Vadå awkward??

Gomorron! Idag är jag uppe tidigt, för att vara mig. Somnade väl efter 5 nångång i natt och vaknade av sms efter halv tio, så med andra ord blev det inte mycket till sömn. Gårkvällen var i alla fall mysig, kollade lets dance hos sanna och hon har verkligen mysigt i sin lägenhet, är så avundsjuk! :) Sen blev det film och mer mys och kvällen avslutades som fyllechaffis, alltid lika skoj, NOT!

Ja fifan, igår hade jag verkligen ett moment då jag bara ville sjunka genom jorden, och tro mig mina vänner om ni hade vetat så hade ni också känt så, men varför kan jag tyvärr inte förtälja i denna blogg! :) För övrigt hoppas jag på nåt riktigt skoj ikväll, känner inte för att sitta hemma och kolla på en film, hoppas mina vapendragare känner likadant ;) Nu är det dags för den obligastoriska dagsfikan på hultan så måste rusa, är jag som agerar chafför. Oj vad jag kommer sakna bilen när vi far till Norge förresten, jag och han har ju varit som ihopklistade sen jag fick körkort, blir ett sorgligt avsked måste jag bekänna! ;(

PÖSS på rej


Halloween -07 I think..

Oh happy day!

Som jag har längtat alltså, mitt enda nyårslöfte för i år har varit att jag ska flytta härifrån, helst innan jag fyllt 20.. och nu drar jag och emelie till Tromsö om en vecka! Behöver jag ens säga att jag är över lycklig? Det ska bli så grymt skönt att komma till ett helt annat ställe med helt nya ansikten, fyfan vad KUL!!! Allt är så gott som fixat förutom packningen och sånt, vad ska man ha med sig? Man vill ju ha med sig typ allt, men det är ju i princip omöjligt.

Idag blir det annars en lugn kväll, skönt. Imorgon är jag dock sugen på annat, hade varit kul att svira lite här på hemmaplan innan vi drar iväg till nordens krogtätaste stad!! Ni kanske förstår varför vi valde just Tromsö? ;) 

Jag kan inte annat än säga ÄNTLIGEN, har varit kvar här och stampat på samma ställe för länge nu!


Fel att få shoppa lite??



Right?

Oh fifan vad det kliar i mina nätshoppings fingrar, är hur nära som helst på att klicka hem massa snygga kläder, men nej, det funkar inte så för mig just nu :( Fast nånting ska jag faktiskt ta och unna mig, har inte köpt nå kläder på evigheter känns det som..

Idag har jag inte ens gjort hälften av det jag hade tänkt, oväntat. Fast egentligen är det inte så konstigt när jag själv inte ens tror från början att jag ska göra allt jag tänkt, man måste tro på sig själv! :) Jag har också så sjukt dålig självdiciplin, när jag bestämmer mig för att t.ex. fara ut och springa tänker jag redan då att jag garanterat inte kommer göra det för att jag vet att jag har så dålig självdiciplin, måste bli bättre på det där! 

Ikväll har jag först varit hos emelie, blev bjuden på en toast eftersom pappa misslyckades totalt med kycklingen här hemma, allt fick åka i soptunnan. Istället stekte han kebab, och jag hatar kebab! Sen åkte vi till adrian, där bjöds det på kaffe och glass, riktigt gott. Har blivit riktigt duktig på det där med kaffe i veckan, har druckit en kopp varje dag, alltså tre koppar mer av vad jag brukar dricka :) 

Nu: lopplådan och film! Gonarre :) 

Hallelujah moment

God damn vilken nice dag alltså! Igår när jag gick och la mig tänkte jag nog lite för höga tankar om mig själv, ställde klockan på 9, och tänkte att jag skulle fara ut och springa på morgonen, jo tjena! När klockan ringde kollade jag ut genom fönstet, det var mulet, alltså ingen sol och inte lika bra väder som igår. Så jag somnade om på stört, inte speciellt oväntat. Sen när jag vaknade en timma senare sken solen som aldrig förr och det var till och med plus grader!! Men imorgon så, då jävlar! :D Har i alla fall varit och lunchat med Tommy på husmans, inte ofta man träffar honom nu för tiden =) Sen for jag till  malmberget och promenerade därifrån till gällivare, så jävla skönt. När jag går själv går jag i ett jävla tempo, helt svettig blir jag. Beror nog också på att man lyssnar musik när man går ensam, man blir liksom peppad :)

