sunday morning

ja, eller morgon är de väl inte längre men för mig äre det. vaknade vid 2 så har just ätit frukost. gick inte och la mig fören vid 03.30 igår.. alldeles för sent med tanke på att jag jobbar ännu och kommer aldrig komma i säng i tid nu.  fick agera chafför igår åt mamma och pappa, och deras kompisar. var ju inte allt för kul, fyfan vilket jävla fyllesnack, bara massa skit. hoppas inte man själv låter sådär i fyllan, men det tvivlar jag starkt på.

jaja idag blir det nog en lung kväll md tompa skulle jag tro, han lär ju vara död och somna direkt, för kan gissa att han inte fått så mycket sömn den här helgen. dem är ju så jäkla smarta i det där gänget, dem ska sova i tält men inte en enda av dem har med en sovsäck ens, och knappast nån kudde eller liknade heller. och dem ska tycka vi är dum???

nä nu ska jag klä på mig och fixa till lite här. adios.

image25
dit måste jag!! eller kanske inte just dit men nåt likande ;P

vill utomlands!!

nu när jag inte har nåt att göra sitter jag och kollar utlandsresor och jag måste utomlands! när tommy kommer hem måste vi boka.. för jag ska fara !!

vem vill inte fara dit??

image24

sitter och lyssnar på Eva Dahlgren, har laddat hem massa låtar med henne, dem är så mysiga.. hon är så jäkla bra!:)

nä nu ska jag ta och ringa tommy, känns som att jag knappt pratat med honom idag, sen ska jag kvällsfika med malin och jossan :)

gonatt

this sucks!

nu har jag varit och hyrt en film, köpt chips, dipp och godis.. så blir en riktigt onyttig kväll :) har hyrt norbit, så får se om det är nåt att se :)


                                               

kan ju vara skönt att vara ensam ibland och bara kolla film och det. men när man tänker efter så är det faktiskt inte så jäkla roligt, tur att de inte händer allt för ofta som man är ensam utan varken sina polers eller pojkvän. tror inte att det händer fler gånger att jag stannar hemma såhär, det suger!! tur att jag har syrran och hennes kompis i alla fall som vill vara med mig :)

nu väntar jag på att dippen ska bli klar sen är det film som gäller :)

morgonstund har guld i mun

jojo, stämmer inte riktigt in på mig just nu. vaknar upp med ont i halsen, hela munnen värker som fan pga. dessa visdomständer + att jag fått sår och blåser på insidan av kinden för att jag råkat bita mig där när det har varit svullet när visdomstanden vill upp..inte så jäkla roligt va? grrr. jaja får hoppas jag blir lite visare då när tänderna kommer upp ;)

nu har även johanna och hanna dragit sig till piteå, så nu är hela ligan där. så nu är jag här helt ensam, eller elin är ju också hemma men hon jobbar natt från 6 till 6 så. hade ändå inte varit så kul att fara dit när man känner sig sjuk. så mycket kan man väl inte missa på en kväll? får försöka intala mig det. får väl hyra en film och umgås med jossan hela kvällen, för mamma och pappa ska fara iväg på middag/fest ikväll så hon får banne mig vara med mig ikväll.

igår var jag med johanna och hanna under kvällen, vi bakade, åt godis och ostbågar.. ovanligt att vi äter när vi är med varann? :) sen hände en kul grej också, vi träffade stefan som man inte sett från typ 9an? var knappt att man kände igen honom :)

jaja, tror jag ska lägga mig i bäddsoffan och kolla wallander med josefin nu, kanske blir nån update under kvällen, har ju ändå inget att göra?:)

                                             image22            

me and syrran tonight, right? :) 

sega veckor

tänkte passa på att uppdatera här lite medan det är paus i filmen på tv :) den här veckan har varit väldigt väldigt tung, kliver alltid upp i sista stund så man just hinner till jobbet.. börjar kännas att man jobbat i 6 veckor nu.. bara 2 kvar! :)

idag har tommy dragit till piteå, så blir att sova ensam denna helg.. blir inte att fara dit för oss, hittade inget boende, kom ju på det så sent också. gör egentligen inte så mycket för mig för har som varit inställd hela tiden på att vi inte skulle fara dit. vi får ta igen oss i luleå nästa helg istället ;)

idag har jag sovit länge igen efter jobbet, skönt är det :) men man blir så seg resten av dagen så man ids inte göra nåt annat känns det som, johanna frågade om jag skulle med på volley idag igen, men idag bangade jag, kände mer för att ligga på soffan och kolla en film, och så blev det :)

imorn är det fredag och jag slutar kl.12.. bara det är en anledning att älska fredagar!:)

nu fortsätter filmen, ciao

har inget bra att skriva som rubrik, så det fick bli min rubrik :)

