wonderful!!

I dag eller ja nyss kom jag på att jag bara har massor av bra saker att se framemot nu.. Allt känns hur bra som helst. Enda som är liite jobbigt just nu att vi måste flytta mitt under valborgs firandet, men iofs är det bara skönt att äntligen få lämna denna lägenhet och flytta till nåt större och frächare så ska inte klaga :D

Har varit pop non stop idag känns det som, varit och gjort ärenden hit och dit och låtsas vara viktig typ. Nämen vaknade i alla fall upp hos Emelie idag av att Hanna kom och väckte mig kl.9, for hem och packade, duchade, for och fikade med tjejerna, for hem och sen ut igen vid fem tiden och sen dess fram till klockan nio ungefär har jag kört runt med bilen över hela samhället och gjort mer eller mindre viktiga saker.

Imorgon är det valborg (eller?) har inte så stor koll vilken av alla dagar som är valborg. Men blir i alla fall att fara och grilla efter e10 an på dagen, och dom har lovat strålande väder hela helgen! perfekt! :) Hoppas på en riktigt rosig helg, men ärligt talat är inte suget efter att dricka speciellt stort, men om jag känner mig rätt kommer suget finnas där när jag väl sitter efter e10 :)

Nu ska jag ta och sova, hade jävligt svårt att somna i natt när Emelie kacklade på där i sömnen, så känner mig ganska trött nu faktiskt. Ha en bra helg allihop!

Gonatt! :)


Fuck off

Just nu mår jag inge bra, inbillning? I don't know men tror jag ska ta en liten vila nu, hade velat gå ut och promenera men känner mig lite sådär halv hängig. Belv utringd på jobb i morse så har tagit hand om spyor och diverse andra roliga saker idag.. Blir så förbannad när jag tänker på hur låg lönen är i vårdyrkerna, vi gör allt skit och sliter så kropparna går sönder. Tycker verkligen inte att det är nå fel på själva jobbet, jag tycker det är kul men jobbet hade varit betydligt mer uppskattat om lönen var lite bättre. men världen är väl inget annat än orättvis?!

Har pratat med Johanna nyss och vi ska fara och simma, blir inge vila. Har tagit två alvedon nu så får hoppas det känns lite bättre sen så jag orkar simma :) På lördag går flyttlasset, hade jätte gärna velat fara till ritsem i helgen men det var tydligen strängt förbjudet för pappsen, "måste" vara hemma men till vilken nytta förstår jag inte.

Ibland blir jag verkligen förbannad på mig själv, idag är en sån dag.. Jag har en klump i magen, känns inge bra. Nu är Johanna stressad, så ska väl snabba på lite.

PUSS!
ps. jag har världens absolut bästa vänner!!

Stay the night

Helgen är över och kan med glädje säga att jag lyckades stå emot all frestelse ;) I fredags var jag med tjejerna och vi kollade film = surrade hela kvällen. Jag och Emelie övernattade även hos Elin och det var mysigt. På lördags morgonen fick jag börja med att fyllechaffa, sedan for vi ett helt gäng på nappet, ingen fick fisk och vi var såklart där när tävlingen snart var slut. Tidsoptimister utan dess like alltså.. Efter nappet blev det ännu mer fyllechaffande och jag var inte lite sugen att korka upp, men sen när alla började slockna hit och dit kändes det mer värt att vara nykter. På kvällen blev det buffé på olearys med Elin x2 och Emelie, sjukt god mat alltså! :) Resten av kvällen körde vi bil, for till Viltok på andra sidan och lyssna på en kille som spelade gitarr och söng, han var så jävla grym! Kom hem ganska sent och avslutade kvällen med ett långt telefonsamtal, som börjar bli lite av en vana nu för tiden, inte mig emot ;)

Idag har jag blåst på riktigt ordentligt, halv två vaknade jag! Har missat att vakansen har skickat sms och ringt om jobb,  typsikt! Har i alla fall fått gjort lite nytta, har packat ner nästan alla mina saker förutom kläder, skor, smink och sånt där nödvändigt.. det som tar längst tid. Nu ska jag äta middag, sedan bege mig ut på en promenad med min pingla och sedan blir det film. Skön söndag med andra ord. Tiden går grymt fort men det känns bara bra!

PUSS!