Nu ska jag ta tag i en del saker som måste göras :) btw är det bara 1 vecka kvar tills jag får öppna dörrarna till bolaget, wiho ;)


Only hope

Då var tisdagen så gott som över, skönt.. På nåt sätt gillar jag inte tisdagar alls, är nog den veckodagen jag gillar minst, har ingen aning om varför egentligen. Gick med stavar tidigare idag med hanna och emelie, nu jävlar har vi kommit igång med promenederna, hur skönt som helst!

Eftersom det är fettis dagen idag så for jag och köpte ingredienser till semlor och efter middagen bakades det för fullt, bjöd mina kära vänner på semlor och kaffe/saft.. Jag har faktiskt börjat avancera lite och dricka kaffe lite då och då, vuxenpoäng till mig! Semlorna var i alla fall grymt goda och jag klämde två direkt, så nu blir det nog inget kvällsfika för mig :) Har en del saker jag hade velat hinna göra imorn, och allt innan middagen, så får se hur det går. Hade i alla fall tänkt ta en morgonpromenad (om vädret är lika bra som idag), duscha, luncha med tommy, ta en till promenad (med stavar(?)), gå förbi vakansen, ta en fika och kanske även inhandla någon middag. Känns som att jag måste stiga upp tidigt om min plan ska hålla, och jag är ju inte så bra på det där med tidiga mornar, får se imorn helt enkelt! :)

Igår kväll tror jag det var kollade jag på A walk to remember för 10onde gången, så himla fin film. Sån där kärlek vill jag också uppleva nångång, men ärligt talat så tvivlar jag på om sån kärlek verkligen finns, kanske bara exicterar på film? Jag har verkligen börjat tvivla på evig kärlek, att man kan vara trogen varandra hela livet ut när man hela tiden får höra och se hur många människor det finns som beter sig som svin. Folk tar alldeles för lätt på saker och ting nuförtiden, även jag.
  


yey!

Det här gillas, endast några få minusgrader och sol! :) På ett tag blir det en prom med stavarna, skönt. Sätta mina leder på prov lite, dom väärker, så får se om det känns värre efter stavgången, då dör jag. Johanna väckte mig kring 11 i morse med ett sms, och det var bra.. annars hade jag säkert ännu sovit :) Håller just nu på att ringa mina refernser, men alla är på möten hit och dit osv. Annars ser min dag ganska så oplanerad ut, är verkligen döless just nu.. Visst är det kul att bara hänga med sina kompisar hela dagarna, men nu är jag fruktansvärt less på att inte göra nånting vettigt.

För övrigt vill jag ha tillbaks min telefon, vad är det för fel på sony ericssons nya telefoner? Har bara hunnit ha den en månad så går den sönder, irri.. Min gamla funkar fan mycket bättre! Nu ligger min lilla kompis och gnäller här, bäst att ta på sig kläderna och ge sig ut på en liten runda! :)





Hold your head up high





Gillar verkligen den här låten, är såna här som lätt fastnar på mig.

I like

Idag har jag verkligen hunnit med mycket känns det som, har inte varit hemma nånting sen jag for hemifrån tidigare idag. Har inte ens känts som att det har varit söndag, gillar som ändå söndagar på nåt sätt, tycker ju som sagt att bakisdagarna kan ha sin charm.

Dagen har i alla fall bestått av en fika på åhults med damerna, efter det for vi och hälsade på sanna i hennes nya lägenhet, så jäkla fin! Vill också ha en.. Satt där och surrade med henne ett tag och det var trevligt! Sedan for jag och emelie till hanna där hon och björn befann sig. Fast där blev vi inte så långvariga, vi for hela gänget och hämtade upp isabelle för att fara och inhandla kvällens middag. Vi lagade någon thaigryta med ris till, blev skit gott!! Efter massa prat om vem som för vad på fyllan och allting därimellan promenerade vi till johanna och matti och världens gulligaste ebba! Sedan avrundade alla tjejer förutom jag och isabelle, vi stannade och kollade butterfly effect med johanna och matti, eller ja.. med matti kanske man ska säga, johanna somnade som vanligt. När filmen tog slut for även jag och isabelle hem och nu ligger jag här nerbäddad i sängen. Jag gillar när dagarna är fartfyllda och det händer saker hela tiden, men framförallt gillar jag att spendera hela dagarna med mina best friends :D
 
Nu funderar jag starkt på att slå på sex and the city filmen, låter som en bra ide! Sleep tight! ♥  

härliga söndag!

