motivation tack?

Har det riktigt slappt i skolan just nu, har bara haft två lektioner hittills den här veckan, nog för att jag var sjuk i måndags, men ändå :P Egentligen borde jag ägna all denna tid till rapporten, men jag är så sjukt omotiverad, hade kunnat betala för att få lite motivation. Jag går som runt hela dagarna och har den där rapporten i bakhuvudet och tänker att jag borde göra den, men blir aldrig av.

Imorgon är i alla fall rapporten prio ett, verkligen. Har även tre hela lektioner imorgon, känns otroligt! :) men någonstans där mellan lektionerna måste jag hinna till vårdcentralen och ta mer blodprov, usch gillar det inte :S men måste ju, går ju snabbt som tur är :)

Idag har vi äntligen fixat till vårat projektarbete, nu vet vi vad vi ska göra i alla fall, och tror det kommer bli bra! :) Bäst att jag avslutar nu innan mitt internet slutar funka som det gör lite då och då, irriterande! Men blir i alla fall att kolla de sista avsnitten av one tree hill nu och sedan sova, är trött redan nu faktiskt :)

gonatt på er =)

Just typiskt...

Har gått och dragit på mig en förskylning som heter duga nu, nyser och snorar hela tiden, och ont i halsen har jag. kanske var tur att jag inte for ut i går trots allt :)

Idag hade jag tänkt städa mitt rum och sen börja skriva på min rapport, den ska ju trots allt vara klar på fredag :S usch.. Har även ett matte prov imorgon, men tror inte att det blir nån skola för mig imorgon, känner mig för hängig för det + att jag inte ens har räknat klart målen i matte ännu. Nej nu måste det verkligen bli skärpning på skolfronten för min del om jag nångång ska kunna plugga vidare till det jag verkligen vill.

Det är väl så min söndag i stort sett kommer se ut, kanske hittar på något ikväll om ja inte känner mig för hängig dvs.

puss ♥

:)

Nu är fredagen över och känns nästan som att det var nyss jag vaknade.. men har i allafall inte haft nå lektioner idag, eller ja en idrottslektion som jag endast har kollat på. Sen har jag skrivit klart mitt religionsarbete och sedan lagade jag, emelie, isabelle, lina och elin en super god middag hos emelie/david, blev även en del andra onyttigheter men är ju bara fredag en gång i veckan så? :P Känns faktsikt inte att det är fredag idag, har nästan inte haft nå lektioner i veckan, typ en per dag så känns nästan som att man har varit ledig, skönt !

Sitter nu och väntar på en seg tommy, vi ska fortsätta kolla one tree hill, får inte börja kolla innan han kommer och han vågar inte riktigt erkänna att han också har fastnat för den serien :P

Imorgon hade jag i alla fall tänkt städa mitt rum, kanske fara på stan en sväng? finns en del saker jag hade behövt köpa :) Tror även att det blir middag på kina imorgon med min kära family, och resten av dagen vet jag inte vad som hittas på, det återstår att se helt enkelt :)

Nu kom tommy så nu blir det oth! :) gonatt


destination högskola

Idag har dagen varit låång, men givande :) Har spenderat hela dagen i skolan och lyssnat på föreläsningar från olika universitet och så, och det ångrar jag verkligen inte att jag gjorde. Har fått massa bra information och nu har jag i alla fall en mycket bättre inblick i vad jag vill plugga och vad jag vill göra innan jag börjar plugga, ska bli spännande och sjukt kul att få göra något annat på en helt annan plats :)

Efter skolan har jag bara tagit det lungt, har världens huvudvärk... åt en ganska god middag och sen har jag kollat handbollen på tv, var riktigt spännande idag ju :) Nu hade jag tänkt börja med rapporten, har inte valt ämne ännu ens, hittade ingen fakta om det jag hade tänkt så. Den här rapporten ger mig ångest, den kom verkligen inte lägligt.. :S

Jag vill att våren ska komma nu så man kan börja åka på dundret och vara ute i solen, fan vad härligt! Är less på kylan nu, och idag var den inte nådig alltså!

