blääää, dag 270 av 280

Usch vilken seg och ovärd dag det har varit idag. Har gjort alldeles för lite för att det ska kännas bra när man går och lägger sig. Har helt enkelt inte orkat göra något alls, och nu när jag ska gå och sova ångrar jag mig för gillar inte när en dag känns ovärd. Har dessutom inga direkta planer imorgon heller, nä imorgon får det bli lite eld i baken på mig! :) måste bara komma på vad jag ska göra först...

Nej nu får allt den här lilla bebisen ta och komma ut till oss! Vaggan står färdig bäddad, skötbordet är uppe, kläderna är tvättade och invika i garderoben, bb-väskan är så gott som packad såååå komsi komsi lilla vän :) Har 10 dagar kvar till BF och tänk om det tar ännu två veckor (!!!) till innan du behagar att kommma ut. Nä då DÖR jag, kan helt enkelt inte vänta så länge. Bara därför kommer jag få vänta in i det sista... Trodde inte att det var möjligt att längta så mycket? Nåja, denna evighets långa väntan kommer i slutändan vara värd varenda sekund så är ingen ide att hänga läpp för det :P






Idag har jag varit med mina solstrålar, sånt uppskattas. Speciellt när vi är hela tjejgänget, är verkligen inte ofta vi alla sex tjejer ses samtidigt nåmer. Har hunnit med en fika och en vända på stan under dagen och till kvällen samlades alla hos hanna som var så snäll och bjöd oss på middag. Svin gott var det, tack hanna ♥ Efter det for vi till emelie och jens, pratades ganska mycket förlossning osv. och nu har alla fått känna den lilla krabatens sparkar också ;) Tycker h*n aldrig är lugn, sparkas och bökas på där inne i princip hela tiden, sover du aldrig där inne? :P Man kan aldrig sluta fascineras av att det verkligen är ett litet människoliv där inne som snart kommer att komma ut till oss och bli en helt egen individ, helt otroligt.

Ska snart ta och sova, imorgon blir det en dag med tjejerna igen :D Måste hinna vara med isabelle nu innan hon far hem på söndag, fan sommaren har gått så jäkla fort! Är alltid lika trist med tommys nattveckor, gillar inte att gå och sova själv varje kväll, blir ju så tomt i sängen :( Jag har verkligen världens bästa kille och världens bästa kompisar, jag är lyckligt lottad! :)

gonatt! :)

2 veckor kvar...

Fast man kanske skulle ställa in sig på fyra? Hoppas verkligen för allt i världen att jag inte behöver vänta så länge, vi vill träffa dig nuuuuuuuu!! Tommy tycker jag är konstig som inte ens är lite nervös och som längtar efter förlossningen. Jag vet inte varför, men jag har aldrig känt mig rädd eller nervös inför att föda. Jag är inte speciellt smärttålig enligt mig själv, grinar snarare för minsta lilla. Men jag längtar jätte mycket och ser det mer som att det kommer bli en riktig jävla upplevelse att få föda sitt barn. Det kan hända en massa hemskt och allt kan gå fel, men den inställningen har inte jag. Jag har kollat på riskförlossningar på tv, läst alla forum på familjeliv om de värsta förlossningarna, hur mycket de har spruckit, vilken pina det är att bajsa efteråt osv. osv. Men det gör mig ändå inte rädd, är jag konstig? Nej gud vad jag längtar!! :) Så länge människan har funnits har vi kvinnor fött barn, det är en naturlig del i livet. Tänk så många som klarat det och gjort om det flera gånger, då borde väl även jag lyckas med det.

Har också börjat få liiiite mer ordning här hemma, finns så många saker som gnager på mig som jag känner att jag måste göra. Jag har i alla fall fått gjort det som har stört mig ända sedan i våras, jag har putsat alla fönster!! Ni förstår inte vilken lättnad det är för mig att slippa se dom där skitiga fönsterna varje dag. Har även fixat alla gardinerna, tvättat och strykt dom, lånat mammas symaskin och fållat upp dom :) Känns underbart... haha! Nu har jag bara ett gäng med andra saker jag vill få gjort innan vi har en liten här. Jag måste storstäda toan (kanske imorgon?), sedan ska jag torka alla köksskåp och ordna i dom, torka ur kylen är också ett måste! Sedan behövs en rejäl städning av hela lägenheten.. Intressant läsning va?