Oj vad skönt att vakna upp en söndag och må hur bra som helst, ingen ångest, ingenting! :) Igår hade vi en riktig girls night med bara sånt där prat som ingen annan får höra, vi orkade inte ens slå på en film för vi pratar bara hela tiden så man missar ändå hela filmen. Vi köpte i alla fall godis på kulle kiosken och sen var vi hos isabelle större delen av kvällen och vi avslutade kvällen i min bil (okej är inte min bil men nästan) snurrandes runt om i samhället, inget läge alls, förutom ett undantag, you're HOT!

Nu ska vi i vanlig ordning ta en bakis fika, förutom att det inte är en bakis fika, blir en vanlig fika istället :) och sedan kan detta väder dra åt helvete, fan vad irriterande!

PÖSS



Så här långt hår hade jag innan jag klippte kort, ganska modigt ändå

Friday night

Då var Fredagen avklarad :) Dagen började med en fika på vetehatten med josefin, sedan for vi och hämtade upp mamma och gjorde massa ärenden, och jag var sjukt svammlig på dollar.. tur att ingen annan än mamma och josefin såg mig :D Sedan for jag hem en sväng och sen for jag lika snabbt igen på åhults och gjorde lina med småsyskon, emelie och diamant sällskap :) Gjorde lite ärenden med emelie och sedan for jag hem igen och åt tacos. Kvällen har spenderats hos lina med massa tjejer och massa surrande, trevligt :)

Visst har jag förresten fått en fin design på bloggen nu, är josefin och malin som hjälpt mig, thanks :) Morgondagen är än så länge ganska så oplanerad, kanske blir att fara och simma i alla fall, mycket bättre än att vara ute och supa, dock så jäääävla mycket tråkigare, men that's life, måste prioritera att lägga pengarna på annat. Eller jag måste inte, men jag vill! :)


BIG no!



Här är anledningen till att jag förmodligen aldrig mer kommer färga brunt år, stort misstag. Jag ÄR verkligen blond, kommer alltid trivas bäst i det. Sedan tror jag denna hårfärg + min otroligt bleka hy tillsammans gjorde sitt, fel att sola lite?

Damn your hot!

Onsdag den 18 Februari idag, fasen vad tiden går fort, jag fyller 20 om två (!) veckor. Tyckte nyss det var ett halvår kvar.. Dock har den här dagen känts ganska lång, men på ett bra sätt. Vaknade runt 11 tiden av ett sms från Hanna, så en halvtimme senare drog vi en fika på hultan, jag, hanna, johanna och davve.. Satt där och surrade ett jävla bra tag, davve avrundade men vi satt kvar och surrade på ett tag till, trevligt. Gillar att sitta på fiket och prata bara, speciellt när det är mycket folk och många olika ansiktet. Dock ser man ju alltid samma ansikten på åhults, och vi är nog några av dom. Men det jag riktigt ogillar med hultan är att det stinker så sjukt äckligt där, man luktar typ bränd toast blandat med nåt annat äckligt när man går därifrån. Aja, nog om det..

Efter fikat for vi och hälsade på elin som har fått halsfluss, vi åt glass och drack te (igen). Sen hann jag bara komma hem och sätta mig på datorn så ringde dom från vakansen och frågade om jag kunde började jobba kl.16 på Svedjan, det kunde jag såklart. Hann bara slänga i mig en macka och sedan springa dit för att hinna i tid, jobbade till 21 och det gick smidigt och bra trots att jag inte jobbat sen i sommras. Man tror man glömmer allt så snabbt men när man väl är där går det som smort! Är lite skillnad på mina extra jobb, i det ena torkar jag skit på gamlingar och i det andra svetsar jag. Haha är ju bra att kunna vara mångsidig! Men faktiskt så trivs jag med båda, det är inte alls så farligt att jobba med gamligar som många tror. Jag tycker det är kul, men är nog inget jag skulle välja att jobba med hela livet, men det beror faktiskt mest på lönen.

