gillar inte rubriker

Det här har varit ett ganska ovanligt lov må jag säga, om man tänker på vilken tid på dygnet jag har stigit upp varje morgon, inte en dag efter kl.11.00.. det är helt otroligt!:) brukar alltid annars sova till tidigast kl.12.. så det känns ganska bra iallafall, då har man hunnit med mycket mer under dagarna :)

Igår blev det frukost/lunch på vetehatten med malin och josefin och några av malins kompisar, sedan for jag och solade och när jag kom hem gick malin och jag på en prommis med chippen :) Dierkt när jag kom hem tog jag en snabbdusch och sen for hela tjejgänget dvs. jag, isabelle, johanna, emelie, elin, hanna och nassi på robinhood och handlade, egentligen ska man inte fara så många och handla när man inte planerat vad man ska äta innan, alla har olika viljor så det slutade med lottdragning. Blev tillslut en pastasås med kyckling med färsk pasta till, dock med citronsmak.. blev ett litet misstag där, men gott var det i alla fall :) Allt detta avslutades med en kladdkaka och chips. Har knappt ätit nånting sen dess, och är inte speciellt hungrig heller, för mätt blev man kan jag lova :) En typisk sak för oss tjejer är att vi alltid ska planera och vi tror verkligen att det ska hålla, igår t.ex. sa vi att kl.17.00 far vi och handlar, när vi kom ut från affären vad klockan 18.30.. vi var med andra ord inte på robinhood 17.00.. vi är verkligen tidsoptimister, och jag tror inte att det är något positivt :)

                      


Idag har jag vaknat efter 10 nångång och kört josefin och hennes kompisar till abbortjärn (var faktiskt ganska svårt att hitta dit) hjälpte dom att göra upp en eld och sen for jag hem och hämtade upp mamma och malin, vi for på stan en sväng. Var sedan tvungen att hämta josefin och dom eftersom elden hade slocknat direkt jag hade farit, och dom hade inte fått upp en ny. Nu väntar jag bara på tommy och vi ska fara och uträtta några viktiga ärenden ;P

Ikväll ska det vara studentfest(?) på dundret, vet dock inte om jag ids dricka något, men kanske far dit en sväng ändå. tror dessutom att det kommer bli ruggigt kallt. Men imorgon tror jag det kommer bli grymt kul på björnis, längtar :D

Nu ska jag ta alvedon och fortsätta vänta på tommy, har jag nångång nämt att han är seg? Tror inte det va

Puss på er ♥

wonderful

Vilken härlig dag det har varit idag! :) Har varit uppe redan kl.10 och for vid 11 på dundret med emelie och isabelle, var perfekt väder med strålande sol och härliga backar, och bäst av allt så blåste det inget alls, perfekt alltså :)  Det bästa med snowboard är att man aldrig glömmer bort hur man gör, det sitter i ryggmärgen, det är som att lära sig att cykla, har man en gång lärt sig så sitter det i :) Efter dundret for vi till martas stuga där ett helt gäng grillade, blev dock inte långvariga där eftersom det började bli lite kallt :)

Har inte hunnit med så mycket annat idag, eller hunnit och hunnit, har rättare sagt inte orkat göra nå mer än så idag. Har haft och har ännu en huvudvärk som heter duga, har försökt vila, dricka massa vatten och tagit alvedon.. men har inte hjälpt. Tror jag ska ta en dusch nu och sen vet jag inte vad som händer, blir väl att slå på en film och ta det lungt bara :)

image138

finally! :)

Har just bakat en kladdkaka med malin, den var god. Brukar sällan lyckas med kladdkakor, men se på fan! :) Kände inte för att fara iväg nånstans ikväll så fick därför bli en hemma kväll, kan vara skönt det också. Imorgon blir det troligtvis att fara på dundret, har ännu inte åkt nåt i år pga. knät och det så ska bli riktigt roligt att äntligen få åka, hoppas bara inte att det blir -11 grader som dom lovat, vill gärna ha det liiite varmare :)

