året som gått

snart har 2007 passerat och året har gått otroligt fort. och det har hänt otroligt mycket, både roliga och tråkiga saker. men så är det med allt, ingenting kan ju vara helt perfekt.

det här året började väldigt bra med en brakfest hemma hos elin, vad är bättre än att skåla in det nya året med sina bästa vänner? hoppas på en minst lika rolig start på 2008 som vi fick på 2007 :) året har betsått av ganska mycket festande, kanske beror på att våran årgång fyllt 18, och det har ju varit värt att firas, alla gånger :) är verkligen glad att jag har mina kompisar som man kan få sådana här bra minnen med :) nu låter det som att jag menar att vi bara har roliga minnen från när vi dricker, men det är självklart inte bara det jag syftar på :)

sommaren är väl den man minns bäst under året eftersom det är då man kan hitta på mest roliga saker och värme gör ju allt mycket roligare, inte för att vi hade så bra väder den här sommaren men är i alla fall mycket bättre än massa snö och minusgrader :) bortsett från att jag jobbade 8 veckor var den här sommaren riktigt rolig, inte minst kirunafestivalen, luleåkalaset, cypern med tommy, körkortet.. och massa, massa annat :)

det här året har vi även hunnit påbörja vårat sista år på gymnasiet, som jag sagt tidigare säger jag det igen; tiden går så sjukt snabbt! tänk att vi ska ta studenten och ge oss ut i den riktiga vuxenvärlden, är riktigt skrämmande :) men är också skit kul att få göra precis det man vill sen, måste bara lista ut vad jag vill göra först :) tänk att det bara är sex månader kvar tills vi står där och har gått ut skolan, kommer bli spännande att se vad det blir av alla sen :)

den här hösten har verkligen bara flygit förbi, skoltrött och omotiverad som aldrig förr. lika snabbt som hösten flög förbi, flög julen förbi, och nu sitter man här med endast en dag kvar av 2007. jag kan i alla fall säga att 2007 har varit ett väldigt bra år och jag är säker på att 2008 kommer bli minst lika bra, om inte bättre! :)

imorgon kommer det bli en riktigt bra avlutningen på året men också en så jäkla bra start på det nya, kommer bli sjukt kul :)

gott nytt år på er!

image129

yes !

är nu hemkommen från luleå, eller har snart varit hemma i en timme. men jag hittade i alla fall en klänning jag kan ha på nyår, och lite annat som jag tyckte att jag behövde (fast egentligen behövde jag det inte, men man kan ju inte hålla sig) blev inte mycket sömn inatt, somnade vid tre och steg upp halv sju, men som tur var slapp jag köra :D

och nu har jag börjat få ont i halsen också, och ont i huvet har jag. jag får inte bli sjuk nu, jag blir väldigt sällan sjuk,och nu bara för att det är nyår så blir jag det säkert. skulle inte förvåna mig i alla fall.

hör att tommy ligger och snarkar i soffan, tror också jag ska gå dit och lägga mig ett tag. hade varit skönt :) sen hade jag tänkt kolla hajar som hajar och bara ta det lungt, känner mig verkligen helt slut i kroppen och i huvet.

ha det bra allihopa! :)

29 dec.

tänkte uppdatera lite här innan jag går och lägger mig, var ett tag sen sist. blir som aldrig av..
är fredag idag, eller det var fredag rättare sagt, klockan är ju över 12 nu :P men i alla fall så håller man verkligen inte reda på vad det är för dagar nu när man har lov, man glömmer bort hela tiden. det var iaf den sista fredagen på det här året, känns lite konstigt eftersom det känns verkligen inte som att 2007 redan är slut!!