När jag slutade jobbet for jag till elin igen där tjejerna befann sig, vi kollade gamla bilder på oss och ibland undrar man vad fan man tänkte på när man tog på sig vissa klädesplagg, och hur man kunde vara sminkad och hur man hade håret.. Jaja är ju tur man blir snyggare med åren ;) Vi har i alla fall alltid haft jäkligt roligt tillsammans, vad vi än har gjort! :)


Året var 2004..

2005..


2006...


2007..


2008..


2009..

Fuck this!

Fy farao vilken kyla!! Har varit frusen hela dagen, det är helt sinnes vad kallt det är, är ju nästan som i filmen the day after tomorrow, you know. Man blir ju lika fryst som en fryst fiskpinne när man sticker ut nästan genom dörren, fin liknelse där va.. haha. Nu på kvällskvisten när jag åkte hem från emelie visade det -33 grader, och kallare lär det bli i natt, skit kul.. Så idag har jag inte rört arslet många meter, man vill ju inte ens sätta sig i bilen och fara nånstans. Dagar som dessa hade det varit fint med en snygg kille med stora armar att krypa ner hos, where are you when I need you?

Tror jag ska ta och slå på nån film på min dator och ligga här i sängen och kolla på den. Imorgon ska jag nog ställa klockan så jag inte sover så länge, men det känns alltid så otroligt meningslöst att stiga upp tidigt. Varenda gång jag har ställt klockan och den ringer på morgonen tänker jag vad fan ska jag upp för? finns ju ändå inget att göra, och speciellt när det är helt obeskrivligt kallt ute, man kan ju inte ens promenera.. it sucks. Så jag kan lika gärna sova länge, är ändå ingen som tackar en för att man är uppe tidigt. 

Fan vad bloggen tjorvar, går inte att lägga upp bilder eller nånting utan att allt hänger sig.. nu ger jag mig, lovar att detta inte kommer att kunna publiceras nu, aja återstår att se. Gonatt! :)

 

Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt!

Ligger för tillfället i sängen och lyssnar musik, just nu på Tina Turners we don't need another hero, riktigt bra text. Känns som att det är för tidigt att sova, fast det är ju egentligen inte det.. För övrigt börjar jag bli grymt less på att vara arbetslös, dagarna rinner som bara iväg och det känns verkligen som att jag bara slösar massor av dagar till att sitta och vänta på att nåt ska hända. Det värsta är ju att det bara går pengar, pengar, pengar hela tiden.. om man inte jobbar så måste man ju sysselsätta sig med nånting och då blir det ju automatiskt att man spenderar massa pengar, på skit. Jag förlorar bara tid känns det som, men snart, snart så ska vi se till att det blir änding på det här. Vi 89:or har verkligen haft otur, finanskrisen prickade in oss perfekt.. och i dagens läge är det inte lätt att få jobb om man inte har bra kontakter eller bra med erfarenhet, men vem i våran ålder har det? Bland alla ens vänner och bekanta i min ålder är det fler som är arbetslös än har ett jobb, helt sjukt egentligen.

Nä nu ska jag sluta pladdra på om sånt som kanske inte är så intressant att läsa, men nu har jag lyckats fördriva lite tid i alla fall. Nu blir det gonatt för mig!

There´s got to be something better out there..



Nya tag!

Nu är helgen över, och det är skönt med måndag. Det är som att när det blir en ny vecka då kan man ta nya tag och verkligen ta tag i såna saker som man MÅSTE göra, och det ska jag göra idag. Har en del saker som måste göras, och ska försöka ordna upp det efter middagen. På tal om middag så undrar jag vart min familj är, jag är huuungrig!

Började denna dag med en promenad med tjejerna, sedan tog vi en te på hultan, for till emelie, körde henne till frissan, hämtade henne från frissan, for och handlade och tillslut landade jag här hemma.. För att nämna lördagen så var den helt ok, trevligt med middagen på olles och harrys var riktigt kul, men blev faktiskt less där på slutet.. fötterna värkte nå förbannat, förstår inte varför jag inte bytte skor lite tidigare. Nåja, tankeverksamheten brukar ju inte vara den bästa i fyllan :) Söndagar är numera alltid en sån här dag som man går runt och känner sig som jordens slitage, man är för slö för att gå i duschen på morgonen och då går man runt sådär hela dagen. Somnade nästan framför datorn igår var sjukt trött och direkt jag la huvudet på kudden somnade jag, grymt skönt. Så jag fick nästan 12 timmars sömn i natt, jag är verkligen bra på att sova.

