I hate this part right here

Då är det en ny vecka igen, 24 November idag, exakt en månad kvar till julafton =) Idag vaknade jag av den förbannade snöstormen, usch hatar att sopa bilen och plumsa sig fram i snön. Tog mig i alla fall till bilen så for jag, isabelle och hanna och handlade frukost och sedan hämtade vi upp elin så for vi till johanna och åt en god frukost tillsammans :)

Utgången i lördags var i alla fall lyckad, hade kul på krogen och dansade tillsammans med johanna nästan hela kvällen :) Mådde bra i söndags också när jag vaknade och det är ju ett stort plus. Resten av söndagen var bara lugn och skön och avslutades med en sen men riktigt god middag hos jimmy med alla paren, förutom jag och bäver då.. haha :P Är lätt att bli lite av en outsider när alla andra av mina kompisar har en partner, fast jag har ju emelie men hon är ju dock inte hemma än.. men snart :) Längtar sjukt mycket tills jag får träffa min älskade kompajon igen =)

Ibland undrar jag verkligen vad jag gör här? För varje dag som går blir jag bara mer less, men ändå sitter jag kvar här. Som jag ser det finns det bara 5 orsaker till att jag bor kvar i det här samhället, men det är 5 otroligt viktiga orsaker, dem viktigaste i mitt liv. Jag vill ta med er och fara härifrån, men det skulle vara i princip omöjligt.

Puss vänner!

Jag vill..

Jag tänkte nyss publicera ett inlägg med allt jag vill ha och allt jag vill göra, men som jag inte kan få eller göra, eller så kan jag få det men vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra det. (flum, jag vet) Men jag tog bort allt jag skrivit, för nu har jag bestämt att jag ska sluta med min depp-period. Jag gör ju bara allting värre själv när jag sitter och grubblar såhär, jag gör alltid det så fort jag blir ensam, för när jag är med mina kompisar är jag bara glad, dom gör mig glad.

Så nu ska jag försöka koppla bort allt sånt där som ligger och gnager i huvudet, men har en känsla av att det inte kommer gå bra. Eller vad är det för inställning? Nej nu ska jag skita i det där. Imorgon ska jag ha jävligt kul, jag ska vara med Elin och shaka ass som aldrig förr på dansgolvet, jag längtar! :) 



För övrig; fan vilken tjockis jag var på den här + alla andra sthlm bilder

and I will try to fix you..

Min mobil har verkligen fått vara med om mycket i sina dar, ändå har den aldrig gått sönder. Har haft den i snart 2 år och den har aldrig strejkat, men igår när jag tappade den i ett vatten glas trodde jag äntligen att den hade gått sönder, men den är verkligen tålig, den funkar hur bra som helst nu! =) Dock hade det ju kunnat vara skönt att ha en anledning att få sig en ny telefon.. och jag är ju inte den som lägger pengar på teknik prylar direkt så får helt enkelt önska mig en i julklapp =)

Ja nu är det en ny vecka med nya tag, helgen var inte rolig för fem öre därför känns det bara skönt med en ny vecka. Idag har jag gjort så mycket som att promenera och ätit lunch med tjejerna, mycket annat vettigt har jag inte gjort. Imorgon jobbar jag i alla fall natt i Aitik med Göte, blir ju säkert skit skojsigt :D Imorgon har jag också lite andra viktiga saker att ta tag i, får inte glömmas bort!

Nu ska jag fortsätta lyssna på min favorit låt och sen sova = läsa.

Gonatt=)

You make me so hot!