Nu väntar jag bara på tommy och att han ska komma med alla dom nya one tree hill avsnitten, har väntat i evigheter på dom och kan knappt bärga mig! jaa, så bra tycker jag att dom är :) Har ni inte sett one tree hill borde ni börja göra det nu, det är sjukt bra :)

image137

Måndag

Helgen är slut, men vad gör det när man har sportlov? ;) Njuter verkligen av ledigheten, och det ska jag göra i en vecka till :) Har tagit det så lungt som det bara går den här helgen känns det som, igår var jag och hälsade på farmor och farfar, vilade en stund och sen var jag med tommy resten av kvällen och vi hyrde supersugen, inte alls så bra som jag trodde.. Somnade tidigt och har vaknat tidigt idag :) Har fått agera chafför hela dagen känns det som, skjussat fram och tillbaka, och snart ska jag väl hämta malin igen från frissan. Tror jag ska träna med tommy när han slutar,  och sedan äta tacos här hemma, ska bli gott :) Sedan vet jag inte alls vad som väntas, hoppas på nåt kul i alla fall :)




tjolahopp

Gårdagen var mysig, sånt borde vi göra oftare :) Blev bastu hos mig sedan for vi till emelie/davids place och mös på med baileys och nån film på tv :) Idag har jag vaknat ganska tidigt, varit på apoteket och sedan har jag, elin och isabelle promenerat runt i malmberget, en riktigt rolig promenad ;) haha.. Sen for vi och kollade hockeyn, men hann inte kolla hela för for hem och åt middag i stället, så nu är riktigt mätt och belåten :)

Ikväll blir det lugna puckar igen, antigen med mina trogna vänner eller familjen, var länge sedan man var hemma en fredags eller lördags kväll faktiskt. Hade velat se the notebook, älskar såna där filmer som kan får gråta till, och the notebook ska tydligen vara en sån film :)

Nu hade det suttit fint med en dusch, så tror det får bli så =)

Ha en trevlig lördagskväll, det ska jag :)

image136

yey, sportlov!

Har fått sportlov lite tidigare eftersom jag är ledig imorgon, skönt :) Förväntar mig ett lov med massa snowboard, skolsken, utevistelser, nån rolig utgång och massa annat.. för mycket att hoppas på?:) nej tror inte det :)

Veckan har gått fort och det har inte hänt så mycket egentligen känns det som, kommer knappt ihåg vad jag har gjort?:S Har inte haft speciellt mycket skola i alla fall, eller kanske lite mer än vanligt, men absolut inte mycket. Känns som årtal sedan hela klassen satt utanför ett klassrum och väntade på en lektion tillsammans, våran klass är verkligen sämst på att gå på lektionerna. Vart är ni klassen? Alla går som lite då och då på lektionerna, och så fort man är mer än 10 personer i klassen av typ 25 blir man chockad att så många är i skolan, det är ju berdrövligt! :)

Nog om skolan, vi har ju trots allt lov nu ju :) Tror det blir en lugn helg i alla fall, hade varit skönt. Imorgon ska jag i alla fall hämta malin från bussen vid 12, sedan hade vi tjejer tänkt fara och fika och kanske kolla på stan en sväng, var väldigt länge sedan jag var på stan här, kanske är för att man aldrig hittar nåt ändå? Sen till kvällen blir det kanske bastu med en öl eller två? Hade varit mysigt i alla fall =)

en djävulskt bra låt, i den bästa serien =)

härliga måndag!

Helgen är över och det känns inte kul nånstans, men det gör det väl aldrig? Fick i allafall ett positivt besked på matten, jag och elin fick VG på provet, bra jobbat! :) Sedan hade jag några minuter samhälls, och sedan ett långt hål och tillslut hade vi företagsekonomi. Skön dag med andra ord :) Imorgon är jag nästan ledig, har bara en opponering kl.08.00 på morgonen och sen slutar jag, skönt! Ska passa på att träna och göra bort lite skolarbeten tror jag, det behövs i allafall..

Nu ska jag ta och granska sannas rapport, och jag lär verkligen få granska den ordentligt för tror inte jag kommer hitta några fel i den.