Nu är min familj hemma, äntligen.. ska snabba på dem så man får lite föda i sig snart! =)

PÖSS på rej!



Mina hjärtan

Är det en dag som denna alla singlar ska ha ångest över att inte ha någon pojk-/flickvän att mysa med? Jag har i alla fall inte ens en gnutta ångest, jag njuter bara av att jag kan spendera den där dagen med mina kära vänner och ha kul med dom! :) Jag ser framemot kvällen, det blir middag på o'learys med bara snygga singel tjejer, kan ju inte bli bättre?  Senare mot kvällen blir det harrys och tror det kommer bli grymt! :D Idag när jag vaknade åt jag lite frukost och sen tog jag tag i helvetet själv, nämligen mitt rum.. såg bedrövligt ut, men nu är det rent och fint :) Nu tänkte jag ta och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, alltid samma visa :) Sedan kanske vi far upp till after skin en sväng.

Det bästa och värdefullaste jag har är er, mina hjärtan.. Ni gör mina dagar och ingen på den här planeten hade kunnat få bättre kompisar än jag ♥



Come out and play..

Solen påverker en så grymt mycket, allt känns helt plötsligt så mycket lättare :) har vaknat för en timma sedan, blev en sleepover hos emelie och hon kom och väckte mig när hon kom hem från jobbet, har sovit i drygt 12 timmar i natt, inte dåligt! :P Igår var jag med johanna, vi fikade, köpte förköp, hälsade på hos linnea and so on :) Senare mot kvällen tog jag, emelie och elin en simtur men under hela simturen kunde jag inte göra annat än att längta till att få åka i vattenrusch banan, så direkt vi hade gjort våra dölånga 30 min sprang vi upp i banan och tävlade tills badvakten kom och sa åt oss att dom stänger nu.. kul var det i alla fall :P Sedan for vi och köpte godis, emelies bil dog igen?! Sedan for vi och kollade en film och somnade inte långt efter det :)

Idag är det fredag, vilket innebär helg! Fattar inte hur man kan tycka det är skönt med helg när man är arbetslös?? Sjukt, men jag tycker det är grymt skönt! :P Har massa saker att göra idag, nu står i alla fall solning högst upp på schemat så nu inväntas bara mami så vi kan ta bilen och sedan göra allt vi tänkt.

have a nice day! ;)

Mind your own business!

Idag har jag varit lite duktig tycker jag, har stigit upp innan 9 för att vara hos tandis, det gick sådär.. visade sig att jag har en extra tand vid visdomstanden och måste ta bort den, DYRT tänker jag, bara den här undersökningen gick på 996 spänn, helt sinnes!! Tjänar inget på att ta abonnemanget nu pga. denna extra tand så då är det bara att punga ut med stålarna mami och papi :D Vilken arbetslös 20-åring har överhuvud taget råd att ens gå till tandläkarn?? Tur att dom har de här abonngemangen.

Sedan skulle jag vara duktig och städa osv här hemma, men jag somande och sov till 14 (!!).. For iaf och promenedrade en timma i malmberget med emelie och sedan for jag hem och lagade mat, och den är nyss uppäten :) En kycklingsallad med bönor och med guacamole till, skit gott enligt mig. Funderar om jag ska fara och simma eller inte, känns lite jobbigt att börja stressa dit när man ätit just.  

Ibland, eller nej förresten jävligt ofta bevisas det hur mycket skit snack det finns i det här lilla samhället. Det är heeelt sjukt, det är en STOR anledning till att jag vill fara härifrån, nu! Jag drömmde förra natten att jag skulle fara härifrån med flyg, men väl på flygplatsen var såklart inte passet med det var inlåst på polisstationen och det var omöjligt att få tag på, jag började asböla för att jag inte kunde fara härifrån. Till och med i mina drömmar vill jag verkligen härifrån, behöver jag säga att jag längtar? Jag tycker det är helt patetiskt hur folk ska bry sig, snacka om sånt de inte har en aning om.. det gör mig så irriterad så ni anar inte gott folk!