Nej nu måste jag faktsikt göra lite nytta, tjingeling :)

image131

less var ordet

Nej usch måste bara få säga att idag känner jag mig riktigt less, på allt och ingenting. Jag är less på denna vardag, på alla dessa jävla skolarbeten som ändå bara blir skit, jag är less på min urusla motivation till precis ALLT, jag är less på snö, mörker och kyla. Just nu vill jag bara härifrån, brukar inte känna så, men nu gör jag fan det.

Vilka problem jag har va? men ibland får man faktiskt gnälla och tycka allt är värdelöst..

gonatt allihopa!

skrattmåsen is back!

Måndag.. igen. hade dock bara två lektioner matte idag så det var rätt lungt :) Vårat nya schema är slappt, riktigt slappt faktiskt.. Fast har en del hål som förstör, är riktigt irriterande med alla dessa hål. Egentligen borde man ta vara på sina hål lite bättre, som t.ex. att göra skolarbeten, så man slipper sitta hemma och göra dom, men det är ju bara det att de är så förbannat tråkigt.

Hade annars tänkt skriva lite på min rapport idag, men kom på att jag inte har speciellt mycket fakta, och på internet hittar jag inte speciellt mycket så jag får fara på bibblo imorgon och fixa fram det. Har annars imorgon bara en lektion, gastronomi, ska bli riktigt gott :)

Helgen har för övrigt varit väldigt lugn, malin har förresten kommit hem och ska stanna i två veckor. Det märks verkligen, och dom som träffat henne förstår nog varför.. hennes garv... tror hela huset har märkt av det! :) Inte konstigt att farfar alltid kallade henne skrattmås förut, hon har alltid varit så, och garvet har inte ändrats kan jag lova! :P

Nej tror jag ska ta och dricka lite te nu och göra mackor och kanske kolla lite one tree hill, den är sjukt bra. Har verkligen lätt för att fastna för serier :) och mina nörd systrar gör det ju inte lättare när de har alla säsonger av oth, OC, grey's anatomy, prison osv. :P

image130

gonatt!

världen ÄR orättvis

vi är allt bra otacksamma över det vi har, vi gnäller på allt och ingenting! den här filmen är riktigt hemsk, tror inte den kommer undan någon helt oberörd. Det gör ONT i hjärtat att se det här..



tänk att det är år 2008 och fortfarande är det så många som svälter, och vi i västvärlden vi äter oss till döds. det är sjukt!

barn kan verkligen vara roliga

Barn måste vara det roligaste som finns, dom har alltid dom bästa kommentarerna :)
Kolla bara på dem här:

En mamma och hennes dotter ~6 står i kön till kassan.
Dottern: Mamma, när du fick mig, hur visste du att jag var en flicka då?
Mamman (förvånat): Det såg jag.
Dottern: Hur kunde du se det?
Mamman (fortfarande förvånad över frågorna): Du var ju naken!
Dottern (förfärat): Var jag NAKEN?!

En pojke ~10 sitter och fikar med sin mamma ~35 och passar på att fråga henne vad hon önskar sig i julklapp.
Mamma: Ni behöver ju inte köpa något, men om ni gärna vill så önskar jag mig ett nattlinne.
Sonen: Men mamma, jag har ju träslöjd!


Flicka ~4: Mamma, varför är min snopp så liten?
Mamman: Du har inte en snopp, du har en snippa.
Flickan (högt): Jag har visst en snopp och den är liten! Varför är inte den lika stor som pappas?
Mamman (tyst): Du har en snippa!
Dottern (nästan skrikandes): Jag har en SNOPP och när jag blir stor ska den växa, precis som pappas!!

(Pappa ~35 går med dotter ~5 som springer omkring.)
Pappan: Gå inte för nära vattnet, för du kan inte simma!
Dottern: Det kan jag visst det!
Pappan: Nej, det kan du inte.
Dottern: Så sa Nemos pappa till Nemo! Och Nemo KUNDE simma!!
Pappan (suckandes): Nemo är en fisk...