Förresten är det riktigt härligt att solen börjar visa sig lite oftare nu, våren får mer än gärna komma nu! =)

image135


du är söt

Blev som sagt en partykväll igår, den dög, men var inte sådär jätte rolig. Ikväll blir det lugna puckar skulle jag tro, vissa partyprinsessor är ännu sugna sen igår, men inte jag :) Har varit och käkat frukost på åhults tidigare idag, och efter det har jag legat och kollat skidor och vilat ögat ett tag :)

Tror jag ska gå och städa mitt rum lite grann, sen fixa till mig lite och fara med tommy på o'learys och äta, vi måste ta igen lite när vi knappt träffades på alla hjärtans dag, ska bli mysigt :) Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, får helt enkelt se vart vindarna bär mig.

puss på er

hjärtarnas dag

Nu är alla hjärtans dag i princip över, har firat dagen med mina singelkompisar eftersom tommy jobbar, men det är lika uppskattat :) Vi har bakat äppelpaj och lite hjärtbakelser, det var gott :) Mina vänner har precis farit så nu väntar jag bara på tommy, vi ska kolla en film, ond aning tror jag det var? om jag inte minns helt fel.

Det är redan fredag imorgon, tiden går sjukt snabbt! Imorgon börjar jag i alla fall inte förren kl.15.00 med idrott, brottning ska vi ha, vet inte om jag klarar att vara med på det, får se hur det går =) Imorgon blir det i alla fall party, ska bli riktigt kul faktiskt, men jag har absolut ingenting att ta på mig har jag kommit på, men det löser sig :)

Nu ska jag ta en macka och vänta tills tommy kommer, gonatt  ♥

image134

dessa populära listor

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: ganska trött, men glad
Favoritgodis: oj, svårt att bara välja en, gillar så många olika ;)
Är det nåt du absolut inte äter: ja, t.ex. svamp, torkat renkött, sushi
Kläder just nu: tränings brallor och ett linne
Musik just nu: ingen musik just nu
Vad sa du senast: kommer jag inte ihåg faktiskt
Sommarplaner: hm, jobba typ
Fisk eller badkruka: beror på temperaturen i vattnet
Hur många kuddar sover du med: har två i sängen, men sover bara med en
Favoritväder: strålande sol och ganska så många plusgrader
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: något man kan göra eld med, yxa eller kniv och en vän :)
Spelar du nåt instrument: nepp

Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska skulle jag tro
Sparare eller slösare: finns inget mellanting där, en slösare absolut
Vem är viktigast för dig: min familj och alla nära och kära
Tror på liv på andra planeter: jag vet faktiskt inte
Kommer du ihåg din första kärlek: jodå
Älskar du henne/honom fortfarande: nepp
Har du några homosexuella vänner: nej inte vad jag vet, men hade varit roligt att ha nån
Tror du på mirakel: nja, vill tro att det mesta har en logisk förklaring
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jo det tror jag
Ser du på kärleken som ett misstag: nej, verkligen inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske
Bio eller promenad: beror på vilket humör man är på
Är du kittlig: nepp ;)
Snarkar du?: nej
Stjärntecken?: fisken
Rädd för insekter?: ja, vissa
Äckligaste insekten: oj, jag vet inte, finns många

Största svaghet: jag ger upp för lätt, svårt att tro på mig själv
Bästa bok? kommer inte på det nu
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?: att kunna göra alla sjuka friska
Vad vill du jobba som?: jag vet inte än, som någon slags socionom kanske
Chips, morötter eller godis?: chips och godis :D
Pizza eller hamburgare?: varför får man bara välja en??
Skriver du dagbok?: räknas bloggen som dagbok?
Har du nån flickvän/pojkvän?: Japp

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: Ja det ska jag
Stökigt eller välstädat?: gillar välstädat, men tyvärr är det inte alltid det här
Gungar du på stolen?: nej det tror jag inte
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?: ja, det har jag redan gjort :)
Vilken hand håller du gaffeln i?: vänster
Hur är din drömtjej/kille?: har en redan
Hur många syskon har du?: två
Vad är du mest rädd för?: att ligga på dödsbädden och känna att jag inte gjort det jag velat i mitt liv
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? nej, aldrig
Gillar du att sjunga? ja det kan vara kul
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? samhälls, visste inte vad jag ville bli
Anser du att du är stark? nej, inte för tillfället
Brukar du sola? det händer
Vad gör du om du får hicka? ingenting
Röker du? nej
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? nje, tror inte det?