ännu en ny vecka bestående av jobb, jobb åter jobb..bara tre veckor kvar :)

idag efter jobbet blev det lugna puckar, dock inget viland. Sedan har jag beställt massa kläder.. närmare bestämt för ca. 2300 kr.. börjar nästan få ångest när jag tänker på det, säkert bara massa impuls köp, som jag är ganska bra på att införkaffa mig.. men kläder kan man aldrig få nog av som tur är :) har varit hos sanna och fikat idag också, ännu en till som fyller 18 :) nu är det inte så länge kvar för johanna och isabelle.. fan snart är det här året slut ju, alldeles snart är vi där i skolan igen och vipps så har hela hösten gått och jullovet är här. går faktsikt väldigt fort allting.. tänk att vi har bara 1 år kvar av skolan, och fan vad kul det ska bli! :)

jaja, har i allafall varit en kul helg, fredagen var väldigt lung och kvällen slutade tidigt, innan kl. 12 :) men lördagen då blev det partaj. och det var riktigt kul på nex måste jag säga, måste göras om :) söndagen blev lung, sov länge och på kvällen blev det att kolla beck med chips och dipp :)

sen ihelg kanske det blir piteå också? är egentligen inte så sugen på det, men ja får se hur det blir :)

nu ska jag lägga mig framför tvn och invänta sängen :)

grekland, cypern?

nu har jag inte uppdatarat på ett tag.. men har inte orkat, har varit en tung vecka. har verkligen kännts piss att stiga upp, man vill helst dra täcket över huvudet på morgonen när klockan ringer och somna om. men men det går icket. nu är det i allafall bara en arbetsdag kvar av den här veckan och då återstår bara tre veckors jobb!!:) gud så skönt! har btw bytt ställe nu och är på röntgen, känns bra det. alla är trevliga och snälla (nästan bättre än på barn) och dagarna går ändå ganska fort och det är ju tur :)

i början av veckan tittade jag och tompa på lite hotell och sånt till stockholm, men vi insåg ganska snabbt att vi kan till och med få en utlandsresa billigare. så nu har jag kollat runt massa och det blir nog cypern eller grekland för våran del, dock inte aiya napa :) så då blir det att fara direkt jag slutat jobba, SKÖNT! :) behövs verkligen en utlandssemester en sån här sommar, eller om man ens kan kalla det sommar? :S

har förresten namsdag idag, hade själv glömt bort det tills thomas på röntgen gratta mig :) och han är också den enda, eller fick ett sms av maffe också otroligt nog, man började ju nästan tro att han glömt vad jag heter eftersom han ALDRIG kallar mig sara.. jaja, tycker iaf namnsdagar är väldigt onödigt, undra vem som ens kommit på nåt sånt?

hm jaja, nu börjar det bli sent så ska ta och sova så jag kan göra en sista spört på jobbet i morgon innan helgen :)

gonatt :)

nope

blev ingen vinst för mig på bilbingon, men var jävligt nära några gånger :) men fammo vann iaf 2000 kr, och det var ju bra, även jag fick ju en slant av den vinsten ;) hihi, farmödrar är alltid så snälla, i alla fall min :)

sen har jag och malin kommit på en grej vi ska göra. kommer ni ihåg full frys? så jäkla bra tv-serie.. vi har kommit på att vi ska beställa serien, kostar bara 100 kr. den är så jäkla kul alltså :)

image19 hahaha, han är så kul, tycker jag iallafall, måste beställa :)


nä nu är kockan alldeles för mycket, gonatt!

trött och shoppingsugen

härligt med lite sol, även fast jag varit inne mest hela dagen så blir man gladare när solen skiner :)

ska snart fara på bilbingo med mamma, pappa, fammo och farfar.. kan faktiskt vara kul ibland, helst när man vinner, fast det har bara hänt en gång för mig. hoppas man kommer hem med 10 000 kr, hade inte suttit helt fel! :) fammo och farfar har redan farit dit för ca. en halvtimme och reserverat deras plats som dem ALLTID måste ha. typiskt såna där bilbingo fans :)

idag är det första gången jag inte har vilat efter jobbet på snart 5 veckor,och det känns.. och trött i benen är jag som bara den, blir nog sängen direkt jag kommer hem sen.