på denna sista fredag har jag inte gjort så väldigt mycket faktiskt, har varit på stan med mamma, malin och josefin.. hittade inget men har redan köpt jeans, en mössa, underkläder och lite sminkgrejer tidigare i veckan :) har också varit ute och prommat en sväng med chippen och malin och josefin, kollade en film med dom också, men kommer inte ihåg vad den hette. sen när tommy kom från sin träning åt vi ost och kex, ääälskar det :) nu ska vi i alla fall gå och lägga oss, men först ska vi kolla klart ratatouille :)

imorgon ska vi upp tidigt och fara till luleå med isabelle och kristoffer, jag MÅSTE hitta nåt att ha på mig på nyår, men har inte så stora förhoppningar, kommer vara tjockt med folk. kommer garanterat komma hem med allt förutom nå nyårskläder, brukar bli så :) men tycker egentligen att allt det här med nyår är överskattat, man köper en klänning som man använer endast en gång för den passar inte till något annat tillfälle än till nyår typ. sedan har man alltid så höga förväntningar på nyår, vilket gör att man ofta inte har så kul som man trodde. därför har jag inte höga förväntningar på nyår, då brukar det bli roligt :) ser det som en dag som alla andra, för det är det ju egentligen. bara det att det är sista dagen på det året.

nej nu är det ratatouille som gäller, blev ett riktigt skräp inlägg det här.. haha. sen är det gonatt :)

image128


Juldan

julafton igår, tror inte någon har missat det. min började redan halv sex på morgonen när tommy skulle på jobbet, då gav vi våra julklappar till varandra och jag fick en digitalkamera och ett halsband, var min bästa julklapp :) men var i alla fall en gansk annorlunda julafton för mig, elin, isabelle, nadja och sanna. från elva tiden på morgonen till halv tre ungefär for vi runt och var tomte i olika hushåll och hade med oss hästar. var faktiskt ganska mysigt, och fanktiskt inte så farligt som man trodde. efter vårat tomtande blev det snabb dusch sen kolla kalle och sen äta julmat. är faktsikt inte speciellt förtjust i julmat, igår åt jag bara av den kalla maten. sillen är absolut det bästa :) efter maten var det som vanligt julklappsutdelning, fick massa bra grejer t.ex. presentkort, pengar, en lampa, halsband, årskort, handskar, morgonrock och massa små grejer :)

      

  

     josefin och malin spelar eye toy




idag blir det party och björnis som för de flesta andra antar jag :) ska bli riktigt skoj faktsikt, har inte varit så taggad på det igår men idag är jag det, och det är ju det som räknas :) nu måste jag börja klä på mig, sitter ännu i morgonrocken. ska äta julmat igen sen ska jag fixa till mig och börja med drinkarna :)

ha det så kul ikväll allihopa :)


all i want for christmas is...

nu såhär i lultider kan jag verkligen konstatera att jag saknar vårat huuuus...är inte alls samma sak här som i huset, inte alls lika mysigt. vet inte varför, är bara så. saknar egentligen allt som har med vårat hus att göra. finns nog ingenting som är bättre här än vad det var i huset, faktsikt. inte för att jag vantrivs eller så men det är nu vid julen man tänker på det mer och önskar att vi hade bott kvar.

idag har det varit den sista dagen i skolan på detta år, känns gudomligt skönt! :) märks verkligen att våran klass är less, vet inte vad som har hänt? idag var vi tre stycken på filosofin, sen kom elin också så vi lyckades i alla fall bli fyra stycken, tror faktsikt det är rekord som alexander sa. nu när vi äntligen har fått vårat lov betyder det att det bara är ett halv år kvar till studenten? inse hur fort det kommer gå allihopa, helt sjukt. vi började ju nyss på gymnasiet och snart har vi gått ut skolan, vi behöver aldrig mer plugga om vi inte vill! :) skrämmande som fan, är nästan så att man inte vill gå ut. det är ju i skolan man träffar många av sina kompisar, tänk sen när alla börjar jobba/plugga på olika håll. nej vill inte ens tänka tanken, vi får hålla ihop helt enkelt! :)

adios amigos! :)

hello there!

var är julkänslan? börjar bli less på att inte ha någon, kan man växa ifrån sånt där? hoppas inte :S

igår vart det i alla fall julbak på gastronomin, vi är inge bra på att baka. fick endast med oss några ynka lussebullar, dom resterande blev brända och våra tryfflar såg ut som en hög med skit! inte konstigt att man inte får nån julkänsla

har bara en julklapp kvar nu, tommys.. den svåraste. hatar att köpa julklapppar när man inte har en aning om vad man ska köpa. synd att man inte är en sån där påhittig person, hade varit behövligt nu :)

vad är det här förresten för skit väder vi bjuds på? i december ska det inte vara plusgrader och storm. det ska vara typ -8 med mycket snö. vi bor ju trots allt i norrland, då är det ju så det ska vara? jag vill ha mer jul!! :) nu när det är "vinter" är mina läppar snustrorra, inget hjälper, blir galen på dom! spruckna och torra läppar är inte speciellt läckert..