Är du kär? ja
Är du en sportfåne? inte en sportfånde kanske, men jag gillar att träna
Är du röksugen? nej
Är du rik? nej
Är du fattig? ja
Är du trött? lite
Är du shoppingsugen? ja, det är jag alltid
Är du töntig? ibland kanske
Är du ressugen? ja!!
Är du skolsugen? nej, verkligen inte
Är du irriterad? nej
Är du festivalsugen? ja, eller jag är sugen på sommaren!
Är du alkholsugen? just nu är jag inte det, men på fredag är jag det
Är du saknad av nån? jag vet inte?

Bästa åldern? jag vet inte, har ju inte levt så länge än, men 18 hittils iaf
Bästa tidningen? läser inte tidningar så ofta
Hur sminkar du dig? hm, mascara och foundation
När stal du senast något? haha, räknas det att smaka en godis från godishyllan?
Hur många timmar sov du inatt? jag vet inte
Vilken film såg du senast? Wallander-pyramiden
Vilken internetsida besökte du senast? blogg.se
Vem fick du senast sms från och vad stod det? från tommy och det stod; "vila lite då"
Vad gjorde du i förrgår? var i skolan, prommade, tog det lungt tror jag
Vad har du gjort idag? ätit lunch med tommy, varit i skolan, gått med stavar, solat
Vad ska du göra idag? kolla greys
Vilket land besökte du senast? cypern, om man inte räknar med sitt hemland

Vad såg du senast på tv? det kommer jag inte ihåg
Vad är det för märke på din dvd-spelare? sony
Senaste köp? en solning
Vad har du dåligt samvete för? ingenting just nu
Vad har du för skor? orkar inte rabbla upp alla här
Vilken musik har du lyssnat på idag? massa olika på radio typ
Skulle du säga nej till sex idag? det vet man aldrig
Är du vegitarian? nej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? nej tror inte det
Vad drack du senast? mjölk
Gillar du att laga mat? jo det är kul
När sjöng du senast? kommer jag inte ihåg
Vad gör dig lycklig? mina vänner


Finns det någon du ogillar starkt? nja, finns många jag irriterar mig på
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? beror väl på vem som gör det
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? be om hjälp kanske

Är du svartsjuk? inte speciellt, men lite svartsjuka bor det i alla
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? ja, självklart
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? bokmärke
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? haha ja
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? ja
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? skulle nog bli lite förvånad kanske

Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? ja,kanske
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? fri vilja
Vad är ditt favoritpålägg? kan inte bara välja ett
Vad är det första du tänker på när du vaknar? vad är klockan
Är du troende? nej
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? ja
Tycker du om stearinljus? jo, det är mysigt

Använder du hårbalsam? ja
När blir man vuxen? beror från person till person
Vilken färg har din tandborste? rosa
Har du lök i köttbullarna? jag vet inte, är inte jag som gör dom
Hav eller sjö? spelar ingen roll
Har du någon skrivare? jo, eller den är inte min

Svettas du mycket? nej inte speciellt, beror ju på hur mycket jag anstränger mig
När klippte du dig senast? hm, i december tror hag
Vad kollade du senast hos doktorn? mina leder
Har du fått riktig massage någon gång? nej inte av någon utbildad massör
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? annat

Lever din mormor? nej, tyvärr
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? duscha
Använder du tofflor? ibalnd
Är du en Besserwisser? nej, men kan vara ganska bra på att rätta folk som säger gramatiska fel
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? nej tror inte det
Beskriv din humor: den är kul :)

tvivlar på att det är någon som orkar läsa igenom allt det här, om det mot förmodan är någon som gör det, en stor eloge till dig :)


dagen D

Är nyss hemkommen från solariumet, ovanligt nuförtiden. Tror det här var första gången jag solade sen oktober typ, så lite färg fick man. Har även varit ute med stavarna idag, känner mig riktigt hurtig :D Nu snart ska jag äta fläskfilé och potatisgratäng, en rikigt brak middag med andra ord, är sjukt hungrig! :)