I wanna lock you up in my closet, when no one's around
I wanna put your hand in my pocket, because you're allowed
I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound
I wanna stay this way forever, I'll say it loud
Now you're in and you can't get out

Desperate housewive

Man kan nästan tro att jag har gått och blivit en hemmafru som mina friends så flitig som jag har varit de senaste dagarna.. fast det enda är väl att jag inte har nån som jag kan kalla en man så då kan jag ju inte heller vara någon fru.. så jag blir väl bara en väldigt snäll dotter =)

Igår städade jag med lite hjälp av josefin hela övervåning, rent och fint blev det =) Har också varit duktig och lagat maten här hemma de senaste dagarna, och igår gjorde jag världens godaste skinksås, den lär göras fler gånger! =) Idag lagade jag dock inte maten när jag såg att det skulle vara ugnstektkorv, usch hatar det. Istället har jag varit snäll och skött om tvätten, varit och hämtat bilen och efter maten har jag bakat bullar med josefin =) Händer ju inte att man bakar bullar så ofta och när man lär gör det har man alltid glömt bort hur jobbigt det är, med all disk och gräddning hit och dit.. men det gick bra och goda blev dom :) Idag har det dock inte blivit nån träning och det känns trist.. men imorn blir det väl förhoppningsvis nåt :)

Mina bullar var skitgoda!                                           My room med mysiga ljus
 

Ska väl i vanlig ordning ta och göra lite kvällsfika snart och slå på en film, sedan blir det bädden.. somnar nästan alltid först efter kl.2 på natten även om jag lägger mig tidigt för jag kan inte slita mig från boken jag håller på att läsa nu (att älska som en porrstjärna) Den är jävligt bra! =)

Emelie, du saknas! Hoppas du har kul där nere, det är du värd!


Tidsfördriv

Vad blir ditt namn baklänges? Aras
Platt eller lockigt hår? På mig, helt klart platt
Är du kär i någon? Nej, tyvärr
Vad gör du när det regnar? Gör nog inget speciellt när det regnar, gör det jag hade gjort även om det inte regnade
Har en dröm gått i uppfyllelse? Jo
Vad har du för startsida på internet? Dell
Tycker du att sengångare är söta? Ja, jättesöta
Har du någon gång testat karate? Nej, men hade velat
Första sporten du gick på? Det kommer jag faktsikt inte ihåg
När åt du senast en fiskbulle? Det kommer jag inte ihåg, länge sen var det iaf
Vad drömde du inatt? Hm, det minns jag inte.. men drömmer oftast mardrömmar nu för tiden
Vilken tv-serie är bäst? Desperate housewives, One tree hill, greys
Vad åt du senast? Hårdbröd och drack te
Höga eller låga strumpor? Normala
Vad är du mest rädd för i hela världen? Att mista dem jag älskar mest
Vad har du för färg på ditt påslakan? Svart & vitt
Godaste drickan till frukosten? Juice, oboy, te :)
Senast lästa bok? The dirt, håller på med att älska som en porrstjärna nu. Båda är skit bra!
Vem kramade du senast? Det var nog PJ
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Jo, ganska ofta
Kan du ditt mobilnr utantill? Ja?
Har du tråkigt? Nej inte så farligt 
Har du gråtit i skolan nån gång? Jo
Vad var det senaste som fick dig att skratta? 2½ män
Vad har du för TV-kanaler? Massa, eller är väl inte mina tv-kanaler direkt
Har du åkt moped någon gång? Jepp

Har du busringt någon gång? Ja och det är ju nå djävulskt kul
Har du fått felparkeringsböter? Nä och tur är väl det
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Har hoppat bungy-jump, men skulle aldrig göra om det

Har du en egen trädgård? Nepp
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Hm, nu vet jag inte, kollar inte så mycket på sånt

Kan du alla orden i nationalsången? Tror det, näst intill iaf
Badkar eller duschkabin? Hade hellre velat ha badkar men just nu har vi duschkabin
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?  Sex and the city
Favoritpizza? Svårt, laguna kanske
Chips eller popcorn? Lätt chips
Vilken färg på läppstift använder du? Anväder inte läppstift
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Hm nä, brukar man göra det eller?
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Med Emelie, Lina, Elin, Sandra, Emelie F och Sanna, och jag åt savory garlic steak
Favoritchoklad? Har nog ingen favorit
Har du vunnit en prispokal någon gång? Japp! Spice girls tävlingen ;P
Är du bra på matlagning? Ja medelmåttligt, fick ju trots allt mvg i gastronomi ;)
Klarar du att tanka själv? Ja självklart
Har du beställt något från exempelvis TV-shop? Nej

Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Uniform? Nä
Vad var det senaste du handlade? Socker och bilar
Har du kräkts offentligt? Haha tyvärr allt för många gånger
Tror du på kärlek vid första ögonblicket?  Nej inte fören jag upplevt det själv
Har du ringt något betalnummer? Ja det har väl hänt
Kan man vara vän med sitt ex? Självklart

När besökte du ett sjukhus senast? Ungefär en månad sen när jag var på sunderby sjukhus
Hade du mycket hår som liten bebis? Nja inte överdrivet
Vad har du i din väska? Använder ingen väska just nu
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Borstar tänderna kanske
Vad är du tacksam för idag? Kvinnan som satt i kassan på OK när hon var så snäll och la ut pengar åt mig när mitt kort inte fungerade där idag. Det kan man kalla snällt va?






My way is your way

Ibland är det verkligen skönt att inte ha något jobb när man gör vettiga saker på dagen. Idag har tillexempel jag, johanna och elin varit och gymmat och sedan varit och simmat, riktigt skönt. När jag kom hem har jag även lagat middag till familjen =) Så nu är jag såhär härligt trött som man är när man har simmat och bastat.. Nu ska jag bara ta det lugnt och invänta desperate ikväll =)

Just nu längtar jag verkligen till julen. Massa mys med tända ljus, glögg, julmat (gillar inte ens det men är ju själva saken), clementiner, gemenskap och allt sånt där som hör julen till, verkligen den mysigaste tiden på året nu såhär innan jul. Efter december tycker jag vi hade kunnat skippa resten av vintern och istället få vårväder redan i januari, hade ju varit perfekt :)

Nu ska jag läsa bloggar och sedan kanske ta en liten vila.


Go kväll

Fan vad skönt det är med en lugn och framförallt nykter helg! =) Idag har jag varit ute och promenerat med elin och isabelle, det var skönt.. promenader är faktiskt riktigt givande när man går med sina kompisar, för man glömmer liksom bort att man får träning samtidigt som man kan prata och umgås med sina vänner =) Så imorgon kanske det blir en prom till? Får se hur vädret blir. Jag, elin och isabelle har även lagat middag hos elin i kväll, tacopaj och det var riktigt gott. Dock hade jag redan varit så hungrig tidigare så jag mådde illa, så  när jag väl fick mat fick jag inte ner så mycket.

Nu är jag ensam hemma här i lägenheten, ganska trist.. men ändå skönt =) Har blivit så nojig den senaste tiden, är typ rädd när jag går ut med chippen på kvällen. Och jag är orolig hela tiden att nånting ska hända dem jag tycker om,  t.ex. Emelie och Lina nu när de är i Thailand.. men jag blir också orolig när jag ser en ambulans fara här i stan med blåljusen i fall det skulle ha hänt någon av mina kompisar eller nån i familjen nånting hemskt. Tänker alltid "tänk om jag aldrig mer få se han/hon igen".. måste sluta med det!

Från det ena till det andra är det nån som ringer dolt nummer till mig hela tiden och när jag svarar blir det bara ett pip och sen ett pip igen.. och igen..? Mysko. Nu ska jag i alla fall göra kvällsfika och sen slå på en film, och om nån timme ringer säkert mamma eller pappa och ber om skjuss, jobbigt. Men måste faktsikt bju igen efter varje gång mamma fått hämta mig kl.4 på natten :D



Hemma kväll..

Både igår och idag har jag haft såna här dagar då jag inte har lust att göra dess mer, inte vara så social, utan bara vara hemma och ta det lugnt. Verkar som att det är fler än bara jag som känner mig lite små deppig och inte på humör för att göra allt för mycket, är det årstiden eller nåt annat?

