grr..

att vänta på någon måste vara nåt av det värsta som finns, jag ogillar skarpt när personer ska vara så oerhört söliga!!  och idag är det elin vi måste vänta på.. inte så ovanligt :) man orkar som inte börja göra något annat heller, för då hinner man bara börja med det så måste man fara sen.

dagens ris går i allafall till elin för hennes sölighet! skärpning där :)

har för övrigt vaknat väldigt tidigt idag, redan kl.10.. så kl.11 for jag och malin på robin-hood och handlade mat sen for jag med bilen till bil-city så nu är man utan bil idag, man känner sig handikappad! och speciellt när elin inte heller har någon bil, så dom får ta bussen hit till gällivare idag. haha, var ett tag sen. man har verkligen blivit bortskämd på sista tiden när det gäller bilen, hade inte kunnat tänka mig att åka buss till skolan igen. haha, men nångång blir det säkert att man måste.

nu ska jag börja promma mot stan och möta upp mina kompanjoner! :)

tjingeling!

söndag + måndag

igår besökte jag fammo och farfar, var ett tag sen faktsikt.. fammo sa att jag var där sist i sommras, men kan väl inte stämma?

sen ängnade jag hela dagen åt att baka bullar med mamma, hela 170 bullar blev det, inte illa :) tur att jag har en mamma och fammo som hjälper mig med att baka, annars hade det inte slutat så bra det här tror jag :) så idag har jag lottat ut mina priser till baklotteriet, kul när folk blir så glada över att vinna :)

har även varit och köpt förköp till björnis idag, kommer bli skit skoj :)

annars idag har jag inte gjort nånting, har tänkt hela dagen att jag ska göra nåt skolarbete men gick inte så bra, imorgon SKA jag börja med nåt, måste verkligen. det bästa med dagen hittils är middagen, tacopaj med den där jätte goda salladen. älskar verkligen den där salladen, min favvo :) bara man inte börjar äta det för ofta så man blir less, är lätt hänt.

ikväll ska jag vara med brudarna, och det är ju alltid lika roligt :)

image106     image107

jag med långt hår.. har jag verkligen haft sådär långt hår?? ser inte ens ut som jag på den högra bilden, eller hur?



that don't kill me, can only make me stronger

idag har det hunnits med att kolla hockey, sen har jag också kollat resten av fullpackat, filmen med robert gustavsson. han är så grymt kul, speciellt när han är med i parlamentet, haha finns inge roligare :)
sen har jag ätit en god middag här hemma med glass och hallon till efterrätt, yummie :)

idag nalkas det utgång.. men tror jag ska hålla mig nykter. känns bäst så :) är dock lite sugen, verkar som att ganska många ska ut. men nej. väntar till nästa helg :) känns alltid så bra när man vaknar på söndag i prima form :)

nu ska jag bara fixa till mig, sen ska jag fara till emelie och davids place :) och vad som händer resten av kvällen vet jag inte riktigt, hänger väl med partypinglorna tills dom ska på krogen i alla fall :)

kram

Utmanad !

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

- Jag äter marsansås med paj, inte paj med marsansås. för marsansås är det bästa som finns!
- Innerst inne hatar jag verkligen att ha fel, är bland det värsta som finns. och många gånger har jag svårt att erkänna att jag har fel också..
- Jag är inte speciellt förtjust i mat.. skulle aldrig ta mer mat på tallriken även fast jag är mätt, bara för att det är gott. och äter sällan så mycket att jag blir proppmätt.
- Min största dröm är att hjälpa och förbättra situationen för fattiga, sjuka osv. i tredje världen.
- Jag är livrädd för de flesta insekter och andra kryp, fasar för våran Afrika resa (kommer ligga sömnlös i 2 veckor)
- Sist men inte minst HATAR jag när det är stökigt, men är själv hur slarvig som helst och lämnar saker efter mig i hela huset.

Jag utmanar bara malin.k, för alla andras bloggar jag läser har redan blivit utmanade! :)

katastrofalt!!

den här veckan har jag konstaterat att vi har väldigt mycket att göra i skolan just nu.
allt det här ska vara klart till efter lovet och veckan därpå..

