rainy days

regnet öser ner, tråkigt som fasen, hoppas på betydligt bättre väder till helgen, i alla fall i Kiruna! Nu är det bara jag och chippen här hemma, ganska mysigt :) resten av min family är och spelar bilbingo i lansjärv, hoppas dem vinner :)

idag har jag hunnit med ganska mycket, man hinner med mycket på dagarna när man slutar så tidigt som jag.. men oftast blir det ju så att man inte orkar göra något, utan man somnar i soffan istället. Men idag har jag i alla fall hunnit klippa mig, somnat en lite stund på soffan, fotat mig till körkortet, solat och prommat med chippen.. hade tänkt träna också, men får bli imorgon.. tränade ju trots allt igår :)

Kan man bli sötare?

liten....

                             

.. blir stor

image8
men fortfarande lika snygg =)

Hade gärna varit med tjejerna idag, men känner att jag behöver lite sömn, finns inge värre än när man håller på att somna vilken sekund som helst, när man verkligen inte får göra det, usch det är hemskt!

jaja, känner mig lite hungrig så ska ta och äta nånting, kanske te och mackor, hade varit gott :) och apropå hungrig så kom jag på att jag måste köpa nånting som jag kan äta till lunch imorgon. kanske far och fixar det nu då, och sen lite kvällsfika.. sen får det bli sängen för min del.. jobb imorgon :S



gonatt!

full rulle


Idag har det varit full rulle känns det som, mamma väckte mig kring 11 och då for hela familjen till fammo och farfar och käka lunch, hjälpte pappa att tvätta bilen och hann sola lite också, sen när jag kom hem var det volley som gällde, vi var där i några timmar och spelade, kul var det :) Sen har jag varit och ätit med tommy och efter det har vi varit och prommat med chippen.. och nu sitter jag här. Så nu känner jag att jag är lite trött i benen så ska bli skönt att sova lite :)

Imorgon är det jobb som väntar, känner mig inte så pigg på det, men det gör man väl aldrig? nåja är inte så farligt när man väl är där och gör det man ska. Hade tänkt träna efter jobbet med tommy imorn, känns som att det var ett tag sen sist nu, behövs verkligen! Sedan vet jag inte alls vad som hittas på, blir inte att göra så mycket under veckorna.. man är helt slut när man jobbar, ändå jobbar jag bara 75%.. tänk när jag börjar jobba 100% då kommer jag vara helt död.

får förresten tillbaks mitt sällskap i sängen inatt, han har varit försvunnen hela helgen, men nu har han dykit upp igen :) så nu ska jag och tompa ta och kolla the fast and the furious (hans favvo) så måste väl ställa upp :) fast är ju lite roligare att kolla när väldens heting är med!

image3  damn!! ;P


sådärja

I brist på saker att göra kom jag på att jag kan göra en blogg, kanske lite senare än alla andra.. men bättre sent än aldrig? :) Idag är det verkligen en total seg och orkar inte göra nåt dag. Har sovit länge, sen har jag bara varit hemma och slöat och ätit, sen har jag sovit ytterligare några timmar och vaknade lagomt till kl.21 och då for jag och syrran snabbt på ica och köpte chips och kollade sen på Eurotrip, och nu sitter jag här och funderar om jag ska ta och lägga mig och sova eller kanske kolla en till film? tål att tänkas på...

Det har hur som helst hänt ganska mycket de här senaste veckorna, och det är kul!:) Vi har gått ut 2:an och har nu vårat efterlängtade sommarlov, men har dock redan börjat jobba innan vi ens fick sommarlov och det kommer jag fortsätta göra i 7 veckor, känns tungt som fasen att veta att jag måste stiga upp kl.5 varje vardag i 7 veckor till.. men vad gör man inte för pengarna? Då är nog allt slit  värt den där utlandsresan som förhoppningsvis blir av :)

Jag har även hunnit införskaffat mig det efterlängtade körkortet, känns väldigt skönt :) Just nu känns det som att den här sommaren kan inte bli annat än kul, redan nästa helg är det kirunafestivalen som gäller och då blir det partaj!!


image1


med dessa brudar +


image2

dessa, är jag inte ett dugg orolig att denna sommar kommer bli den bästa hittils! :)


RSS 2.0