blev ett ganska negativt inlägg det här, men vet inte om det har hänt så mycket positivt i veckan, det enda positiva med den här veckan är väl att vi får jullov om 2 dagar, och det är ju värt att jubla för :D är ganska så less på mina försök till att nå någorlunda bra betyg, har gett upp! så behöver verkligen lov så jag kan ta igen mig lite :)

när jag tänker på lov tänker jag automatiskt på att festa och ha så jävla kul som möjligt, varför är det så? kan man inte ha kul utan att dricka? i vårat samhälle så, nej! det är så jäkla kul att fara ut med sina bästa kompisar och man längtar lika mycket varje gång. är ju nästan hemskt! men är ju så det är, och tänk att 10% av alla som brukar dricka alkohol blir alkolister, tror vi har ganska många här i gällivare..

nu ska jag vara lite snäll mot mig själv och städa i mitt rum, behövs mer än någonsin! :)

tror jag är lite trög

okej jag lyckades igen, sekunden innan jag öppnade ytterdörren tänkte jag; kom ihåg att trappan är glashal. men så fort jag öppnade dörren var den tanken som bort blåst, gled ner för tappen på höften denna gång. det gjorde ont, tror jag stannar inne hädanefter.

har världens träningsvärk i magen, undra vad det beror på? jag som sällan får träningsvärk där.

har nyss ätit efterrätt som pappa fått i julklapp av nåt företag, den var god :) tror jag ska ta och fräscha upp mig lite och sen hitta på något med tjejerna. btw så funkar mitt internet igen, har varit utan i säkert 1,5 månad. väldigt skönt för nu slipper man bråka med josefin jämt och ständigt om vem som ska ha datorn :)


fottitunering + studentfest!

hade en sjukt rolig dag igår alltså!

vi vaknade hos isabelle halv sju, och en timma senare satte vi igång :) vi fixade till våra grymma outfits och sen for vi till sporthallen och dominerade hela tuneringen! :) vi förlorade inte en enda match och vann hela tuneringen, trodde jag aldrig :) NI VAR GRYMMA TJEJER! det var så jäkla roligt så jag hade kunnat göra om det hundra gånger :) idag är jag dock något stelare, otränad? ja! och några blåmärken rikare, men vad gör det?

efter tuneringen for vi vidare till pecka och sen till linas och käkade. när jag kom hem var det duschen som gällde, fixade och donade och sen hällde jag i mig min alkohol tillsammans med mamma pch pappa (dom måste ju tro att jag är knäpp) lite fullare än jag hade planerat ramlade jag ner för hela trappen när jag skulle gå ut och vänta på mina sega friends (då menar jag elin och johanna), kom vi i alla fall tillslut till nex, en timma försent. men vi kom lagom till limbotävligen i alla fall, tror man börjar bli lite för gammal eller kanske för otränad för sånt där, känns i ryggen idag. men kom i alla fall på typ tredje plats eller nåt? inte dåligt :)

dansade hela kvällen och hade skit roligt, timmarna bara flög iväg och vips var vi på manuella och skulle hem och sova. men det behövde kan jag säga, hann till och med somna i bilen innan vi var hemma, och har sovit till 13.00 idag, så nu är jag utvilad och mår som en prinsessa :) 

detta kan sammanfattas med att kvällen var en riktig succé, enligt mig åtminstonde :)

idag vet jag inte alls vad jag ska göra, hitta på något med mina kära vänner förmodar jag? ska i alla fall bli skönt med en lugn kväll :)

nu funderar jag om jag ska ta en liten promenad med chippen eller om  jag ska hjälpa mamma med middagen, potatisgratäng med nå gott kött, mums! :) får fundera på det en liten stund

so long! :)

pyjamasparty!