Hemprov i filosofi
Förbereda sv nationella talet
Religion arbete
Matte prov
Psykologi frågor + prov
Uppgift i idrotten
Samhälls arbete
och sist men inte minst projektarbetet.. där kan vi verkligen inte ligga på lat sidan just nu, det är bara att jobba, jobba, jobba!!!!!

och det värsta av allt är att jag inte har börjat med nåt, eller ja.. har nästan gjort klart frågorna i psykologin men det känns som en fjärt i rymden jämfört med allt det andra!

tänkte att jag skulle börja med samhällsen nu, men såklart har jag glömt dom papprerna i skolan. och ändå kollade jag flera gånger i skåpet om jag hade glömt nåt. hm, så då måste jag fara till skolan imorgon i alla fall.. vi är nämligen lediga imorgon :) det betyder att vi har fått vårat lov redan, woho det har jag knappt tänkt på! :)

imorgon har jag tänkt vara duktig och baka till vårat baklotteri, sen hade jag tänkt plugga lite också. får se hur det går med det :) sedan har jag och tommy bestämt att vi ska fara på kina och äta. och på kvällen blir det självfallet idol som gäller. så ser min morgondag ut :)

nu har tommy kommit från sin träning så ska nog sätta mig framför tvn ett tag med honom, sen skriva klart psykologin.

och imorgon kommer förresten malin hem, hon har inte varit här hemma sen sommarlovet.. och det är länge sen!

pusss!


image105

ledig!!

idag har jag inga lektioner, alltid lika uppskattat :)

så idag tänkte jag vara lite duktigt, så har redan hunnit städa mitt rum. så nu ska jag gå ut och promma med chippen, är ju ganska skönt väder.. tror jag :) sedan ska jag också laga middag till familjen med efterrätt och allt. det ska bli gott! :) sedan har jag funderat på att göra nå skolarbete också, men måste hejda mig lite.. kan ju inte bli helt överambisös.. kanske slutar med att jag blir utbränd eller nåt :P

jaja nu ska jag lyfta arslet härifrån och gå och klä på mig!
adios amigos!


dessa måndagar

jag har kommit på en bra sak med måndagar och tror faktiskt det är den enda bra saken, men det är i alla fall allt skvaller som man får höra från helgen. det är alltid lika roligt, eller så inte.. ibland vill man bara sjunka genom jorden när man får höra mindre smickrande saker som vi brukar lyckas så bra med! men mycket av det man får höra garvar man ju bara åt :) jaja, helgen har i alla fall varit skit rolig, blev både 20- och 30 års firande den här helgen, händer inte ofta! :)

image104

nu blir det i alla fall lungt i helgen ,så har vi halloween sen att se framemot nästa gång.. undra vad vi hittar på då?? haha

nu ska jag gå och vila en stund med min älsklings vovve, han bangar då aldrig på en vilo i soffan :) sen tror jag det får bli en prommis, behövs verkligen efter den här helgen!

image103
sötnos!


gaaah!!

blir galen på det här, märks att man inte har ansträngt hjärnan på ett tag! vi har verkligen inte haft nånting att göra i skolan på hela terminen, inte ett enda seriöst arbete. men det har jag nu, skriva en lååång "examinations uppgift" vilket innebär ganska mycket funderingar osv. vilket jag inte är på topp för. (men när är man det egentligen??) ja får se hur det går, tänkte skicka in den idag. men ser inte så ljust ut.. hm.

nu har vi börjat komma igång med vårat projekt också, bara pengar som fattas, och inte så lite heller.. så alla måste köpa lotter och massa annat som vi kommer att sälja. fixar vi bara pengarna fixar sig allt annat :D

känns som att jag behöver lite energi för att kunna skriva klart den här samhällsen, annars går det aldrig vägen. (hm, dålig bortförklaring?)

äh har egentligen inte tid för det här.

hejdå.

söndag åter igen, fast nu med snö

så, då var helgen slut och nu väntar man bara på att det ska bli måndag och skolan börjar igen. Men det har iallafall varit en lung och skön helg, det tackar man för. fredagen var vi hos johanna och kollade idol, for på manuella och åt pizza och raggade runt lite :) igår for jag, elin och emelie på stan och fixade lite presenter osv. sedan for vi hem och bytte kläder och for direkt på hockeyn.. fy fan så kallt det är där inne alltså! kvällen avrundades iallafall hos elin där vi pratade och fikade. sedan for jag hem med emelie och hanna men innan vi kom hem blev det några rundor på stan, och fan så halt det är. emelie fick allt lite sladd trots att hon körde som en snigel, så halt var det ;P

när jag kom hem igår började jag kolla den nya beck, guds namn. fyfan vilken bra film alltså, måste nästan vara den bästa beck hittils. men såg dock inte hela filmen, ögonen svek mig så var tvungen att stäga av. får se resten idag :)

tycker det är mysigt när snön har kommit, allt blir ljusare och man känner sig lite piggare. men man kommer nog hinna bli ganska less på snön, vi ska ju trots allt ha kvar den i ca. 7 månader till så.
 