Hösten är ju redan här, svin kallt ute ju. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är mysigt. Hoppas bara vi får en fin och solig höst så jag kan komma mig ut och börja motionera så fort kroppen tillåter det :) Håller på att koka ägg nu så ska ta och göra mig nån äggmacka innan jag lägger mig :) Tjingeling!

Äääääntligen...

Idag har varit första dagen på min ledighet, hur länge jag ska vara ledig får framtiden utvisa. Om man nu kan kalla det ledig att ha en liten bebis, är nog ett heltidsjobb det också ;) Men det kommer bli underbart, går inte att förklara vilken längtan det är. Bara 25 dagar kvar nu till BF, skadar ju inte ifall det blir lite tidigare :D De sista veckorna kommer det bli att fixa och dona här hemma, packa bb-väskan, stoppa upp skötbordet, handla allt det sista osv. osv. mysigt och roligt tycker jag :)

Idag har våran Malin fyllt 20 år, så har varit och fikat där och ätit en väldigt god middag :) Nu ikväll har jag haft emelie och isabelle på besök, alltid lika roligt :) Är ganska trött redan nu så snart blir det sängen för min del, ska och äta lunch med mina tjejer imorgon och sedan ska jag fara till dokkas :) Ska njuta hela veckan av att tommy också är ledig :)



Gonatt! :)


Thanks for loving me..

Nästan tre veckor sedan jag orkade skiva något sist, dåligt av mig :P Har i alla fall hunnit med massor. Har varit i göteborg med tommy i en vecka, var helt underbart. Det har jag allt att tacka mitt hjärta för, du är verkligen bäst! Vi bilade ner, gick hur bra som helst. Sov en natt i luleå och vi hann också med en natt i örebro innan vi kom fram. I göteborg har vi gått på stan, shoppat, varit på stranden, njutit av värmen, varit på liseberg och spelat bort alldeles för mycket pengar haha. (men åkte faktiskt parisehjulet;)) Fick även håret förstört av den sämsta frisören jag någonsin gått till, går inte att förklara hur inkompitent han var. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag gick därifrån. Hade ni sett mig hade ni antagligen skrattat. Kommer förmodligen aldrig hitta en bättre frisör än Nina, dock måste jag ju gå till någon annan nu men jag tror att någon av tjejerna på stinas kan göra ett nästan lika bra jobb ;P Vi har också kollat PINK och hon var självklart så jävla bra, dock kunde ljudet ha varit bättre men gjorde inte så jätte mycket. TACK tommy! ♥

Snart går mitt sommarvik ut också, på söndag blir jag ledig på obestämd tid!! Hade inte kunnat längta mer. Ska bli så förbaskat skönt och gud vad jag ska njuta av att vara hemma med våran bebis. Insåg idag hur kort tid det är kvar nu, om exakt en månad 3 september är du beräknad att vara här. Hoppas det inte tar längre än så :) Började kolla bland alla kläder vi har fått och köpt och fan vad jag har att tvätta alltså, måste börja med det snart så allt är klart. Man vet ju aldrig när lill plutten behagar att komma ut, kan lika väl hända i morgon eller om 6 veckor. Hoppas inte allt för tidigt för har alldeles för mycket att hinna göra innan det ;) Om sisådär tre veckor hade varit perfekt om man nu hade fått välja ;)

Allt har gått så himla bra med jobbet och det, och det är jag riktigt glad för. Har hittils haft en väldigt smärtfri graviditet måste jag säga, knappt så jag märker att jag är gravid ;) Men nu i helgen har det hänt nånting, blev som helt plötsligt sådär gravid som de flesta andra. Känner av halsbränna, är täppt i näsan, mer ont i ryggen, ont i dosan (bäckenet) osv. Sammandragningar har jag känt av ganska länge men dom brukar inte göra ont. Tur att jag bara har 4 skift kvar nu! :)

Nu tänkte jag faktiskt tvätta av mig sminket och gå och sova, är väldigt trött och ganka bra på att slarva med mina järntabletter. Godnatt gott folk :)


Tjockis påväg till gbg :)




RSS 2.0