sitter hos isabelle just nu, hon sitter och färgar håret och vi väntar på att få äta chips :) vi ska sova över här ikväll så känns som på den gamla goda tiden :P ska blir riktigt mysigt.

idag har det varit en ganska stressig dag. efter skolan for jag hem och sen till intersport och handlade t-shirtar till fottin imorgon :) sen åt jag middag efter att ha varit utsvulten hela dagen, sen skriva klart fillon som för övrigt blev skit, får helt enkelt ta ett G i filosofi. sen blev det bråttom in i duschen och isabelle kom och hämtade mig. nu har vi suttit här på asos och kollat klänningar till nyår, är svårt att välja :)

slog mig just förresten att det är en vecka kvar till jullovet! sjukt vad tiden går fort!!:P

vi är riktigt laddade till imorgon och det kommer blir grymt kul!! längtar!!:P

nu ska jag kila och vara lite social och äntligen få äta chips! :P

tjenis penis!

nu börjar klockan bli sent och jag hade tänkt gå och lägga mig, tänkte bara skriva ner några rader först.

är sådär halvklar med fillon nu, får skriva det sista imorgon för nu tog alla tankar slut. i övrigt har dagen bestått av sovandes framför tvn och suttit här vid datorn hela kvällen känns det som, meningslöst? ja!

och förresten blir fottituneringen av, YES! då blir de att fara på lekia imorgon och handla lite roliga grejs, kommer bli skit kul :)

imorgon börjar jag för övrigt kl.08.00.. tungt, verkligen! och jag går till 16.20.. tycker man är i skolan hela dagarna nu för tiden, och ändå har man inte så många lektioner på en dag? konstigt det där.

nej nu tjatar josefin på mig att hon måste få datorn, så ska bege mig.

gonatt :)


blä!

sitter här och filosoferar, är väl det man gör när man skriver ett filosofiarbete? men ska jag vara ärligt fattar jag inte ett skit, filosofi är verkligen nånting jag inte kommer få ut ett skit av, otroligt meningslöst. skolan går åt h-vete just nu, tror alla har tappat motivationen? hallå vart är den? tror inte jag vet en enda som tycker skolan går bra just nu, vad har hänt med våran motiverade och duktiga klass? vill verkligen ha bra betyg så jag kan bli precis vad jag vill, men det går inte, är omöjligt utan motivation.
tänk att vi har snart gått 12 år i skola. vi studenter behöver helt klart jullov!

idag när vi satt i lärarrummet började våran lärare att prata med oss om vad vi vill bli, blir verkligen stressad och får nästan ångest över att jag inte har en aning om vad jag vill bli. det jag vet är att jag vill ha ett arbete med hög lön som är socialt och såklart skitkul där man hjälper människor som behöver hjälp av olika slag (men vill inte bli psykolog). någon som har nått förslag på vad jag kan plugga till??

blir knäpp av alla dessa funderingar, och har verkligen suttit och funderat på fel saker nu, skulle inte fundera på vad jag ville bli utan skulle egentligen fundera på hur jag ska lösa min filosofi uppgift.. kanske är bäst att jag gör den så jag nångång kan göra nåt vettigt med mitt liv!

att bero på ingenting så har jag kommit jag på att jag och tommy varit tillsammans i två år i lördags, ingen av oss har kommit ihåg det, bra jobbat :)

blev ett riktigt seriöst inlägg, var inte riktigt meningen :) men blev i alla fall mitt andra inlägg för dagen (stolt!)

nu ska jag åter in i filosofins värld

ett kärt återseende

nu är jag tillbaks igen, inte för att jag varit borta, alltså bortrest men är i alla fall tillbaks med bloggandet. har inte haft ork, tid eller lust till att blogga nåt förra veckan :) men kan i allafall säga att det hände inte allt för mycket, det vanliga som skola, plugg, sova typ..