idag blir det i allafall massa plugg + städning av mitt rum.. kul.

image102

yes, äntligen fredag!

idag har det ännu varit en slö dag, hittils. men klockan är ju bara halv sju så mycket hinner ändras. vi slutade skolan tidigt idag, och vi hade filosofi med våran nya lärare idag. en riktigt kul prick (eller så inte) haha men man får iallafall skratta åt honom och det är ju alltid kul :) men hans genomgångar är det lite värre med...

efter skolan tänkte jag fara och boka min tatto, men såklart så var ingen där. så då for jag hem och sov lite istället.. piggnade till lagomt till middagen.. men det var POTATISBULLAR så jag stod över, så nu är jag hungrig som en varg :(

helgen blir iallafall lungn, skönt! så ikväll blir det självklart att kolla idol och imorgon har jag ingen aning om vad som ska göras. den som lever får se :)

nu sitter jag med 4 av mina best friends och skriver på msn, alla i samma konversation. vi diskuterar musik, vilka låtar vi är less på, vilka som är bra, vad det är för låtar som spelas på nrj.. osv. men vi har iallafall kommit fram till att big girls don't cry är en bra låt, med en jäkligt bra text :)  märks alltså att vi inte har så mycket att göra just nu..

hittade ingen kul bild på den här datorn så fick bli en blomma :)

image101


boooring

usch vilken trist dag det har varit idag, har inte gjort nåt vettigt på hela dagen, förutom att jag har varit i skolan. så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och klockan är inte ens tio på kvällen ännu. men kan ju vara skönt att lägga sig tidigt nångång iallafall. imorgon är det redan fredag, så inte klagar jag :) nu får det bli godnatt, men bjuder på en liten lista först eftersom mitt inlägg inte var så himla intressant idag.

jag har:
(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) pussats med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x ) rymt hemifrån (men kom dock inte så långt)
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon död
( ) varit kär i en av mina Internet kompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard.
( ) crowdsurfat under en konsert.
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) blivit slagen av någon man älskar (om bråk med syskonen räknas så)
(x) låtsats att jag varit någon annan
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde (hund)
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get (vad är ett råddjur, heter väl ändå rådjur?)
(x) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt (säkert nångång)
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
( ) ätit hund/kattmat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) gjort något olagligt
(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
(x) klätt mig i kvinnokläder
(x) varit kär i en kille
( ) varit kär i en tjej
( ) lekt pyroman
(x) ätit köttbullar med mos
(x) känt mig elak
( ) Pratat med kungen
( ) Varit med i radio
( ) varit svensk mästare
(x) Pratat med en kändis
(x) låtsas vart sjuk för att slippa skolan
(x) spillt något i sängen
( ) kastat mobilen i en vägg
( ) velat rakat av allt mitt hår
( ) velat vara det andra könet
(x) slagit sönder något
(x) köpt ett klädesplagg jag aldrig använt sen
(x) skadat en vän
(x) haft sönder ett fönster
(x) suttit vid datorn en hel dag
(x) lyssnat på en låt mer än 6 ggr i rad
(x) velat flytta från min familj
( ) åkt vattenskidor
(x) varit så full att jag spytt
( ) klippt håret själv
(x) bytt hårfärg nångång
(x) sovit bort halva dagen
(x) gått barfota i en mataffär


 

KORT!

nu har mitt hår blivit betydligt kortare, nästan lika kort som isabelles. i alla fall där bak! :) men det känns bra, kul med lite förändringar, tråkigt att gå omkring i samma frisyr så länge :) och nästa vecka ska det färgas, får se hur det blir!

    

är inte bara mitt hår som har blivit kort idag, har även haft en kort skoldag. (inget ovanligt) hade en svenska lektion, men vi satt kvar en stund och kollade recept till gastronomin. sedan åt vi lunch i skolan, nasi goreng, mums! :)

nu hade jag tänkt läsa lite i samhällsboken sen kolla grannfejden och desperate, adios!

enjoy ! :)

har fått tillbaks min kamera nu så tänkte lägga upp lite bilder för den som är intresserad :)

        

        

         

        

       

så det fick räcka, tog alldeles för länge för att orka ladda upp nåmera :)

blev inget pluggande idag, inte så oväntat. har varit och prommat med tjejorna istället. tror också jag har bestämt mig för att inte penta håret , tror kanske jag gör det till våren eller nåt, får väl se vad man känner för :)

nu: SÄNGEN!