Här får ni en bild på den finaste varelsen, han får mig på gott humör bara för att han är så söt, så söt  jag hade kunnat äta upp honom


hej vinterland!

Gosh vad det har snöat mycket nu, tror det är ganska många som tycker det är bra, det tycker inte jag för jag bryr mig inte om man kommer kunna köra skoter till påsk, visst är det kul men inte speciellt nödvändigt för min del. Ser hellre att snön smälter bort fort och att vår/sommar känslorna kommer fram. Min lillasyster fick förresten mycket arga telefonsamtal imorse från en arg granne, hon var arg för att jag sov klockan åtta på morgonen och inte kunde flytta bilen så traktorn kunde skotta. Hon frågade surt om jag jobbat natt för att jag ännu sover, klockan åtta på morgonen!! Sen slängde hon på luren i örat på josefin och kommer och plingar som en tok på dörren, psyk kärring. En sån där bitter kärring ska då aldrig jag bli, usch!

Om Jokkmokk vistelsen kan jag säga att den var rolig, lite av en upplevelse :P haha.. Vi kom till markanden 10 min innan den stängde, förvånad?! Men vi köpte i alla fall det vi skulle och satte oss på opera och åt middag och drack cidrar för fulla muggar. Lapparna var glada och trevliga (om man bortser från det kvinnliga könet, haha), varenda en bjöd med oss på samedansen =) Sedan blev det bastu, öl, vin och en grogg med emelies pappa och hans tjej. Vi satt där ett bra tag och hade trevligt, vi for ut vid 12, om vi hade vetat att allt stängde 1 hade vi nog varit ut liite tidigare, men that's life. Vi for i alla fall på hotell jokkmokk, drog en dans och for sedan lika snabbt därifrån för det var det bara 50+, vi for till opera igen och där var det mycket bättre. När dom stängde for vi på två efterfester och sedan for vi tillbaks till verstan där vi sov =) Var en bra kväll och framförallt kul att träffa annat folk än de man alltid ser.

Igår blev det en typsik bakisdag, men på nåt sätt tycker jag att bakisdagarna också har sin charm, om man nu inte mår allt för dåligt :P Vi for i alla fall och åt pizza, kollade handboll, åt palt och kollade hanboll igen. Sedan for vi hem, jag tog det lugnt här hemma framför datorn, gjorde kvällsfika och kollade beck, mycket mer än så blev det inte :)

Nu ska jag ta en promenad i djupsnön tillsammans med mina vänner, sedan lämnar jag dagen oplanerad =)


Here we gooo!!

Blev en riktig myskväll igår med mina kära vänner, film, chips osv. Var riktigt skönt och är glad att jag inte for ut och svirade för verkade inte vara mycket drag på krogen? Idag blir det i alla fall jokkmokk, vi ska ta emelies pappas bil dit, sedan har hennes pappa fixat sovplats åt oss också, snällt va? Så vi sover över där och tar bussen hem på morgonen/dan, blir nog riktigt bra det här :) Blir nog bara jag och min trogna vän emelie som beger oss, men lika kul blir det för det! :) Fast är ju ett problem, vårat vin har frysit och har ännu inte tinat även fast det varit inne hela natten, undra om det är förstört? Äh, det lär vi se ikväll, annars får vi ta en dyr krogfylla.. men känner jag oss rätt går nog det där vinet ner ändå :P Nu ska jag packa väskan sedan drar vi, tjingeling! ;P


Who needs a heart when a heart can be broken

Nu är helgen här igen, skönt måste jag säga :) Idag var det tänkt att jag, isabelle och emelie skulle fara till jokkmokk och gå ut där, tror det hade varit kul att testa på det också. Men det finns tydligen inte en enda själ som orkar hämta oss därifrån sen, så då sket det sig. Vi orkar inte sova över där heller, trist som tusan att det inte blev nåt....