helgen kan jag också dra en snabb resumé på:
fredag: kort skoldag, sen fika på åhults. kvällen spenderasds i malmstaskolans gympa hall med issa och grabbarna, spelade innebandy och fotboll hela kvällen, skit kul :)
lördag: jag och isabelle försökte sälja lotter, men gick inge bra. sedan körde jag och mamma hem fammo och farfar och var där en stund. sen på kvällen hade vi tänkt laga mat och ha en lugn myskväll, men elin och johanna svek och tog sig en vinare eller två ist. så än en gång var jag och isabelle och även emelie på sportsligare aktiviteter med grabbarna, men jag gillar det, är riktigt kul :) känns också betydligt bättre nu efter helgen när man vet att man har tränat HELA helgen :)
söndag: jag och tommy for till ikea och handlade massa julklappar, är kul att handla till andra när man är på ett ställe där det finns så bra saker att köpa. var även på den största godis affären jag någonsin skådat, köpte lösviktsgodis för nästan 100 spänn, det är inte dåligt! när vi kom hem slog vi på en film och somnade på stört, så har sovit nästan 12 timmar i natt :)

det var helgen!

veckans schema är i alla fall fullspäckat som vanligt, har massa saker att göra i skolan, och projektarbetet gör mig nervös. fyfan vilket projekt vi har gett oss in på, men hade varit så grymt om det hade blivit som vi tänkt oss. vi får kämpa!! och till helgen vankas det stundentfest, som man har längtat alltså, kommer bli hur kul som helst :)

min plan idag är i alla fall först och främst att ta sig en liten vila som vanligt, sen börja på filosofiarbetet och plugga till religionprovet, nice! eller så inte :)

nu väntar tvn, bye!

skyltsöndag

idag har vi stått och sålt bröd och julklappar på stan efter många om och men, tog ett tag innan vi fick tag på en pulka, men det löste sig tillslut :) fick i alla fall ihop lite pengar så det gick ju bra, men kallt som satan var det.

stod i säkert tre timmar och bakade bröd igår, tungt var det, speciellt att blanda degen, fammo gav mig massa tips och tydligen ska bröden bli mycket bättre om man gör degen för hand istället för i en assistent.. förstår inte hur hon orkar blanda den där degen för hand, är hur tungt som helst.. fick massa blåsor och ont i handleden som fasen. men lyckat blev det ju i alla fall (men tvivlar på att det beror på att jag gjorde den för hand)

in action


efter det blev det att dra raggen hela kvällen, vet inte om det var så mycket att spana på, men finns ju inget annat att göra när man inte är ut? och vi ska inte ut fören den 14onde när det är fotbollstunering och studentfest.. känns som en evighet dit! :P

imorgon ska jag förresten till frissan, skönt.. har fått en sån där ful utväxt nu, är inte snyggt :)

the perfect couple
   ♥ 

juletider! :)

igår var vi riktigt hurtiga, spela fotboll och innebandy i tre timmar, tycker jag är riktigt strongt av oss! :) helst på en fredag också :P efter det var man ganska så trött, men vi for ändå till björn och kollade nån film på 1an.. och sen blev kl.2 och då for vi hem, sen jag fick också fara och hämta en ganska full tommy från nex :P

idag är isabelle och elin och kollar hockey i luleå.. hade också velat fara :( men vi hann inte anmäla oss.. så idag ska jag baka matbröd istället, KUL! har förresten aldrig bakat matbröd förut, får se hur det går. är inte speciellt kul faktsikt, men vi måste om vi ska komma iväg. så imorgon ska jag och johanna stå och sälja matbröd på skyltsöndagen, och isabelle och elin ska väl förhoppningsvis sälja julklappar också?

veckan har gått fort som vanligt och nu är det 1a december! helt sjukt vad tiden går fort, vi hade ju nyss sommarlov? men tycker faktiskt at det är riktikgt mysigt med jul, mamma håller på att stoppa fram julpynt och sen ska vi baka matbröd, det får man ju julstämning av. älskar när man får sån här riktig julstämning, finns inget mysigare.. men dock har den börjat avta på senatse år, tråkigt tycker jag :(

håller på att bränna en ny skiva nu, är verkligen på tiden! efter den är klar ska jag börja göra lite nytta här, måste fixa i mitt rum sen är det bakning som gäller.

have a nice day! :D

image116

RSS 2.0