Idag är det för övrigt dagen alla väntat på, Greys anatomy börjar igen, wiho :P Så jag är i alla fall bänkad framför tvn ikväll 21.00 =) Nej nu blir det middag, sen en dusch =)

image133

tuesday

I dag har jag och elin äntligen gjort bort vårat matteprov, tror vi fixar ett G i alla fall :) Nu när matteprovet äntligen är bortgjort tror jag att mitt pluggande för den här veckan är över, ids inte ta itu med alla andra skolarbeten, de får helt enkelt vänta tills nästa vecka.. ska bli riktigt skönt med en vecka utan skolarbeten :D

Hade tänkt börja på allvar med mitt tränande nu, för mina mediciner hjälper faktiskt :) Är sugen på ett sånt här sjukt jobbigt träningspass då man knappt kan stå på benen av utmattning och ådran i pannan håller på att spricka! Men idag blir det nog inget sånt, får bli en promenad i stället, kanske är bäst att inte börja allt för hårt :P

Tror jag ska göra en kopp te och kolla på sista chansen: 500-kiloskliniken, tänk vad hemskt att vara så beroende av mat, det är ju inte som med t.ex. alkohol eller droger att man kan sluta helt med det, för man måste ju ändå fortsätta äta för att överleva, men betydligt mycket mindre. Sedan hade jag tänkt gå och promenera, efter jag sett det här programmet tror jag motivationen till träning kommer vara ännu mer på topp! :)

Tjingeling


Söndag

Nu är söndagen över, vilket innebär skola imorgon, känns inte lockande nånstans.

I morse vaknade jag av att johanna ringde och väckte mig och frågade om jag skulle med på dundret, och efter många om och men övertalade hon mig. Fick stressa i mig frukost och slänga på mig kläderna, så just när jag ska hämta brädan kom jag på att jag inte har någon nyckel till förrådet, så då sket ju det sig.. Blev inga glada miner från mig till mamma och pappa i alla fall :)

Så istället har det blivit en heldag med tommy, var länge sedan faktiskt, vi ses mest på kvällarna/nätterna numera. Men vi har i alla fall varit ute med skotern, det var kul, äntligen lite skönare väder :) Efter middag, dusch och lite vilande tänkte vi fara på bio, men tommy är inte känd för att vara snabb så vi kom dit när alla platser redan var upptagna, så vi fick hyra en film istället =)

Nu lockar sängen väldigt mycket, eller nog för att jag redan ligger i den, men det hade varit lockande att slå igen ögonen och sova en blund eller två :) Så får det bli, tommy tjatar om en massage så kanske borde ge en för en gångs skull, det förtjärnar han :)

gonatt! ♥

ljuvliga lördag

Är riktigt skönt med lördag faktiskt, vaknade ganska tidigt idag, for på stan med johanna, isabelle och hanna, vi tänkte köpa elins presentkort, men tyvärr hade dom stängt så vi tog en fika, lite roligare ;) sedan for vi till pecka en sväng och johanna lirade gura =) Har ätit för ungefär en timma sedan, och funderar om jag ska värma lite hallon och äta det med vanlijglass, hade varit supergott ju :)

Sitter på arbetsförmedlingens hemsida nu och letar fram mitt framtida yrke, finns verkligen sååååå mycket att välja på. Tänker ofta på vad jag vill göra i framtiden, men är riktigt svårt. Hade velat veta EXAKT vad jag vill bli, är som sagt sjukt svårt. Men tror faktiskt det blir socionomutbildningen för mig, det kan man bli en massa roligt av. Men ska nog inte börja plugga direkt till hösten, vill ha ett litet uppehåll från pluggandet i alla fall =)

Kvällen är oviss, blir lugna puckar i alla fall, kanske med tv-spel? Verkligen inte min grej, har aldrig gillat det.. men finns som inget annat att göra? :D

Ha en trevlig lördagskväll allihopa! :)

image132

Thank god it's friday!