Igår var jag i alla fall på travers utbildning och resten av dagen var jag bara hemma och tog det lugnt för att sedan avsluta kvällen med lite mys, det uppskattades =) Idag har dagen gått i samma lugna tecken, sagt adjö till ännu en som får fara och resa, fubbigt. Sen varit nån timme på stan med mami och för en gångsskull var det bara hon som shoppade. Har varit duktig och hjälpt till med maten, fick dock kokhet köttfärssås i ögat så det var inte så kul. Sedan fixade jag också efterrätten, har varit en riktigt onyttig dag idag, för har varit med josefin också och handlat godis, chips och popcorn till idol så nu är jag spyless på sånt där. Det är i alla fall riktigt uppskattat att sitta hemma med familjen en fredagskväll, det händer inte så ofta nu för tiden =)

Nu när jag har haft ganska mycket tid att tänka för mig själv har tankarna snurrat hit och dit, och det är sjukt jobbigt. Därför ska jag från och med nu sluta bry mig, eller i alla fall försöka.. trodde aldrig någonsin att jag skulle bry mig på det här sättet, därför ska det bli skönt att slippa fundera på det där mer. Nu längtar jag bara tills jag hittar nånting som jag känner att jag vill göra, och sedan styra min kos från detta samhälle =)

My lovely sis:


 

Same shit, different day

Just nu hade jag verkligen velat flytta härifrån, vilket samhälle dettta är alltså.. same shit differet day. Jag är så sjukt less, fel och se lite annat än det här? Samma aktiviteter, samma killar, samma människor.. Hur ofta händer det att man ser en snygg kille här i Gällivare som man aldrig har sett förut, som ingen av ens kompisar/bekanta inte har varit med? Har typ aldrig hänt...usch vad jag vill härifån.. nu är jag verkligen pessimisten nr.1, men det är inte så konstigt tycker jag. Tänk att vi bor i en liten håla på 20 000 pers, och i hela världen finns det över 6 miljarder människor, 99.87% av hela världens befolkning är inte svenskar. Det är demprimerande när man tänker på allt man missar medan man sitter här och är less på att bo kvar här. Vill bara ta mitt pick och pack och fara härifrån på obestämd tid, är för mesig för att göra det själv, så någon som vill följa med?.. kontakta mig på 0706817752  =)

Roligare än såhär blir det inte, hade jag haft mer pengar hade jag inte suttit här.. får helt enkelt hoppas på bättre dagar framöver.

ps. jag saknar dig redan emelie, och du har inte ens kommit till thailand än, hur ska jag klara mig?


on and on...

Åh vad gör man om man har en klump i magen som vägrar försvinna, som känns ända upp i halsen dygnet runt?? jag blir galen av den här ovissheten!!!  


I want it that way..

Nu är halloween helgen över, och skönt är väl det =) Har hur som helst haft riktigt roligt, trots att det kanske blev nån shot för mycket under lördagen, och det får jag ännu sota för kan jag lova, usch. Nu blir det i alla fall lugna puckar ett tag framöver, och det ska bli riktigt skönt att få slippa såna här ångest dagar efter att man varit ut. 

Nu börjar det bli riktigt kallt ute, jag tänkte ta en promenad med hanna, emelie och johanna tidigare idag men vi kom inte så långt för att vi frös så mycket, istället vände vi om och tog en fika på åhults, mycket bättre ;) Nu när det börjar bli vinter, mörkt och kallt suger det verkligen att vara singel.. Har kommit till insikt på senaste att jag är en förhållande tjej, även fast det är jäkligt skönt att ibland bara få göra precis som man vill utan att man måste anpassa sig och se över någon annans behov. Ibland vill man verkligen kunna äta av kakan och fortfarande ha den kvar, men så fungerar ju inte verkligheten.

Snart ska jag och emelie göra ett nytt försök med promenaden=) på onsdag drar hon söderut och på fredag far hon till thailand, är riktigt avis och jag kommer sakna henne nå djävulskt!

puss vänner
 
   

RSS 2.0