HAHAHA


Hon kan verkligen behöva ta en liten kurs i engelska.. Har aldrig hört nå värre! HAHAHA


wow

vilket väder det har varit idag alltså! =) har varit på dundret och åkt bräda med malin och josefin idag, det var riktigt härligt att få vara ute lite i det fina vädret =) har nyss käkat och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, pappa kom i alla fall med ett refill kort på 300 kr nu, MYCKET välbehövligt kan jag säga er. Så nu ska jag i alla fall fylla på min mobil och skicka sms till mina kompisar och fråga vad dom gör, intressant va ?=)

Igår var det också väldigt bra väder, men blev tyvärr inget dundret. promenerade istället med malin =) på kvällen var jag med emelie, lina och david. vi kollade american pie 2 och gjorde en ostbomb, väldigt gott men man börjar lukta som fan av all lök :S jag tycker det är väldigt märkligt hur trött jag kan vara jämt, jag sover till 12 på dagen ungefär och redan klockan 12 på natten är jag helt död och vill bara sova, det är konstigt.

lovet börjar dra mot sitt slut nu, hemsk tanke. vädret har i alla fall varit lysande, men känns dessvärre inte som att jag hunnit göra så mycket vettigt.

nu ska jag läsa vidare i mina favvo bloggar, och sen se vart vindarna bär mig. puss på er!

bilder från påskhelgen


lite bilder från i torsdags och lördags;
           

           

           

           

haha, man kan verkligen säga att vi var inne i dimman på de senaste bilderna! haha

har märkt först nu att jag hade lyckats filma en del under kvällen på lördagen, det var verkligen inte nå smickrande att höra min röst, jag lät som en norrlänsk bonde typ, raderade det så fort jag hade lyssnat igenom allt! =)

har känt mig ganska så osocial dom senaste dagarna, har som inte riktigt velat visa mig ute av någon konstig anledning(?) men imorgon blir det förhoppningsvis att fara på dundret, bara vädret tillåter. annars tror jag att jag ska fara ut och springa eller fara på gymmet, måste sätta igång med träningen på allvar nu.

håller på att leta som en tok efter en balklänning, känner mig nästan stressad över det.. har hittat några som jag kan tänka mig, men helst av allt hade jag velat ha en gul klänning, men hittar inte riktigt nån som jag verkligen vill ha. jaja, skit samma det löser sig nog ändå =)



aldrig mer

Så här dåligt har jag aldrig mått, fyfan. Eller nu ljög jag, har mått sämre. Men det var ett jävla bra tag sen, men kan då verkligen säga att såhär bakis har jag aldrig varit! Nu tar det ett bra tag innan jag dricker igen, åtminstonde till nästa helg ;P

Kan i alla fall säga att det var väldigt kul igår, tills jag fick gå hem i strumpisar och högklackat i typ hundra minusgrader. Har ingen aning om hur kallt det egentligen var, men kallt var det i alla fall. Har legat i sängen tills nu, ska försöka få i mig nåt att äta, men känns som att det kommer bli svårt.

Adios amigos

great! ;)

finally funkar bloggen igen, varje gång jag tänkt blogga så har det inte funkat.

Nu har vi i alla fall påsklov, är som vanligt alltid lika skönt och uppskattat med lov. Igår var det en riktigt rolig dag, i alla fall till en början. Jag for på dundret med isabelle och emelie, vi åkte typ två åk i backarna sen blev vi så otåliga att vi inte kunde åka mer, vi satt oss istället ner och drack minttu och oboy och väntade på att afterskin skulle börja. Elin kom också dit med oss, men hon hade dock ingen snowboard så hon fick stå på isabelles bräda och åka upp i liften på den tillsammans med henne, annars hade vi varit tvungen att gå upp, hade nog tagit en timma eller två med tankte på vilket skick vi var i.

Afterskin var i alla fall skitrolig, trubaduren var på plats och alla var fulla och glada, precis så som det ska vara =) Sen for jag hem, åt, fixade mig osv.. Sen for vi till emelie och drack där en sväng, men gick väldigt trögt, hade världens huvudvärk och var allmänt seg. Så jag bestämmde mig för att inte fara på krogen, det gjorde inte emelie eller elin heller, var bara isabelle som for dit. Ovanligt att det är hon som sticker iväg själv på egna uppdrag?=) haha, eller så inte. Men kan tala om att det har aldrig varit så skönt som igår att få komma hem och lägga sig i sängen, somnade på en sekund typ och sov hela natten utan att vakna en enda gång förren på morgonen =)

Idag blir det nog lugna puckar i alla fall, är inte så sugen på att fara på björnis när det kostar nästan 300 att gå in, för det brukar inte ens vara speciellt roligt där, så björnis blir bojkottat! =) Får se vad som händer i stället.. halva gänget har ju svikit oss och farit till ritsem så vi här hemma får väl försöka hitta på nåt roligt vi då =)

puss ♥ och glad påsk förresten =)

yey!

Är fortfarande glad över att jag inte var ut i lördags, det verkar inte ha varit speciellt roligt? Och dessutom tjänade jag och sparade några hundringar på att vara hemma. Var chafför till min farbror och en kompis till pappa, dom bor i dokkas så körde hem dom på kvällen och tjänade 400, inte dåligt va =) Sedan sparar man ju en hel del på att inte fara på krogen.. är nämligen inte så rik efter våran stockholms resa =)

Nu längtar jag bara till påsken, ska bli sjukt roligt! Vill ha sooool och vår, dock ser det väldigt mörkt ut för gällivare kommun på den fronten. Har just gjort klart två svenska uppgifter, det känns bra att ha gjort nånting vettigt idag i alla fall. Och nu ska jag ut och promenera med tommy, sedan blir det att kolla one tree hill. En lugn och skön kväll med andra ord =)

puss på er

bild från sthlm:
image159


en gång för mycket..