Nu är jag äntligen klar med den förbannade rapporten, lämnade in den just innan 12.00 idag, om man lämnade in den senare får man bara G, så känns väldigt bra att det är bortgjort nu i alla fall! Har inte haft nå lektioner idag, har bara varit till skolan en sväng med rapporten. Kommer verkligen att älska fredagar ännu mer nu, för snart slutar vi med idrotten på fredagar och då kommer jag vara helt ledig resten av terminen på fredag! :D

Hade verklugen behövt färga min utväxt nu alltså, men tyvärr får jag ska ut i ca.3 veckor till...:S Tror jag drömde i natt att jag var utomlands, eller så var det kanske igår natt? kommer inte ihåg, men det var i alla fall underbart, hade verkligen behövts nu.. börjar ångra mig lite att jag inte tackade ja till tommys erbjudande, och kommer ångra mig mer när han får ligga och steka i solen och inte jag!

Helgen blir i alla fall lugn, är sugen på att fara på bio ikväll och kolla ping pong kingen, hoppas mina kompisar vill följa med! :) Den verkar faktiskt vara bra, bra kritik har den fått också :)

Tror jag ska ta en sväng på stan nu och köpa en ny mascara, min är helt slut.. hatar att köpa smink, det är tråkigt och dyrt!


hallå där

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag börjar med rapporten på allvar. Var ett tag sedan sist jag skrev så har hänt en del, men ids inte rabbla allt :D

Helgen var i alla fall jätte rolig, ångrar inte en sekund att jag for ut. Dock finns det ju vissa dumhuvuden som man verkligen inte kan förstå sig på, hur är vissa funtade egentligen? Fast det är bara att vänja sig, dem finns överallt. Veckan har även sprungit förbi, är redan torsdag imorgon. Igår var jag i alla fall i Sunderbyn och de kunde tillslut konstatera att jag hade juvenil artrit tror jag det hette, med andra ord betyder det att jag har ungdoms reumatism. Men som tur är chansen väldigt stor att det kommer gå bort helt och att jag inte behöver ha några problem i framtiden, var ju skönt att höra :)

Idag har jag hunnit vara i skolan en sväng, sen på stan med isabelle och johanna, vi hann med en fika också, gillar inte fikabröd speciellt mycket har jag kommit på. Nu ska jag ta och käka middag, väldigt sent för att vara våran familj. Sen ska jag verkligen ta tag i rapporten, måste verkligen.. den ska ju vara färdig imorgon!!

nej nu blev jag stressad, hejdå! :)

BRA JOBBAT SARA!

Jag är riktigt stolt över mig själv nu, har suttit hela verkligen hela kvällen med rapporten, och har kommit en bra bit på vägen.. fast som vanligt känns det som att jag kommer skriva alldeles för mycket.

Men hur som helst har jag inte gjort så mycket i dag pga. rapporten, har i alla fall haft en någorlunda normal skoldag idag, hann fara på vårdcentralen på hålet, sen höll jag och nadja i våran gympa lektion. vill verkligen börja träna igeeeeen.

När jag kom hem från gympan var jag såklart skit hungrig för det var inte så god mat i skolan, blev bara nån ostmacka + sallad till lunch. så jag var vrålhungrig, ville bara kasta i mig maten men så råkar jag med det mest typiska, hinner inte ens ta en endaste tugga av maten så flyger hela min tallrik med mat på mattan, mamma blev inte så glad.. men det blev chippen. Men det var i alla fall den sista protionen mat eftersom hela min familj hade redan ätit när jag kom hem, så fick bli mackor och yoghurt till middag. Så jag har i princip levt på mackor idag, och tror jag ska gå och äta några till nu eftersom jag börjar bli hungrig nu.

Jaja det var min händelserika dag, nu blir det fika, sen sängen.. välbehövligt! :)

Jag är fortfarande riktigt stolt över mig själv.. kan inte riktigt släppa att jag har suttit hela kvällen med rapporten och faktsikt fått nånting gjort. Är även stolt över att jag lyckades fixa ett mvg i svenska b, känns verkligen bra att få höra sånt nu när man är så omotiverad.. kanske hjälper lite? :)

gonatt ♥

RSS 2.0