Sun is blinding

Fredag idag vilket innebär helg, vilket innebär gällivare nappet, o'learys och mysa med mina bruuudar.. Lutar mot ännu en nykter helg men jag klagar inte! :) Har fått jobba idag och igår, skönt men nu hoppas jag verkligen inte att jag åker på magsjukan. Efter jobbet for jag med Elin och Emelie och solade, har aldrig någonsin varit med om något varmare solarium! Jag såg ut som en nykokt kräfta, KNALL RÖD! Som tur är har det gått ner nu och är bara liite röd på kinderna. Har nyss gjort mig i ordning, duschat osv. Nu väntar jag bara på att nånting ska hända, ingen svarar på mina sms förutom min troge vän Johanna, så får ta och ringa de andra och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda! :)


Min snygga bränna, svettades säkert minst 2 liter.. har aldrig varit med om liknande!

Förresten, fan vad våren gör mycket.. man blir så himla mycket gladare, allt känns lättare! Nu väntar bara sommaren, fan vad skönt, dock jobbar jag ju hela sommaren men det gör inget. Får ta en utlandresa till hösten istället :) Nu ska jag bege mig vidare.

PUSS, och ohja jag längtar!


YES!

Idag är en bra dag, jag har fått sommar jobb, wiiihoooooo!! På Svedjan som jag hoppades på, fast jag börjar först den 24 juni och jobbar till den 1 september, guld! Hoppas bara att schemat blir liiite bättre än förra året, då jobbade jag alla helgerna som jag hade velat vara ledig på.

Igår fick jag sova med min pingla, guld värt! For hem vid halv elva nångång i morse efter att Emelie hade farit på jobbet. For ut och promenarde med Elin när hon slutade och sen hade jag planer på att ta tag i lite saker här hemma, men är för omotiverad för sånt. Ska snart äta renskav, inte min favorit rätt men får väl duga.. sedan ska jag bege mig till Johanna och ta en promenad till! :) Ikväll vankas det despera hemmafruar, fick nyss ett sms av vårat manliga DH-fan att det blir dh-kväll hemma hos honom, great! ;P

Nu har jag sådär grymt ont i käkarna igen, whats wrong? Kanske min reumatism som spökar, borde nog ringa sunderbyn i alla fall. Får knappt in maten i munnen, och jag som ska till tandis på torsdag och dra ut en tand, hur ska det gå? Kanske får avboka tiden om käken inte vill ge med sig..


PUSS!


I could walk a thousand miles..

Just nu hade jag kunnat döda för godis! Jag är en sucker för allt som har med godis och chips+dipp att göra, och jag hatar det! varför kan inte jag vara ett hälsofreak? Vet inte hur många gånger man sagt att man ska börja sitt nytta liv, sluta äta godis osv. Men det går ju inte, helt omöjligt.

Tror för övrigt att jag håller på att bli sjuk, jag fryser och mitt huvud värker. Kände en knutta illamående nyss, men tror det kan vara lite inbillning eftersom det har gått magsjuka bland gamlingarna i helgen, så hoppas för allt i världen att jag inte åker på det. Hade ju som tänkt göra massa bra saker idag, men känner mig så otaggad på typ allt.. Men har i alla fall tagit en promenad med johanna och hanna tidigare. När hanna ringde i morse drömde jag världens sjukaste dröm, var i alla fall nåt med att jag proade på ungdoms mottagningen och att jag hade försovit mig, så när hanna ringde trodde jag att det var ungdoms som ringde och skulle skälla ut för mig att jag hade försovit mig, så kollade på mobilen och fattade noll ett bra tag innan jag fattade att det var hanna som ringde :P Har annars sovit som en stock hela natten, grymt skönt!

Jag är nog sämst på ett erkänna saker för mig själv, om inte ännu sämre på att erkänna saker för andra... Nej nu väntar maten, tjing!


Helt slut..

Det märks att jag inte är van att jobba, men iofs har jag jobbat 32 timmar i helgen så är väl inte så konstigt om jag är slut. Min rygg och mina leder värker, hade suttit fint med en massage nu. Vi har bara varit vikarier som jobbat nu i kväll och tycker det är mycket roligare faktiskt. Hoppas att jag får jobba där i sommar för jag trivs på svedjan och alla våra gamlingar är ju så söta. Det är skönt att helgen är förbi för nu kan jag säga att jag varit nykter heeela helgen, och jag planerar in fler sådana nu här framöver, är inte ens lite sugen. 