godnatt

yeah! ;)

lördagen bestod som sagt var av party, kul när vi fyra var på krogen, har aldrig hänt förr :) tiden går sjukt snabbt, nu är vi redan 18 år.. eller ja snart 19 till och med. nästan skrämmande vad tiden går fort :)

söndagen var hur lugn som helst, var till sporthallen och kollade handboll. var nog det enda vettiga jag gjorde igår. vi beställde också hem kinamat, och det var gott, speciellt när man inte hade ätit på hela dagen :) sen blev det iaf film, men dock bara en film för mig, när vi slog på den andra somnade jag på stört, skönt :)

hm, och vad ska man hitta på idag då? kanske ska ta och läsa igenom den här samhällsen så jag kan göra inlämningsuppgiften, har inte den blekaste aning om vad jag ska göra ens och vad det handlar om. så borde kanske ta reda på det :)

imorgon ska jag äntligen klippa mig, skönt! men det enda problemet är att jag har skit svårt för att bestämma mig vad jag ska göra. antigen så klipper jag bara lite grann och beställer en tid för att penta håret, eller så klipper jag det kortare.. hmm måste fråga nina vad hon tycker för kan verkligen inte bestämma mig.

tänkte lägga upp lite bilder från helgen men tyvärr så har jag ju glömt min kamera hos johanna, så det får bli imorgon :)

nu ska jag gå och kolla vad det blir till middag, sen kanske plugg??

utgång??

johanna ringde nyss och frågade om jag skulle med ut, men idag säger nej tack.. idag ska jag inte stå för grupptrycket. har faktsikt sett framemot en lugn och skön kväll med idol och massa godsaker, och så får det också bli! :) vi kommer få fara ut och partaja en massa så det räcker och blir över :) och framför allt imorgon, DÅ blir det party så det smäller om det!!!

känns som att dagen har varit hur lång som helst idag, har hunnit med ganska mycket. varit i skolan, åt lunch i skolan efter att vi slutat, parisarna var en riktig besvikelse! usch :S sen for vi iallafall och fixade johannas och isabelles present :) sen for jag hem, vilade ett tag, sen hämtade jag josefin och louise så for vi på stan en sväng och jag köpte ett linne som jag kan ha imorgon. Sedan bjöds det på varm smörgåstårta här hemma, inte alls speciellt god.

sedan har jag också hunnit fara till tommy och packat ner lite saker i hans rum som vi har kört till deras nya hus. har fått köra runt josefin också överallt, kommer väl få hämta henne snart också. så nu sitter jag här och väntar på bättre tider :)

så blir väl att fara en sväng på robin-hood snart och köpa godis, chips och allt vad som önskas :) känns bra att inte fara ut idag, för vet att det kommer bli så jäkla mycket roligare imorgon om jag är nykter idag.. är alltid så :)

nä nu ska jag kila, ha så kul ikväll tjejer! :)

image80

+

image81
+

image82

= great!!

unbelievable

alltså för den som inte följer grey's anatomy, ni missar verkligen något!! fyfan vilket bra serie, den slår allt. går inte att jämföra med desperate housewives och allt annat. det är nästan så man får gråta i varje avsnitt, det är sjuukt så bra den är. men jag ska inte avslöja vad som hände idag ifall det är någon av mina kära läsare som inte såg det, men jag lovar, det är inget som man vill missa i alla fall :) jag är kär i den där serien..

det var allt för mig idag, tack å hej leverpastej!


tisdag.. redan??=)

det har redan hunnit bli tisdag.. allt går så fort så man hinner inte uppdatera här :D

helgen var iaf super kul.. och den här kommande helgen kommer bli minst lika kul. går inte annat när man har de bästa tjejerna med sig :)

nu har vi återigen fått ett nytt schema och det funkar väl. men tycker fortfarande att man knappt har några lektioner. Idag hade jag svenska åtta på morgonen och sen var nästa lektion tio över två och då hade vi gastromomi, kul att lära sig laga mat :) men idag var det fan stressigt, och fiskgratängen vi gjorde var inte så god enligt mig (dessutom luktar mina händer ännu torsk, även fast jag tvättat dem minst 10 ggr) men våran gazpacho och våran efterrätt var i alla fall riktigt goda :)

image75


ikväll blir det en helkväll framför tv:n, grannfejden som följs av desperate och tillsist so you think you can dance.. fast hade velat kolla smekmånaden också.. hm, typskt att alla bra program är på samma dag :D

?? ??  ??

(vadå tv-nörd?)


RSS 2.0