vill fara till stockholm och shoppa och gå på gröna lund och massa sånt där roligt, hoppas tommy vill fara med mig när jag slutar jobba, hade varit perfect, lite semester måste man ju få.. här hemma har det ju knappt märkts att sommaren kommit. har nyss kollat på lite hotell och sånt, och har hittat värsta bra nu, med utepool och allt :)

nä nu ska jag ta och kolla lite tv innan vi ska fara, tjingeling =)

en eloge till vädret!

äntligen lite värme till lappland! härligt, har nyss varit ute och prommat med chippen, och det var varmt, och SKÖNT. nu ber vi väderguden att detta väder håller i sig, vilket inte är så troligt. (men man måste ju alltid hoppas) trodde faktsikt det var slut på sommaren, de senatse veckorna har det kännts som höst, bara regn och rusk.. usch.

image18
vi i bullis förra året, härligt!


nej nu ska jag ta mig ut i solen igen, kanske blir volley ikväll? återstår att se :)


die hard (?)

nu gör jag ett nytt försök med att skriva lite här, igår hängde sig nämligen datorn just när jag skrivit klart och skulle bara infoga en bild, så allt försvann.

jobbet känns ändå inte så tungt som jag trodde det skulle, de där 9 timmarna som jag har spenderat där igår och idag har faktiskt gått fort, skönt! :) fast imorn blir det bara 4 timmars jobb för hon jag vikar för är nu halvt sjukskriven, så det blir skönt. sen nästa vecka blir det heltid igen..

och måste bara säga fy sjutton vad man får gå i det där arbetet, på ungefär 9 timmar sitter man ner kanske 3-5 ggr per dag.. fram och tillbaks får man gå överallt, men ger ju lite motion så nånting positivt får man ju ut av det :)

nu ser det ut som att det blir bara en utlandsresa för elin och hanna, blir nästan lite orolig, hur ska det gå för dem där borta?! ojoj.. dom hade behövt nån som kunde hålla koll på dem så dem inte tar ihjäl sig. men hur som helst lär dem få skit skoj.. :)

idag har vi varit och kollat die hard 4.0 på bio, brukar inte gilla såna där filmer men den där var faktiskt jätte bra :) se den :)



åh jag vill göra min tattoo nuuu, måste boka en tid så jag kan göra den nångång, vill ha den nu! :D
ska göra nå slags såna här blommor iaf..
           

längtar :D

nu blir det duschen, sen sängen :)
gonatt

återigen söndag

igår vart det en lungt kväll med matlagning, och massa massa ätande, vi kollade också lonley hearts killers, var rätt bra, dock inte enligt hanna som inte ens kollade på filmen :)

har nyss varit ute med vovven och nu ska jag ta och dammsuga lite och gå ner till tvättstugan med lite tvätt, familjen anländer om någon timme bara, då ska vi fara på linas matstuga och äta tror jag, har aldrig ätit där, får se om det duger eller inte :) dem kommer säkert bli glada över att jag inte har haft nån fest eller liknande nu när jag har varit helt ensam.. men det är jag också för den delen :)

helgen har som vanligt gått hur fort som helst och imorgon är det jobb som väntar, och iallafall på måndag och tisdag kommer jag gå heltid, tungt.. men mer pengar :)

image13              image14

vilka sötnosar jag hittade här på datorn, mina kära systrar i lite yngre dar :)

nä nu ska jag gå ner med tvätten sen blir det dammsugning, sen kanske lite vila också, känner mig ganska trött, trots att jag sovit till nästan kl.13 idag =)

hothothot!