I morgon hade jag tänkt göra lite nytta på morgonen, hoppas på bra väder så man kan promenera osv. Jag saknar mina kompisar, har inte varit med dom på hela helgen så jag hoppas vi har tid för varandra imorgon ;P För övrigt har jag  inte så mycket mer att komma med förutom att jag är döhungrig och är i behov av en dusch (har inte duschat håret sen i torsdags för den som ville veta).. 

Nu blir det fika, film sen sova (kommer slockna på 2 röda, förhoppningsvis) Gonatt!

 

Hard work!

Helgen är här och vädret är på topp! Dock jobbar jag,men ska verkligen inte klaga.. är egentligen bara skönt att få jobba lite.. Fick turen att få långa pass också, igår jobbade jag från 8-20, idag 8-21 och imorgon också 8-21 :) Jag är helt slut i mina ben känner jag när man springer omkring hela tiden, har knappt sovit nåt i natt heller så det gör väl sitt. Så ikväll blir det nog sängen ganska så omgående när jag slutar :)

Annars pinnar allt på bra och jag hann söka in till skola ändå eftersom dom förlängde tiden, great! :) Dock håller jag på att bli galen på adecco i Norge, vad är det dom inte fattar? kommer aldrig få mina pengar därifrån.. nog för att det bara är en strunt summa men ändå, tänk om det hade varit mycket pengar. Blev i alla fall mycket positivt överraskad av lönen från cafét, sånt är alltid kul! :)

Nä nu måste jag springa över till grannhuset dvs. sjukhuset, min rast är snart slut! :)

puss på DIG!


Jag är sämst!

Typiskt mig att alltid, alltid vara ute i sista sekunden..Skulle söka in på högskola idag, men tänkte äh jag gör det senare när jag kommer hem, kom hem vid 22 och ser då att hela studera.nu sajten inte funkar!!! vadå typiskt?? Blir så arg på mig själv, fast egentligen vet jag ju inte ens om jag hade velat plugga till hösten, men hade iaf velat prova söka. Men nu är det ju försent för det. Får skylla mig själv helt enkelt! Jag hann i alla fall med att söka ett jobb där ansökan skulle vara inne senast 15 april, så jag hann precis skicka in den med andra ord.

För övrigt är jag bränd, helt knallröd i fejjan, snyggt. Nu låter jag helt negativ, men egentligen är jag inte negativ, just nu är jag riktigt glaaaad, faktiskt! :) längtar. Nu väntar sängen,  imorgon ska jag befinna mig hos Nina kl.10 och fixa barret, skönt!

GONATT! :)

Back on track..

Jag är nog sämst på att uppdatera bloggen, har helt enkelt haft annat för mig. Påsken har rusat förbi, och den var riktigt mysig men krogen var alldeles för överskattad. Nu ska jag ta några vita helger och det ska bli skööönt, känns som att det var ett tag sen.

Vilket vädret vi har lyckats få här nu, har till och med bränt mig lite grann idag. Jag och johanna hade stora planerar på att promenar upp på dundret, men slutade med att vi tog bilen.. haha. Så vi har suttit några timmar i en grop och STEKT, så jävla skönt alltså. När jag kom hem tog jag en promenad med Malin och hunden, vädret gör allt! Har ätit för ett tag sen och nu känner jag hur trött jag är, har massa saker jag hade behövt göra men känns riktigt jobbigt.. Jag känner mig riktigt less just nu faktiskt på att glida omkring och inte göra nån nytta, bara stå och trampa på samma ställe. Måste göra nånting åt det snarast!

De enda planera jag har för kvällen är att ta mig en dusch, sedan får jag höra med mina kompanjoner om vad som händer. Åh kom på att jag ska till frissan imorgon, vilken lycka!! som jag längtat, mitt hår ser ut som fan själv. 

PUSS!