(Mamma med pojke ~7 står och bläddrar bland skivorna i skivaffären, när två rejält piercade tonårstjejer kliver in.)
Pojken: Mamma, kolla! (Pekar på tjejerna.)
Mamman (viskar): Sch! Peka inte!
Pojken: Ja, men kolla mamma! De har tandställningen utanför munnen!


if that ain't love, i don't know what love is

Skolarbeten måste ju vara det roligaste som finns, tänk vad man lär sig egentligen, känner mig riktigt glad när jag sitter här och skriver på min filosofi, för jag vet vilken nytta det kommer göra för mig i framtiden. Eller så inte, jag hoppas ni förstod att jag inte menade allvar där! Förstår mig inte på dom som ska läsa filosofi B?? Men vi människor är ju olika, och tur är väl det? :)

Idag har det annars varit en dag som har varit riktigt tråkig, for till skolan vid 10 och fick tillbaks min idé till rapporten, min lärare tyckte den var bra, skönt. sen for jag hem, sov till ett. Sedan for jag till gastronomin och planerade vad vi ska laga nästa vecka, och sedan hem igen, sov en stund till. Sen åt jag middag, korv och makaroner, bara det gör ju dagen otroligt trist! ja sen har jag bara suttit här vid datorn och kollar runt lite och skrivit lite smått på mina skolarbeten. Intressant dag va?

Ska snart skippa mina skolarbeten och kolla hitch i stället, har faktsikt aldrig sett den, så tänkte passa på nu när den går på tv :) Imorgon är det onsdag med bara två lektioner, samma gäller på torsdag och fredag är jag ledig.. riktigt slappt nu när man har rapporten + massa andra hemma arbeten.

Tommy, du är bäst!


whaat?

det är redan söndag, ger lite ångest känsla eftersom jag vet vad som väntar i veckan; pluggpluggplugg!

helgen har i allafall varit lugn och skön så jag har än så länge hållt mitt löfte om att hela januari ska hållas vit :) fredagen var riktigt lugn hemma hos johanna, vi kollade balklänningar, pratade och hade allmänt trevligt :) igår blev det en del handbollstittande och efter det stod jag, emelie och isabelle för matlagningen medan elin och johanna segade som vanligt, vi lagade i alla fall fläskfilé och pottigratäng, var riktigt gott! :) resten av kvällen kollade vi film och åt ännu mer av det goda :)

idag har jag vaknat sent, som vanligt.. blev inget dundret för min del, är jätte sugen på att åka men borde kanske vänta ett tag. har i alla fall tagit det lungt hela dagen idag och kollat lilla jönssonligan på tv, suttit vid datorn och kollat josefins handbollsmatch, dom fick sin första vinst typ nångonsin så det var ju lite roligt att se :)

nu ska jag börja spåna på min rapport, vi måste skriva om -ismer, så får se vad det blir. känns skit tungt med en rapport nu, men ändå skönt att få göra bort det nu istället för på slutet.

puss på er!

torsdag

nu har jag äntligen fått lite mat i mig, var hungrig som en varg innan, dock hade pappa misslyckats med risen då det var håårt, men gick att äta :) har börjat slarva rejält med frukosten nu alltså, har i alla mina år alltid ätit frukost på morgonen men nu är jag alldeles för lat, tragiskt men sant. kommer ihåg där i 7an eller 8an nångång när skolsköterskan sa att jag absolut inte får skippa frukosten, för då kunde jag bli för smal. men är ju ingen risk nu i alla fall :) men har kommit på en lösning, ska börja göra mackor på kvällen som jag äter som frukost på morgonen sen, riktigt smart av mig tycker jag :)

idag var det riktigt jobbigt att kliva upp, kl.7.. seg dag med massa hål, så jag skippade samhällsen för jag orkade helt enkelt inte fara tillbaks till skolan :) har även varit hos läkaren idag, hoppas medecinen hjälper så jag kan börja träna på allvar nångång, för just nu får jag inte träna alls (ingen bra start på mitt nyårslöfte). funderar om jag ska börja med svenskan eller filosofin nu så jag kan slippa ha det i åtanke, annars hade jag tänkt spendera kvällen med tommy och kanske nån film :)

imorgon är det redan fredag, skönt med kort skolvecka och vi har endast en lektion imorgon, tror jag? =) skönt hursomhelst med fredag =)

