Time after time

Jag vet inte vad det har varit med mig dom senaste dagarna men jag bara sover och sover, hela tiden.. och ändå har jag inga problem med att somna på kvällen sen heller. Är ju skönt att få sova men man blir så grymt seg och känner sig så hängig resten av dagen, i alla fall jag, så ska försöka sluta med det där :)

Har varit upp ganska tidigt idag och varit med emelie och hanna på stan, slösade lite pengar och åt lunch.. sen har jag sovit allt för länge :) Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen med johanna, det är på tiden. Samtidigt känner jag att jag verkligen inte vill jobba just nu, men har ju som inte så mycket annat att välja på för tillfället. Snart ska jag ut och promenera med stavarna, tror de kommer göra susen för min trötthet. Känner mig nästan som en gamling just nu, trött och ont i lederna.. kanske man har blivit nersmittad av åldrande på jobbet eller så kanske det bara beror på att hösten är här? :)


The more you try, the less I fight

Igår blev det en väldigt oplanerad utgång, var helt inställd på att inte fara ut, men såklart övertalade emelie mig :) Jag och hon for och åt på olles, där bestämde vi oss för att vi far ut ,så efter maten for vi och hämtade hanna och for till mig och bytte kläder och drack drinkar =) Blev i vanlig ordning att fara på krogen, och var inte alls så mycket folk, tror jag? Men det var trevligt i alla fall, men inget slår förra helgen =) For hem redan kl.2 och fick sovsällskap í form av emelie :) Idag mår jag som vanligt utmärkt, är glad att jag slipper de där bakisdagarna =)

Det enda som är lite ångestframkallande är att jag jobbar imorn, men det ska nog gå bra, är ju bara två dagar kvar innan jag är helt ledig på obestämdtid :) Idag blir det i alla fall en sån här typsik söndag- dag med film osv. Måste säga att det är riktigt skönt att det bara är jag, mamma och pappa hemma, har hela övervåningen för mig själv och det är lugnt och skönt här hemma =)

Nu ska jag avrunda, ska köra hem emelie från jobbet och sen hade det suttit fint med lite middag =)
Puss vänner!


I love my life!

Efter en så jäkla rolig helg på olles har jag legat sjuk hela veckan, så har inte kunnat jobba och det känns lite trist. Hade väl egentligen kunnat börja jobba nu eftersom jag känner mig rätt pigg nu, men det hade nog inte varit så populärt att smitta ner gamlingarna med halsfluss och feber. Idag har jag i alla fall fått pencillin så kan nog jobba mina två sista dagar iaf innan jag blir arbetslös!

När jag har varit hemma den mesta tiden den här veckan har jag kommit på hur förbannat tråkigt det är att vara själv, men som tur är har jag ju fått lite sällskap om kvällarna ändå, fast jag är sjuk.. guldvärt :) Det är redan fredag imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska göra den här helgen, blir nog lugna puckar även fast partyhumöret finns där, man måste ju ta det lugnt nångång. Tommy har också varit så snäll och fixat två bra filmer till mig, SATC filmen och kommer inte ihåg vad den andra hette men den nya med mcdreamy i alla fall, så det blir ju perfect :)

Den här låten får en verkligen att vilja slå klackarna i taket, alla gånger!


I don't need a man to make it happen

Idag är jag ledig, men ändå har jag stigit upp.8.30!! Det händer inte ofta kan jag tala om. Jag har i alla fall varit och kört malin till bussen i morse, imorgon far hon till sunny beach i två veckor, behöver jag ens säga att jag kommer vara orolig? kl.9 gick jag ut och promenerade i en timma med chippen, det var riktigt skönt. När jag kom hem gjorde jag en ordentlig frukost, så nu känner jag mig på tipp topp :) Har tränat ganska mycket den här veckan och det känns verkligen skönt, nu gäller det bara att hålla igång också. Förstår inte varför det ska vara så svårt, det är ju så skönt att träna =) Vi har lite planer inför helgen, så jag tror den kommer bli fartfylld och rolig, det gillar vi ;)

Faktum är att jag trivs väldigt bra med mitt liv just nu, det har jag inte gjort på länge, dock finns det ju alltid nånting att klaga över. Samtidigt som jag trivs känner jag mig så skyldig och egoisktisk, det gör ont i mitt hjärta att se dig såhär, för jag vet att ditt hjärta gör ännu ondare..




lovely monday

För en gångskull känns det skönt med måndag, men det beror endast på att jag är ledig idag! Har sovit riktigt länge, var skönt och välbehövligt kan jag lova. Har ätit frukost vid 14 tiden och ligger fortfarande i sängen med morgonrocken på :D Men ska faktsikt ta och göra lite vettigare saker snart, tänkte i alla fall ta en promenad lite senare och kanske städa mitt rum också. Egentligen skulle jag bara haft tre skift kvar att jobba den här sommaren, men nu har jag nåågra fler, ska jobba till 26 augusti istället för till 7.. men är ju lika bra att jobba eftersom jag ändå inte har något annat att göra sen =)

Nu är det höst, snart vinter..





This is the life



gonatt!

Where you gonna sleep tonight?

Då var lulekalaset över för det här året också, och jag måste säga att fan vad överskattat det är, alltså själva området. Det är bara roligt om man ser nån bra artist, och det gjorde vi inte i helg.. trist :( Men jag har i alla fall haft roligt innan vi har farit in till stan, när vi har varit i stugan. Fast till nästa gång är en större stuga ett måste! och det är sjukt hur smutsigt och vidrigt det kan bli i en sån där liten stuga på 2 dagar, det såg förjävligt ut.

Jag har sagt det förr, men jag bara måste säga det igen; FAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE VALDE ATT PLUGGA VIDARE TILL HÖSTEN!!! Jag ångrar mig mest för att det hade varit så skönt att få flytta härifrån. Det är skrämmande hur mycket skit det snackas, det gör mig så less. Det finns så få människor som jag litar på, men dem jag litar på litar jag fullt ut på, verkligen!

Jag är bra på att elta saker, men nu ska jag inte göra det. Nu ska jag gå i duschen så man känner sig som en människa igen och sen ska jag kolla film!

puss vänner

RSS 2.0