Måndag

ny vecka, och massa annat att göra. i veckan har jag både matteprov och psykologiprov, men är inte allt för jobbigt, då äre bara att föröka plugga in allt.

kommer nyss från handelsbanken, jag, isabelle, johanna och elin har varit där och pratat om vårat projekt, och dem nappade, dock inte med lika mycket som vi hade hoppas på. är verkligen stressad med allt som har med det här projektet att göra, vi har hur mycket som helst som hade behövts göras nuu..

nu ska jag käka middag och sedan ska jag fara och träna med tompa =) 

är OC på tv nu, det allra första avsnittet.. var ett tag sen man såg det =) nötte verkligen den där serien förut..

 ikväll blir det lugna puckar, kanske plugg? om jag orkar, hade behövts i alla fall. nu väntar maten så ska kila

puss =)

vilket mega disco!

jag tyckte det var skitkul igår. en riktig höjdare! att det inte var lika mycket folk som man hade tänkt sig gör mig ingenting, var hur roligt som helst ändå :) dansade i princip hela kvällen, och jag frös inte det minsta :) eller fossingarna var ju lite frusna eftersom jag var döblöt i skorna, dom var inte så vattentäta :) men det gör ingenting :) och att musiken var hur bra som helst var ju ett stort +.. en hellyckad kväll helt enkelt :) och var riktigt skönt när jag vaknade imorse och mådde prima, märker ingenting av att jag har druckit igår :)

har ingen aning om vad som händer idag, blir iallafall lungt för min del, kanske att man far och kollar hockeyn om jag orkar.. tommy tvingar mig :)

idag ska mamma göra palt, det ska bli riktigt gott.. längtar :P blev hungrig nu när jag började tänka på mat..

nu ska jag avrunda och kanske dammsuga i mitt rum (som jag ännu inte gjort, och tänkt göra i flera dagar nu)

so long!

image115

gillar inte rubriker

jag har kommit på att jag gillar inte alls rubriker.. kanske är för att dom är så svåra att komma på??

idag har jag varit ledig, skönt att få sova hur länge man vill :) jag och tommy har iaf varit ute och ätit lunch sen har vi försökt hitta en lampa till mitt rum, men gick inte så bra. hade behövt fara till ikea nåndag här så jag får lite ljus i mitt rum :)

tror jag ska ta och städa i mitt rum, fast känner mig skit trött.. kanske ska vila lite innan :) och vad fan ska man ha på sig ikväll??? svårt

igår vart en ännu en sen skoldag, från 8 till 16.20.. hela dagen försvinner bara. kvällen spenderas i alla fall med elin, johanna och isabelle.. vi såg oceans twelve tror jag? är inte så mycket för såna där filmer, men slutat var ju ganska bra i alla fall :)

nej nu ska jag ta och göra lite nytta och leta fram nå kläder. ses ikväll ;)


10 timmar skola...

idag har det verkligen varit en dölång dag i skolan. började kl.08.00 och slutade först kl.18.00... det är LÄNGE! men är faktsikt inte så jobbigt, är kul faktsikt :) och detta beror endast på att vi har gastronomi dom sista timmarna, och det är kul att lära sig laga god mat :) dock blev våra bananplättar ett riktigt fiasko (prova aldrig göra det)

imorgon har jag prov i psykologi, men har inte ens börjat plugga. och har fått höra att hennes prov är svåra, och det är inte lite att plugga på heller.. bläää!!!!! kan någon ge mig lite motivation??? this sucks!

har inte tid att sitta här, nu blir det pluggning på hög nivå! önska mig lycka till..

puss babes!

image114


på tal om något helt annat så kryllar det här samhället av falska människor (för dem som inte visste det)

=)

det är tur att jag har dig. du ställer alltid upp!
tack!

image113

du är bäst!