puss på er

hallå där

ny dag, dagarna bara flyger förbi och snart börjar skolan igen.. känns ju sådär :)

sitter ännu i morgonrocken, tror jag ska ta och hoppa i duschen innan middan. blir tacos idag, ska bli riktigt gott har inte ätit det på evigheter känns det som:) har verkligen inte gjort någon nytta idag alls, suttit och läst hundratals bloggar, börjar bli lite less =) är ju 18 på hela huset idag, men jag är inte ens sugen att fara ut, skönt =) kanske beror på att det vart så tråkigt på nyår där på slutet =)

kanske inte blir en dusch nu trots allt, hörde en fågel som viska att det kanske blir bastu och ostbomb? hade varit mysigt=) får se hur det blir, nu ropar dem i alla fall att maten är klar, perfekt är vrål hungrig! =)

löften

har kommit på några nyårslöften som jag ska försöka hålla i år. jag är egentligen inte så mycket för nyårslöften (kanske beror på att jag är så dålig på att hålla dom) men tänkte i alla fall att jag ska försöka

1. jag ska först och främst bli bättre på att äta mat, jag ska äta mer och nyttigare. jag är ju jämt sugen på chips, godis och allt sånt där skräp och tror de beror på att jag äter så dåligt, så det ska jag verkligen försöka med i år!

2. jag ska träna mer!!

3. visa mer uppskattning

4. ha bättre koll på mina pengar, inte slösa så förbannat mycket

det får räcka, blir glad om jag lyckas hålla ett av de här löfterna :) nej men jag ska verkligen försöka och jag ska klara det! :)
......................

har vaknat sent idag igen, tommy har försökt få upp mig hela morgonen utan resultat så tillslut for han utan mig, och jag vaknade sen klockan två.. ångest. men sen gjorde jag i alla fall lite nytta och var och prommade i en timma med chippen, var riktigt skönt faktiskt. har just ätit efterrätt och nu sitter jag här och kollar efter lite böcker, ska ta och beställa några tror jag, finns så jäkla bra böcker, men man tar ju sig aldrig tid att läsa, lite trist.

tror jag ska fara och träna snart på kupan, får se hur det går med min onda kropp. sen resten av kvällen har jag ingen aning om vad som händer, är ju faktsikt fredag idag, men känns ingenstans nu när vi har lov, alla dagar är ju som fredagar nu :) ska i alla fall inte fara ut i helgen, och tror faktiskt inte att jag ska fara ut på hela januari.. hade varit skönt så kan man ladda lite inför resten av året :)

nu ska jag bege mig, adios

hej 2008

dagen igår kändes på nåt sätt som en evighet. kanske berodde på att man fick stiga upp tidigt efter inte så många timmars sömn + att man hade fått i sig en del alkohol kvällen innan. men inventeringen gick i alla fall bra, för vissa av oss, johanna hade nog inte en av hennes bästa dagar när hon kom dit, var inte en charmig syn :P hahah.. efter inverteringen åt jag, emelie, isabelle, johanna och elin på kina, var riktigt gott, men än en gång hade johanna det inte så lätt :D

hann sedan vara hemma någon timme innan vi for på björnis och bastade, var skönt men gud så trött man blev :) efter bastun for jag och johanna till hanna, och sedan vidare till björn och kollade the hitcher, riktigt läskig film!! man kan som inte koppla av en enda sekund i såna där filmer, man är som nervös och stressad under hela filmen :) kom till tommy kanske vid 2 nångång och somande ganska fort, vaknade idag efter halv två, ångest! :S hatar att sova länge, men var verkligen skönt och välbehövligt

nu sitter jag och dricker blåbärssoppa och väntar på att vi ska få fara till elin och gratta henne, hela 19 år! :) GRATTIS till dig! :)

är också avis på hanna som nu har farit iväg till något varmare place medan vi är kvar här i kylan. drömde faktiskt i natt något om att vi också skulle fara utomlands men att johanna inte orkade följa med för att hon hade varit i barcelona i sommras, helt sjuk dröm :P haha men det brukar ju drömmar oftast vara så :)

tjingeling

RSS 2.0