HA HA HA

Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag har gjort idag. 95% av alla skämt har varit på min bekostnad, men vet ni det bjur jag på! hahah, min kropp är helt slut av allt garv, det är helt sjukt. Trodde inte jag skulle kunna skratta så mycket till något man borde ha grov ångets för, men äh.. that's life! ;P Idag slog jag upp mina blodsprängda redan klockan 10, på tok för tidigt efter en utekväll, men min vanliga väckarklocka på helgerna ringde och väckte mig. Då drog jag på mig kläderna och järngänget tog en fika på hultan och sedan for jag, elin, emelie och johanan och grillade,, sedan joinade även jossi och emanuel.. det var då allt spårade, jag har skrattat hela dagen sedan dess!! :) Förutom det har vi också hunnit med att hänga i mattis och elins place, planerat påsken, ätit från dannes, hyrt film, spelat chicago m.m.

Imorgon har vi ännu en fullspäckad dag på schemat, som vanligt! Jag gillar när det händer saker :) Men nu ska jag sova, är sjukt trött. Sleep tight! :)


Dreamworld

Så fort jag inte bloggar en dag så sjunker statistiken med typ 20 pers, antar att det är för att de flesta anväder bloglovin?? =) Det gör jag i alla fall, asbra för då slipper man klicka in på massa bloggar och bli besviken när ingen bloggat.. på bloglovin ser man ju så fort nån skrivit ett inlägg! :)

Det gick i alla fall jätte bra när jag jobbade igår, från 8-21.30, det var inte ens lite jobbigt :) hoppas på att få jobba mer här framöver, behöver ju som sagt ett jobb.. Det suger verkligen att vara arbetslös, inte bara det att man inte får några pengar utan man känner mig så grymt dålig, självkänslan sjuker verkligen.

Idag känns det som att hela dagen har bestått av att göra ärenden, eller nästan i alla fall. Imorse kom Emelie hit till mig när hon hade varit hos tandis så for vi på hultan och tog en frulle, det satt fint! Sedan for vi till emelie, hon packade och jag kollade på. Sedan for hon till frissan och Johanna plockade upp mig, även vi tog en fika på hultan så fick bli två besök där idag ;P Jag och Johanna for sedan och hämtade mat från matsalen i LK till killen som lägger golvet i deras källare, bara för att vara snäll liksom. Men fifan så vi irrade där inne, har ju varit där hundra gånger men ändå körde vi runt som yra höns där, och jag var livrädd för johanna som körde som en galning där inne och tog inte hänsyn till några som helst regler!! Jaja vi tog oss (efter många om och men) i alla fall ut därifrån helskinnade. Seadn tankade vi bilen, körde två vändor med två olika hundar. Sedan vart jag hungrig och for hem och åt tacos, guld värt! :) Efter middagen fick jag äran att fara på bolaget åt pappsen, 10 öl till honom och sedan råkade det slinka ner en vinare och några cider till mig också ;) Sedan skulle josefin och hennes kompis på kullekiosken så fick agera chafför, gud vad snäll jag är ibland ;)

Ikväll blir det en lugn kväll med brudarna, film och sånt där mys bara, skönt. Eller vem fan försöker jag lura? Alla vet att jag är sugen på nåt helt annat! :D

Trodde inte det var möjligt men mitt partysug kunde höjas.. denna gång med denna låt, enjoy! ;) 


Uppe med tuppen!

Hela morgonen har jag känt solen lysa in i mitt rum, grymt härligt! Men vaknade 09.20 av att chippen la en spya bredvid mig, så det var bara att stiga upp och ta bort sängkläderna. Först blev jag förbannad på honom men sen när jag såg de där ledsna hundögonen kunde jag verkligen inte vara sur på honom, dessutom var det ganska bra för då kom jag ju upp ur sängen i rimlig tid. Så jag tog en liten frukost, laddade telefonen med massa musik och sen gick jag och chippen på en 1,5 timmes promenad =) Under promenaden fick jag två förfrågningar om jobb, så idag ska jag jobba från 15-21.30 och imorgon jobbar jag från 8.30 till 21.30 på Svedjan.. SKÖNT!

Har nyss gjort massa övningar här på golvet med en galen hund som försöker vara med, ska börja mitt nya effektiva liv nu har jag bestämt. Så nu ska jag slänga mig i duschen, sedan ta en fika och sen väntar jobb..

PUSS på mina solstrålar!


Enjoy!