drömmen om en bättre värld

det var vad jag skrev om idag på nationella, gick ändå hyffsat bra. om jag nu inte missuppfattade uppgiften helt, men det tror jag inte :) slutade efter provet men vi gick till gastronomin och bestämde vad vi skulle laga nästa vecka, och det blir thailändsk mat, ska bli spännande :)

imorgon och på torsdag är vi tydligen "lediga", eller egentligen är vi inte lediga, vi ska jobba med projektet hela dagen. så det är vad det får bli, vi måste sätta igång på allvar nu, för vi måste verkligen komma iväg, skulle verkligen bli en upplevelse utan dess like :)

idag är det som vanligt plugg på schemat, har inte tid för så mycket annat, är verkligen dötråkigt! men desperate borde jag ju hinna kolla i alla fall :)

har börjat vela lite grann nu, ska jag göra min tatto eller inte?? vill verkligen ha den, men tänk så ångrar jag mig, vad gör jag då?? får fundera på det där.

puss

the time is running by

hey är det någon mer än jag som tycker tiden går alldeles för fort?? är ju nästan läskigt.

enligt elin har det börjat spåra för mig. kanske hon har rätt? brukar inte vara såhär lat, och det värsta är att jag inte bryr mig så mycket. tar tillochmed ett G i filosofi nu utan att vara bekymmrad alls. nej måste verkligen skärpa mig!!

idag har jag i alla fall varit lite duktig och kommit igång med samhällsen på allvar, ska fortsätta lite snart. går faktiskt lite bättre när jag inte har nå internet på min dator nåmer, då kan man inte göra massa annat när man ska plugga. det är nog det enda positiva med att inte ha nå internet. sen hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll. imorgon har vi svenska nationella kl.08.00 på morgonen!! och inte nog med det så är provet i 5 timmar, kul!

idag har isabelle fått körkort, GRATTIS!! nu är det bara johanna kvar, sen har hela gänget. mysko.. säger ju att tiden går alldeles för fort.

nu ska jag käka ost och kex sen är det plugg som gäller, än en gång. boooring, men måste göras.

här kommer förresten något annat som är skrämmande, och tar nog inte länge så är vi där. och det är minst sagt läskigt!

image111



hej kära vinterland!

shit vad det snöar ute!! tog mig minst 20 min att borsta av bilen. sen höll jag nästan på att köra i diket för att jag inte såg nånting, vindrutetorkarna måste bytas ut snarast :)

idag har jag i alla fall hunnit med att städa massa här hemma, så nu tänkte jag ta en dusch sen börja med maten, blir tandoorikyckling och nudlar today :)

känns tomt här hemma när inte chippen är här, men samtidigt är det lite skönt nu när det är så jävla dåligt väder, då behöver man inte gå ut med honom i den flera decimeter djupa snön och frysa arslet av sig :)

blev ingen skola för mig idag, men var ändå tvungen att stiga upp vid 8 för att josefin hade försovit sig, ovanligt? nä. hon är den värsta på att sova hårt, hon hör ingenting. men som tur är kunde jag somna om och steg upp först vid 11 igen. sköönt :) blev ingen träning kl.10 på morgonen som jag tänkte, för jag kan knappt sitta ner, sån jävla träningsvärk har jag. har aldrig i hela mitt liv varit med om värre :) men har ju mig själv att skylla så.. :)

så, vad händer ikväll?? har absolut ingen aning.. den som lever får se helt enkelt :)

nu ska jag kolla så att josefin gör det jag har sagt åt henne :)

adios amigos

Everybody wants to be a star

mina planer går inte så bra. varför är jag så lat?? blir irriterad på mig själv. tror det blir att sjukanmäla sig imorgon, för jag vill ha mvg på min redovisning och om jag gör det imorgon får jag aldrig det.

idag har det annars varit en ganska tråkig dag, var i skolan och hade två lektioner, slutade kl.10. så for på robin-hood direkt och handlade, bara pensionärer där, inte så oväntat kanske? :) sedan blev det att sätta sig framför datorn och skriva filosofi, och jag har kommit på nu att filosofi är mitt absoluta hat ämne, fyfan vad meningslöst. vem bryr sig? sedan har jag gjort det mesta på svenskan också, men blev som sagt inte så bra. ska ta en annan bild och skriva om allt.