Så annars ser det ut som att det blir en riktigt lugnt (tråkig) helg, kanske kollar en film eller nåt liknande ikväll, roligare än så blir det nog inte :) Gudars vad jag längtar till Norge alltså, vill verkligen göra nåt annat nu, är så less på att bara sitta och vänta på att nåt ska hända. Och om man ska sitta kvar här och vänta så får man nog vänta ett jävla bra tag, finns ingenting kvar för mig att hämta här, inte då nu i alla fall.

Har just ätit chili con carne som smakde skit, var nåt nytt recept mamma och pappa hade provat, ingen höjdare! Så nu får jag gå omkring hungrig också, great. Är för övrigt så grymt shopping sugen just nu, finns så himla mycket som jag hade velat köpa, men då är det ju det att jag måste prioritera lite.. och då är valet enkelt, jag skiter i shoppingen och sparar pengarna till en lägga i norge istället, 1000000 gånger mer värt :)

Nu ska jag pysa, och sedan mysa (fick till ett rim där ;)


Bild från i fredags


 


Nobody is perfect

I morse när jag vaknade snurrade hela rummet, var heelt borta, kändes nästan som att jag var drogad (inte för att jag vet hur det känns, men man kan ju föreställa sig lite). När johanna skcikade sms sedan så såg jag knappt vad jag själv skrev.. helt mysko. Känner mig ännu helt snurrig, ingen aning om vad det beror på? Tror kanske jag håller på att bli sjuk eller nåt.

Har som jag befarade sjukt mycket träningsvärk, men det är iofs bara skönt. Det som inte är skönt är att mina leder värker, speciellt käken.. Men jag är jävligt glad för att min reumatism har varit så himla mycket bättre nu på senaste om man jämför med förra året, då haltade jag ju omkring. Har ju ont ibland, men tror faktiskt eller jag hoppas att det försvinner med tiden, vill inte börja äta min medicin igen. Gick upp ett x-antal kilo pga. den, så det känns ju inte så kul. Men som tur är har jag lyckats gå ner allt + lite till utan att egentligen ha gjort nåt speciellt, och det är jag sjuuuukt glad för. För det finns inget värre än att se sig själv som tjock, ful osv. Det är viktigt att kunna trivas med sig själv, och det gjorde inte jag under den perioden jag åt medicinen. När jag ser på bilder därifrån vill jag bara sjunka genom jorden, klarar knappt att kolla på dem. Många andra tycker säkert inte att det var så farligt, men det är faktiskt jag själv som ska trivas med min kropp. Jag har alltid varit pinnsmal när jag var yngre, och har hur länge som helst velat gå upp i vikt, men det gick typ inte. Men på senaste år har jag gått upp några kilon och just nu trivs jag med min kropp. Dock finns det ju miljoner saker jag hade velat ändra på, men man kan inte bli perfekt eftersom det inte finns någon/nånting som är perfekt. Thats the way it is!

Lars Winnerbäck är sjukt bra, en av mina favoriter faktiskt. Lyssnade riktigt mycket på honom för några år sedan, det här är en av mina favvo låtar.


Dålig version, men hittade ingen bättre. Tycker iaf den är grymt bra!

heeelt slut..

Nu är Sara trött.. jag är inte van att arbeta såhär mycket, hela 16 timmar på en dag, duktigt gjort av mig tycker jag. Även fast jag bara sovit ett fåtal timmar inatt har jag inte varit nå trött alls idag, klockan ringde 4.30 och jag steg upp nästan direkt.. Dagen har bara flygit iväg, skönt som tusan. Men jag kan lova att jag kommer ha träningsvärk i precis hela kroppen imorn, det är som att man har spenderat 16 timmar på gymmet.

Sedan jag kom hem har jag i alla fall fått i mig lite kvällsfika, surrat med johanna i telen, för övrigt måste johanna vara den bästa på att snacka i telefon, samtalen blir alltid lååååånga, men det gillar vi :) Har nyss kommit ur duschen och ligger nu i soffan och myser i min hello kitty pyjamas, det är skönt som tusan och jag tror jag kommer sova riktigt gott i natt, ska bara vänta på att mitt hår torkar lite, annars kommer det se ut som ett skatbo imorgon.

Imorgon ska jag sova läänge, och sen eller kanske ska säga OM jag kommer upp ur sängen så tror jag att jag ska ta en promenad, kanske med mina favvo tjejer? :) Nu får det nog bli sängen, tur att jag har så lite hår.. ;P


HOT!