Blev en utekväll igår, det var trevligt och full vart man :) Så idag tror jag att det blir en lugn kväll, känner mig inte så pigg på att hugga in på resten av min bacardi apple, känns som att det hade kommit upp lika fort som det hade gått ner. Var mycket folk på krogen igår men var ändå ingen höjdar kväll, har kommit på att jag dansade typ ingenting igår, hur många gånger har det hänt? ingen alls tror jag! så det var ju lite tråkigt..

Har ju varit värsta bra vädret idag så jag kände att jag inte kunde sitta hemma bara, så jag prommade med mamma och pappa till marknaden och köpte lite godis och det där goda brödet. Känns ändå bra att vara nykter idag eftersom det blev 3 dagar i sthlm, en dag nu, och sen kommer påsken nästa helg och gudarna vet hur många dagars utgång det slutar med!

I morgon tänkte jag ta tag i lite saker som verkligen behövs, som bl.a. jobbansökan, företagsekonomi och svenska! kul.. eller så inte =)

Tror jag ska hoppa i duschen nu och sen kanske kolla melodifastivalen, vet inte ens vad det är för låtar som är i final? men det är skit samma.

Ha så kul ikväll! =) 

ett ord, perfekt!

Kom hem igår ganska precis klockan 12 på natten, var skönt att få komma hem eftersom att man var så fruktansvärt trött. Dock var det bara för studen, nu vill jag bara tillbaks till stockholm för vi har haft det så förbannat roligt hela tiden, till och med den 16 timmars tågresan ner var rolig! :) Meningen med själva resan var ju att vi skulle göra vårat projektarbete, och det gick väldigt bra faktiskt, själva "skolarbetet" var avklarat på en timma så resten av tiden, dvs. fyra dagar har bara gått till shopping och festande, kan det bli bättre? och jag tror vi hittade hem när vi kom till en bar där shotsen kostade 40kr, vi var som fastlimmade vid baren, vilket också satte sina spår, mer på vissa än andra :D Elins kusin har också dragit med oss på turkdisco, och det var faktiskt riktigt kul, alla släpper lös och bryr sig inte om så mycket annat :) Annat var det på laroy där alla brats stod med bakåtslickat hår, den långa kappan, skinnhandskar och drinken i handen och diggar lite med huvudet och försöker se allmänt coola ut och alla tjejer springer runt med en cosmopolitan i handen och gör samma sak, nej det var verkligen ingenting för oss kan jag tala om! Vi drog ganska fort därifrån och hittade ett annat, betydligt mer fartfyllt ställe, sjukt roligt alltså! :) Allt är så mycket roligare när man inte redan känner allt och alla.. nej det här måste vi göra om inom en snar framtid! :D

Nu är alla pengarna slut, men garderoben destomer välfylld :) Kan inte säga annat än att den här resan kom riktigt lägligt :) Mina kompisar är verkligen dom bästa, går inte att ha tråkigt mer er! :)

Det är verkligen deprimerande när man kommer hem och allt är precis som vanligt, ingenting händer. Denna resa har bara fått mig att längta ännu mer till att flytta och plugga vidare i en helt annan stad, så snart som möjligt.

Ikväll ska jag i alla fall mysa med tommy, var ju ett tag sen. Vi ska kolla en film och ta det lungt, ska bli skönt för är ännu trött.



stockholm! :)

wiho, nu far jag till stockholm med mina favvo tjejer och kommer hem på söndag kväll :) nu ska jag bara packa klart det sista, stoppa in mer låtar på ipoden om jag får igång den där datorn nångång, och sen ska jag hinna laga mat också! :)

så nu måste jag rusa, ha det bra allihopa! ♥

hard work

Nu har skolan dragit i gång igen, och blev en lång skoldag, men inte allt för jobbig =)

Igår var det verkligen en att-göra-så-lite-som-möjligt-dag.. och tror jag lyckades ganska bra med det =) Mådde illa mest hela dagen, jag och tommy åt den ultimata bakismaten, nämligen från dannes. Resten av dagen låg jag bara framför tvn och kollade nån film och gjorde så lite som möjligt, tror det behövdes =)

Lördagen var i alla fall riktigt uppskattad från min sida, velade fram och tillbaks hela dagen om jag skulle fara ut eller inte, men tillslut for jag ut, och det ångrar jag inte =) Hade jätte kul på björnis och tror dom flesta av mina vänner också hade det :D

några pics från helgen;




haha, dom bästa bilderna behåller jag nog för mig själv, så jävla klockrena, och tror inte att det är speciellt uppskattat om jag lägger ut dom här, hahaha! :)

Ikväll hade jag tänkt plugga lite företagsekonomi och göra våra intervjufrågor, eller hur tjejer?? Det är ett måste eftersom vi åker till stockholm på onsdag, jag längtar sjukt mycket. Tiden går så jäkla fort så man har knappt tänkt på att vi åker redan på onsdag, ska bli riktigt roligt att komma i väg och göra lite annat i några dagar :)


förresten, imorgon fyller jag hela 19 år.. tiden går faktiskt så jävla snabbt

RSS 2.0