Lovar du att vara ärlig? Jajjamen
Du heter: Sara
Smeknamn: ....
Låt som när du är ledsen sörjer till? Coldplay - Fix You

Beroende av: Mina vänner + godis och chips
Vem behöver du mest just nu: Hm, just nu känner jag inte något behov av någon person
Vad tror folk om dig? Det folk tror om mig vet jag nog inte, dom som "tror" saker om mig säger förmodligen inte till mig vad de tror. 
Stämmer det? ??
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? Brukar aldrig tänka så, imponerar jag så imponerar jag.. försöker aldrig göra det
Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv i alla väder
Brukar du skratta för dig själv? Ja det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja gör det :) hör av dig sen om du har tråkigt!"
Var bor du? Gällivare
Trivs du där: Ibland ja, och ibland nej.
Äger du några converse: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit
Brukar du bli för full: Det händer ja.
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: Nej
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Skaffa ett jobb.
Hur svarar du i mobilen: Det beror på vem som ringer, "Hallå" eller om jag inte känner igen nummret "Hej det är Sara"
Vem ringde du senast? Hanna
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kommer jag inte ihåg, tror det var Johanna som sa att jag skulle komma dit.
Antal timmar sömn inatt: Typ 9 timmar nåt sånt
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja, det är grymt irriterande med sena människor
När mår du bra: När jag är tillsammans med mina vänner och familj
När blev du fotad senast: Idag nångång tror jag
Hur känner du dig nu: Ganska trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vitt, grått typ
Vad tycker du om fötter: Har ingenting emot fötter så länge dom inte ser allt för hemska ut
Vad saknar du: Att ha nånting att längta efter, känslan av att jag gör nånting vettigt
Hade du en bra kväll igår: Ja!
Favorit dryck på morgonen: O'boy
Rakar du benen: Alldeles för sällan, för lat för sånt
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 00-02 nåt sånt
Är du blyg? Ja ibland
Sysslar du med någon idrott: Nej
Vill du hellre ha mail än brev: Ja hellre mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Har du spytt offentligt: Ja, kan man väl säga.. haha
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Mycket, bl.a. ligga, lyssna på när killar har "killsnack" and so on..
Är du nöjd med ditt liv: Nej, inte just nu
Är du bortskämd: Nej det tycker jag inte
Vad gör du i morgon: Tränar, söker jobb, umgås
Vad är det värsta du vet? Orättvisor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? För mycket..
Vad behöver du just nu? Lite sömn, lite närhet
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Oj, svårt.. ingen speciell tror jag
Vad längtar du till? Sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja absolut!
Vad använder du för shampoo? Bra fråga, kommer inte ihåg. Idag använde jag i alla fall Disp's silvershampoo
Vad är det finaste du fått? Kärlek
En speciell dag du minns: Finns så många
Hur gammal är du: 20 hela år
Tycker du om någon just nu: Nej
Om fem månader: Hoppas jag att jag känner mig nöjd med min tillvaro
Du samlar på: Ingenting speciellt
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på vad saken gäller, men oftast Emelie
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: 11
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: Soooova
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: Det kommer jag inte ihåg
Laddar du ner musik och film från Internet: Vet inte hur man gör
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa helt klart!
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej verkligen inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika, mellan 10-13
Har du piercing: I Öronen.
Vill du gifta dig: Ja, om jag finner den rätta.
Vill du ha barn: Ja, verkligen
Solar du ofta: Nej, inte just nu i alla fall.. går i perioder
Är du bra på att laga mat: Jag tycker jag är ganska bra på att laga mat
Gillar du att dansa: Ja! Det är ju det bästa som finns på krogen
Är du flygrädd: Nepp
Hur vig är du: Väldigt ovig, förr var jag som ett gummiband
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller en cola
Vilken är din favoritglass: Nånting med saltlakrits
Tror du på ett liv efter döden: Nej
Tycker du om sushi: Nej fyfan!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips med dipp och godis!
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja :)
Har du tandläkarskräck: Lite grann faktiskt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Grön/gul/brun
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, många gånger
Biter du på naglarna: Nej, bara när de blir för långa
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: För sällan, försöker bli bättre hela tiden.. men är ju så svårt ;P
Senaste låt du hörde: Don't remember
Vad gör du på helgerna: Springer på O'learys/Nex eller tar en myskväll med brudarna


Idag har jag varit effektiv och fått många måsten gjorda, ska dock fortsätta med det även imorgon. Nu är det lite läsning som gäller sedan ska jag sova! Gonatt :)


RSS 2.0