Precis såhär snygg kropp ska min framtida kille ha ;) Undra bara vart tusan jag ska hitta honom..

Nothing can stop me now

För varje dag som går känns det bara lättare och lättare. Jag erkännde det för mig själv, men jag erkännde det aldrig för Dig, och det är jag verkligen glad över att jag inte gjorde för då kanske saker och ting hade sett annorlunda ut nu, och jag vill inte att nånting ska se annorlunda ut just nu. För tillfället känns allting hur bra som helst, jag har alltid roligt tillsammans med mina kompisar, ni gör verkligen mina dagar. Ingenting hade varit desamma utan er. Att jag och emelie (kanske nån mer) inom en snar framtid kommer förflytta oss till Norge känns som pricken över i:et, ingenting hade kunnat bli bättre nu!

Idag har jag blivit erbjuden att jobba 2 ggr, första gången var kl.7 på morgonen, men jag hörde inte att jag fick ett sms om det, surt som fan. Det är väl den enda nackdelen med det här nya systemet att man kanske inte alltid märker om man får sms. Men i alla fall så blev jag förfrågad sen igen om att jobba eftermiddag, tackade såklart ja men någon annan fick det, surt det med. Men verkar ändå som att det finns en del jobb när jag redan blivit tillfrågad tre gånger sedan i fredags, så snart borde det ju vara min tur att få jobba :)

Tog mig i alla fall ut på en promenad vid 12 tiden, kom hem efter två nångång så promenerade i 2 timmar, skönt som tusan var det. Ibland är det verkligen så himla skönt att promenera runt själv, och bara lyssna musik och tänka på allt som går att tänka på, borde göra det oftare. Nu ska jag ta en dusch och invänta middagen, och sedan är restën av dagen oplanerad :)


Nice huh?




   

I like this shit..

Sådär då var helgen avklarad. Fredags kvällen var faktiskt riktigt rolig må jag säga. Vi anlände till kulleskolan, sena som vanligt och började med att äta och dricka, sen lekte vi lekar och dansade tills det var dags för krogen. Skit mycket folk var det, så var tydligen inte bara vi som hade saknat att få röjja på o'learys dansgolv ;) Kvällen var i alla fall rolig, så jag är nöjd :) I går blev det att sova läänge, och det är ju alltid som skönast när man är bakis, då hinner man sova bort lite grann av den där värsta huvudvärken. Tog i alla fall en dusch, åt en macka och sen for jag, emelie, bäver, tommy och brolle till kiruna. Vi kollade skoter showen och sen tog jag och emelie en mycket efterlängtad middag på kina tillsammans med några andra mer eller mindre hungriga själar :) Efter det fick emelie vara chafför till de värsta fyllisarna, och jag fick vara chaffis på bussen till fländers och norrah, tror jag fick den bättre lotten :) När vi kom hem for vi hela gänget minus brolle och tommy som stämplade ut för kvällen vidare till jon, jag och emelie lyckades bli övertalade om att ta en drink, men mer än så blev det inte. och det är jag glad för idag :) For hem vid 2-tiden och fick mitt bästa sovsällskap med mig, dvs. emelie.

Imorse tog vi en frukost på hultan tillsammans med grabbarna, och även med lina som hade rast just då :) Efter det for vi och kollade handbollen och ytterligare nån timme senare blev jag bjuden på mat och som avslutning på dagen blev det att kolla bio. Blev faktiskt besviken på benjamin button filmen, hade för höga förväntningar, men bra var den hur som helst :) Det jobbigaste var ju bara att det gjorde nå helvetes ont i röven att sitta där i tre timmar.

Att det kan vara så sjukt svårt att säga ibland vad det är man verkligen vill, vad man tycker, vad man tänker och vad man känner. Det är inte konstigt att det snackas så mycket skit, och att folk, saker och ting blir missförstådda när ingen öppnar käften. Detta gäller även mig, tror inte att det finns en enda människa som inte sitter inne på en hel del saker de egentligen hade velat skrika ut. Men finns ju faktiskt tillfällen också då man verkligen borde dra igen truten och bara låta det vara. Right?

Nä, blir inge klokare av det här så tror jag ska dra mig mot sängen. Gonatt! ♥

RSS 2.0