla filmen hon och davve kollar på, och gissar att dagen kommer fortsätta med film osv. men trots allt så mår jag bra idag, inte helt hundra kanske, men bra med tanke på hur helgen har sett ut.

PUSS vänner


Whats love got to do whit it?

Jag är glad. Jag har haft en riktigt rolig helg, eller lördag i alla fall där jag och emelie shakade loss på dansgolvet tillsammans med johanna som var ut med sitt lag, det var grymt roligt! Spontant brukar ju vara bäst och det stämde verkligen denna gång.

Jag har nyss kollat klart sex and the city filmen och jag kan inte annat än att konstatera att kärlek är komplicerat, kan man vara trogen ens partner livet ut, älska i nöd och lust? Jag vill tro att man kan det, men jag har riktigt svårt för att tro att verkligheten är så. Men samtidigt finns det ingenting bättre än att vara kär, att få vara med den personen som gör en lycklig. Även fast ett förhållande inte håller livet ut så är man ju lycklig för studen? Jag är en förhållande tjej och det har jag insett nu när jag varit singel i nästan ett halv år, det är tråkigt och ensamt att inte ha någon som man vet skulle göra allt för en. Men just nu känner jag mig verkligen nöjd med att vara singel, även fast det ibland suger. Jag är ler och känner mig lycklig när jag tänker på framtiden och alla planer, jag är glad att allting har blivit som det har blivit. Världen har SÅ mycket att erbjuda, och jag vill ta del av det, och jag SKA ta del av det. För första gången på ganska länge känner jag mig riktigt glad och jag vet att allting bara kommer bli bättre.


You making me insane

Pepparkakor och mjölk är det bästa, går inte att sluta äta när man väl börjat :) Snart har hela veckan gått och känns som att det går alldeles för fort, snart är det ju julafton?

Under veckan har jag hunnit springa runt på stan en del och kollat julklappar, har dock inte köpt nån.. För kanske blir att fara till luleå imorn om allt ordnar upp sig? Fast känns inte lika roligt att fara dit när plånboken är tunn, men är ju julklappar jag tänkt köpa och inte kläder åt mig.. men vet ju hur det brukar sluta. Har också klippt frillan i veckan, och nu är jag riktigt korthårig, och tycker frillan är skit snygg, verkligen. Men känner mig ändå lite osäker på om jag passar i den, men antar att jag är ovan bara :) Igår var jag på spinning för första gången, och det var kul faktiskt, blir nog att man far fler gånger på det :) Känns verkligen som att jag vill träna upp konditionen igen, få fastare lår, rumpa, armar, mage.. det hade vart nåt va? ;) Blev även en sleepover hos emelie igår, vi kollade cleaner med hanna på kvällen och den var bra :)

Är sugen att fara på dundret ikväll, någon annan? eller till helgen kanske, får se hur det blir. Blir nog en lugn helg, men jag är sugen på annat, men inte mina "så kallade" vänner ;) nä skämt å sido! Nu ska jag göra annat, bl.a. föra bort dom här pepparkakorna för nu mår jag illa!

PUSSSSSS

Söndag

Det har varit en fartfylld helg och det gillar vi. Utgången i fredags var riktigt rolig, en av de roligaste på länge. Dock var det bara jag och hanna av tjejgänget som valde att fara ut och svira med grabbarna, men det ångrar jag inte en sekund att jag gjorde :) I går hade vi glöggkväll hemma hos elin, jag tänkte mig en lugn och mysig kväll med nåt glas glögg bara, men blev inte riktigt så, men kul var det i alla fall och det är ju huvudsaken :)

Idag har det varit en seg söndag som det brukar om man intagit alkohol en hel helg. Åt frukost/lunch/middag på md's med johanna, hanna, bäver, davve, brolle och johan, sedan tänkte vi ta en titt på stan men vi for till david istället och trängdes i soffan och kollade en film, eller såg inte så mycket av den filmen, såg mest insidan av mina ögonlock :) Sedan fick jag också söndagens bästa nyhet, emelie var hemma!! woho, så vi for till henne för ett kärt återseende :) Tittade på hennes bilder, och man blir lite avis.. så sjukt många snygga killar, man har sett alldeles för lite av vad världen har att erbjuda (inte nu bara killar, utan allt annat också) här i lilla gällivare. Resten av kvällen spenderade vi hos jimmy och jag och emelie satt och kollade my little pony med ebba, hon är sååå söt den tjejen :) Innan vi begav oss hem for jag med emelie på andra bullar så hon fick se stans nya place to be.. hon har ju missat en del när hon varit borta ;)

Det var verkligen hela min söndag, intressant va? Tror ingen tycker det är särskilt intressant egentligen och jag förstår egentligen inte varför jag har en blogg och skriver såna här saker, antar att det är ett bra tidsfördriv? Nej nu ska jag stänga igen datorn och sova istället =)

Gonatt mina stjärnor! 


RSS 2.0