har verkligen varit stekhett idag, märks att vi inte har haft så här varmt på ett bra tag, alla håller på tuppa av! var inte kul att jobba i den här värmen, har svettats som jag vet inte vad :) och tänk hur varmt emelie har det på rhodos.. och vi gnäller :)

idag har jag iallafall hunnit med ganska mycket tycker jag, efter jobbet tog jag en dusch och for sedan till tommy och fikade för hans lillasyster fyllde år. sen for jag med tommy och kribba och snurra lite och tog en glass :) sen for jag tillbaks hem, somnade på soffan.. sen när jag vaknade for jag och fikade med hanna, johanna och isabelle.. är alltid trevligt med en fika :) sen for vi till mig och jag agerade kock och lagade middag till mig och tommy. sen har jag, hanna och johanna också hunnit med att spela volley, äntligen blev det av, och kul äre! sen när jag har kommit hem har jag hunnit vika tvätten, dammsugit nedervåningen och stoppat på en diskmaskin. så, det var allt jag gjort hittils, och tänker inte göra så mycket mer hade jag tänkt. ska kolla en natt på museet, sen blir det att hoppa i sängen, är ganska slut :)

känner att jag är lite sandig i ansiketet efter volleyn, men nu orkar jag inte emd en dusch, får bli imorgon.

gonatt allihop:)

bruises(?)

ja det har jag iallafall, nu har man börjat upptäcka alla blåmärken man har på kroppen efter helgen, ännu ett bevis på att helgen tog hårt på oss, men det är så det ska vara :) blir det nå mer festivaler i sommar? pdol är inte så lockande nåmer som det var förr, och har inte varit så mycket prat om det, och luleåkalaset? det hade nog varit väldigt skoj tror jag.. men man får se vart vinden för oss, man vet aldrig med det här gänget ;)

sitter helt ensam här hemma, + vovven då. men det är riktigt skönt :) har dock upptäck att det finns vissa nackdelar med att vara ensam hemma också.. t.ex.
man måste handla själv
man måste laga maten själv (fast har fått ganska mkt hjälp från tommy, men ändå..)
man måste tvätta själv
man måste städa
man måste diska varje dag
man måste gå ut med chippen varje gång han vill ut


fast finns ju massa bra saker också som att..
ingen gnäller om vad man måste göra
man får bestämma helt själv vad man ska äta
ingen väcker en när man vill sova
inga syskon som bråkar
ingen lillasyster som spelar dålig musik dagen igenom
man behöver inte stå i kön till toan (duschen)
lungt och tyst i lägenheten
och man får helt enkelt bestämma allt själv när och hur man vill göra allt

så därför är slutsatsen att det är skitbra att vara ensam, ialla fall för mig som i princip aldrig är ensam hemma, skönt! :)

idag har iallafall dagen bestått av jobb som vanligt. efter jobbet blev det att ta en liten powernap på soffan, sedan kom tommy så for vi till honom med chippen och var där ett tag, sen har vi grillat och vi lyckdes riktigt bra, eller kanske var mest tommy men det var iaf jag som handlade maten, så lite bidrog ju jag med ;P nu sitter jag här och lyssnar på p3 och tror jag ska ta och städa litegrann, iallafall i mitt rum, ser riktigt förjävligt ut faktiskt! hade behövt fara och köpa bröd också.. och tvätta, men har inte bokat nån tid så får bli nån annan dag, hade ändå inte orkat :)
sen kanske det blir att spela volley, hoppas på det, för det är riktigt kul! synd bara att det är så mkt mygg ute, en riktig myggsommar iår :(

image10en riktig sommarplåga!


är en sjuk värld vi lever vi.. http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1110845,00.html
vi ska vara glada att vi bor i sverige!

nä nu får det bli städning, tjingeling!


fullt ös, medvetslös...

måste säga att det är skönt att komma hem nu efter en sån här hård helg. jag är inte den som brukar vara bakis, men nu har även jag lyckats (men kanske inte är så svårt med tanke på igår), men måste iallafall säga att jag har haft hur kul som helst i kiruna, the ark var det bästa!

och det var jag som fick åka på att köra hem, i högst 80 km/h.. tack vare mig! nå äre jag som ska lyckas med sånt där.. och det var inte det lättaste att försöka hålla sig vaken i bilen, alla andra sover, lung och tyst musik i bilen, trött och bakis och dessutom kändes det som att bilen kröp fram efter vägen. jaja, nu är man iallafall hemkommen, hade behövt städa här hemma, men det får bli i morgon, känner mig inte riktigt på topp för det.

är helt ensam här hemma hela veckan och det är skönt som tusan, bara jag och chippen.. + tommy som säkerligen kommer befinna sig i min bostad hela veckan :) nu blir det sängen med en film.. som jag är ganska säker på att jag inte kommer kolla :) imorn är det jobb som väntar, tungt!

gonatt!

RSS 2.0