nytt år, nya tag!

Sista dagen på året är snart här, och det verkar som att dom flesa har haft ett lite sämre 2009 än alla andra år, och det tycker jag är riktigt tråkigt. Jag hoppas verkligen att 2010 kommer bli ett bra år för alla mina nära och kära, det är ni verkligen värd! Även jag ser framemot ett nytt år, men verkligen inte för att mitt år har varit dåligt. Jag tycker bara att det ska bli skönt att se framemot någonting nytt och nya mål, tänk att det ska behövas ett nytt år för att man ska ta tag i vissa saker? Jag ska i alla fall inte ha några speciella nyårslöften, jag ska bara tänka på att visa min uppskattnng till alla människor runt mig som betyder mycket för mig. Sedan vill jag ju förstås lova att jag ska börja träna, äta bättre osv osv.. men det ids jag inte lova, det tar jag när jag känner för det ;)

Mitt 2009 har verkligen varit helt underbart, de första månaderna kommer jag knappt ihåg men min och emelies "flytt" till norge är verkligen ett minne, allt gick ju åt helvete där men ändå ångrar jag det inte en sekund, några erfaranheter rikare ;) Efter norge träffade jag min drömprins, så jag har svävat på moln sedan dess (okej, inte hela tiden.. jag har ställt till det ganska rejält och sårat den människa som betyder mest för mig) Men jag har hittat någon som gör mig glad och som jag känner att jag aldrig skulle vilja leva utan, herr henell är lätt det bästa med det här året (läs alla år), han har verkligen kommit in i mitt liv och gjort mig hel! Om jag får det som jag vill så kommer 2010 bli det bästa året, det vet jag! Imorgon blir det att fira det nya året med mina bästa vänner, hade inte kunnat bli bättre.

Nu ska jag jobba vidare, verkar som att det blir en till lugn natt *peppar, peppar...*

GOTT NYTT ÅR allihop!


Nattuggla

Sitter på jobbet för tillfället, jobbar nämligen natt :) och allt är lugnt och skönt, *peppar, peppar...* Min första natt här på svedjan, men som sagt så går allt bra.. Lite långtråkigt bara, vet inte vad jag ska göra? Har redan kollat till alla så att alla lever, har städat i köket, rensa all tvätt.. hm vad kan man mer göra? Nåja, ska gå på rond om 1 timma, då har jag något att göra iaf :)

Nyåret blir att fira hos matti och johanna, middag, badtunna osv. blir nog bra :) Är skönare med en ganska lugn kväll med de närmsta än att vara på en full fest i nån lokal nånstans, känns mer värt :) Jag och tommy ska ta hand om efterrätten, så får se vad vi kokar ihop.. :) I morgon hade jag även tänkt fara och sola, känns som att färgen farit bort direkt när man varit utomlands, känns som att den far bort redan på flyget hem :( men färgen är ju inte allt ;) Egentligen borde man fara utomlands under december och januari när det är som kallast, för fyfan vad kallt det är nu. helt sjukt!

Just nu hade jag helst av allt legat i en varm säng och haft världens bästa armar runt mig, vi sover som pusselbitar.. längtar! Nu ska jag gå och se om jag kan göra någon nytta!

Gonatt!

4 dagar kvar av detta år...

Vad hände? Tror aldrig jag har varit med om ett snabbare år, har verkligen inte hängt med. December månad är snart slut och jag har knappt hunnit blinka, så mycket stress! Har fixat och donat inför resan, alla julklappar var tvungen att vara klara innan vi for, pass, vaccinationer hit och dit.. Har funderat som en tok på om jag ska börja plugga eller inte, tog ett snabbt beslut innan vi for och jag tackade ja, ska tydligen bli sjuksyrra nu :)

Nåja, veckan i Egypen var i alla fall heeelt underbar, då har man fått koppla av lite i alla fall. Det var lätt den bästa utlandsresa jag har varit på, man åker från -30 till +30 grader. Svin fint hotell med all inclusive. Vi har solat, badat, bara ätit GOD mat och myst på hela veckan. Men det absolut bästa var lätt när vi for på delfinutflykt, och vi hade grymt med tur på våran utflykt, det är inte alltid man får se delfiner. Men vi såg dem, och oj så nervös jag var innan vi skulle hoppa i med snorklings grejerna, men det var helt magiskt att få simma med vilda delfiner, dem är ju så nyfikna djur så dom kom ju riktigt nära! Efter lunchen på båten snorkade jag, linda, felicia och pontus och vi var ute i en timma i vattnet för det är så otroligt facinerade att se allt och medan vi var vid revet och snorkade kom delfinerna till oss igen och denna gång kom de ännu närmare för att kolla in oss, verkligen en upplevelse. Vi såg även en stooor sköldpadda och en örnrocka som är grymt stor, så vi hade tydligen jätte tur! :) Det var inte lika kul att komma hem till snöstorm och en bilfärd på ett x antal timmar..

Vi kom hem dagen innan julafton. Den kvällen spenderades på olles med ett stort men härligt gäng :) For hem vid 12 tiden och det var jag glad för. På julaftons morgonen steg vi upp tidigt och slog in alla julklappar och for till mina päron och öppnade julklappar, fick massa bra saker :) Sedan hann vi även fara förbi lennart och linda innan jag for och firade jul med gamlingarna på jobbet, men även det kan faktsikt vara lite mysigt och det känns inte lika jobbigt när man ser att gamlingarna blir glada :)

Nu är i alla fall julen förbi och jag har knappt märkt att den varit här pga. utlansresa och jobb, men lika glad är jag för det :) Nu är jag i alla fall tillbaks till verkligheten och har massa måsten som gnager i min hjärna och det känns jobbigt som attan, lägenheten måste städas och det är prio ett tillsammans med lite saker att fixa inför skolan, är ännu inte helt hundra på det... jag med min beslutsångest, den tar kål på mig.. Ska också måla om och fixa i det sista rummet här, det har stått orört och funkat som en skräprum sedan vi flyttade in. Vill även hinna med mellandagsrean i luleå, måste hinna på vårdcentralen imorgon osv osv.. Har ännu inte eller några planer inför nyår? Är i alla fall sugen på en lugn tillställning med god mat och bra sällskap, börjar nog bli gammal? :)

I kväll är jag sugen på massa mys och bra filmer (inge hockey), så jag hoppas det blir så ;)

God fortsättning allihopa! :) Puss och kram!

RSS 2.0