förövrigt har jag en grym träningsvärk, kan knappt ställa mig upp efter jag suttit. och värre lär det bli imorgon, hoho :P och påtal om ont så värker min handled så in i helvete + mitt lillfinger som varit svullet sen i sommras.. mamma tror att det kan vara min reumatism som är påväg tillbaka. men det hoppas jag verkligen inte att det är, är ju trots allt bara 18 år och vill inte ha sådana problem nu, är ju inte så stor risk heller..och förhoppningsvis är det bara nåt tillfälligt :)

kom just på att det är ju fredag imorgon, fan vad skönt :) och kommer bli en riktigt lugn helg, fast är faktiskt partysugen ;P men får vänta till nästa helg :)

hade tänkt fortsätta med filosofin så man blir klar nångång sen ska jag ta och vika tvätt.. känner mig som en riktig husmor nu alltså :)

ha det bra! :)


image110


dagarna räcker inte till..

veckan går för fort, hinner inte med allt. kanske beror på att jag sover så länge efter skolan, idag blev det inte mindre än 3 timmar. inte så lyckat med allt mitt plugg. efter det åt jag i allafall en äcklig middag och sen vidare till kupan och tränade med tommy. sen for vi hem till honom och han åt middag, och när vi kom till mig igen var klockan redan halv nio. kollade resten av roomservice sen var det geysan som jag absolut inte kan missa.

så nu har hela dagen gått och jag har inte hunnit plugga nånting alls, känner att jag börjar få riktig ångest nu. hade aldrig kunnat sova om nätterna om jag hade rester i massa ämnen, sån är jag. men ändå är jag förbaskat lat och omotiverad till att ta tag i saker. går som inte riktigt ihop. förstår inte varför jag gör såhär mot mig själv, samma visa varje gång :)

så imorgon har jag bestämt mig för att skippa halva dagen av skolan, har inte tid att vara i skolan till halv fem imorgon. omöjligt! och speciellt inte när jag är ensam med josefin hemma nu. mammsen och pappsen har farit till öjebyn och hjälper malin att flytta in i sin nya lägenhet. kuljul, så nu är det jag som måste laga middag, diska, städa och massa annat skit som måste göras här hemma. nä nu stressar jag upp mig själv och kommer inte kunna somna inatt känner jag redan nu.

detta blev ett riktigt värdelöst inlägg och tror inte det är många som orkat läsa det :)
nu blir det i alla fall sängen, börjar redan 8 imorgon :S

gonatt :)

finally

har kupan öppnat igen.. nu kan man äntligen komma igång med träningen igen. att kupan har varit stängd har som varit en dålig ursäkt att man inte kan träna. men nu ska det banne mig bli skärpning, kommer knappt ihåg sist jag tränade på gymmet. ÅNGEST!!! det är alltid ens dåliga motivation som sviker en, men vafan nu ska jag skita i motivationen och göra det i allafall!

men tror inte det blir att fara på kupan ikväll, känns som att jag måste komma igång med samhällsen, och om jag gör det kanske jag tar en prom med vovven senare istället.

sitter i skrivandes stund och äter lite godis, blir nästan äcklad. tror jag ska gå och slänga dom.

nu är det verkligen SKÄRPNING sara karlsson!!!




här kommer en gullig bild på chippen:
image109
han är lika farlig som han ser ut

over and out

nu är helgen slut, och då är därmed lovet också slut. vilket betyder skola imorgon.. ångest!
helgen har iallafall varit rolig och kommer garanterat göras om fler gånger :)

nu hade jag verkligen behövt plugga, men tror jag lägger mig framför tvn istället eller far och hyr en film.. känns mer lockande :)
ids inte skriva mer än så idag.

puss

magnific thursday

är tydligen så man ska tänka varje dag för att bli lycklig.. och ligger säkert nåt i det :)

idag har jag inte rört en fena, skönt! tänk att det redan är torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon och helgen kommer bara springa förbi, för tiden går väl fort när man har roligt? :) då är ju lovet i princip slut nu, känns det som. har bara det roligaste kvar :) är så dåligt att man har lov veckan innan halloween helgen, man borde ju ha det efter. alla vill väl vila upp sig efter en hård helg?! :P kommer kännas riktigt tungt att gå till skolan på måndag, men är väl sånt man får ta om man ska leva det här hårda livet :P

nu hade jag faktiskt tänkt börja med samhällsen, ska lösa alla problem i ett u-land. blir ju en lätt match, ingen som har lyckats hittils, hur ska jag då kunna göra det?

ikväll hade jag tänkt fara på stan, är halloweens öppet och det kan ju vara ganska mysigt med mycket folk på stan. bara någon vill hänka på :)

image108


RSS 2.0