I'm going crazy

Hade nyss skrivit ett långt inlägg om allt och ingenting, men till slut raderade jag allt. Det är allt för många nyfikna som läser som egentligen inte har något med mig eller mitt liv att göra. Kanske man borde ge upp det här? Eller helt enkelt bara stänga av alla känslor och låtsas som att allt rullar på som vanligt? I don't know, but you will se..




Godnatt!



 


My heart cries out to you..

För första gången på hela helgen spenderar jag tid ensam, har inte varit hemma sedan i fredags förmiddag. Anledningen är ganska enkel, allt blir så himla mycket lättare med sina bästa kompisar omkring sig, även när man sover. Jag är så glad att jag har världens bästa kompisar som jag vet alltid finns där och ställer upp. Ni har fått lyssna på mig hela helgen.. dag som natt, men ni vet att jag skulle göra samma sak för er hundra gånger om! Ni är guld värd för mig.

Så vad gör man när hjärtat värker, magen känns som en enda stor klump som man bara vill spy upp men det går inte, hela kroppen känns svag, all lust är borta och skrattet känns framtvingat??  Om det nu fanns någonting jag skulle kunna göra, så hade jag gjort det. Men just nu antar jag att jag inte kan göra annat än att vänta på att allt bara ska försvinna...

Nu ska jag inta ryggläge, hoppas bara att jag kommer kunna sova någorlunda bra även fast jag inte har Emelie vid min sida i natt. Godnatt!


Onsdags special

Idag är det torsdag och jag är sjukt bakfull! Blev inte ett måttligt firande igår alltså, även fast jag var på en ganska hög promille halt kan jag lugnt säga att jag var långt ifrån värst, lite väl taggade kanske? ;P Var i alla fall riktigt kul att spela brännboll, fick ett stenhårt slag mellan bena vilket har resulterat i ett stort blåmärke idag. Förfesten hos Karlgren var också rolig, fast var väl där nångång det började gå utför? Kom i alla fall till krogen men tror jag for hem efter 10 min, insåg att sängen var ett bättre alternativ. Tur att jag bor så nära krogen nu, är så lätt att bara gå hem utan att behöva fixa skjuss osv.

Vaknade upp idag med jordens skallebank, vin gör inte gott för mig. Mår fortfarande som en påse skit, har sån avsmak av allt som har med alkohol att göra, usch. Idag fyller i alla fall min pingla år, så har varit hos henne större delen av kvällen och fikat och surrat skit. Det känns verkligen som söndag idag när alla ska upp och jobba imorgon, men är ju bara fredag imorgon önskar nästan att det vore måndag, vill bara att tiden ska gå fort nu.. dock har jag inga större planer för helgen, ska bara ta det lugnt och det ska bli skönt.

Just nu lockar sängen ganska mycket, eller ligger redan i den men ska bli grymt skönt att få lägga sig och sooova, ska sova länge imorgon har jag bestämt (bara för att jag vill det kommer dom ringa om jag kan jobba imorn, garanterat!) Något annat som lockar just nu eller egentligen hela tiden är alldeles för långt borta.. Men om några dagar så kanske? Jag hoppas på det i alla fall! :)

PUSS och godnatt!


Det går bra nu!

Vilket väder vi har fått, solen har stekt flera dagar nu.. det gillas! Sitter just nu på balkongen och äter frukost och solar i bikini, underbart!

Igår vart det fika hos Hanna eftersom hon fyllde år, sedan kollade vi lite på studenterna som hade mösspåtagning.. helt sjukt vad man längtar tillbaks.. studenttiden är verkligen en av de roligaste tiderna i mitt liv! :) Sedan grillade vi här hemma och det var riktigt gott och sedan gjorde jag min premiär tur på josefins moped, gick sådär i början.. Josefin var skräckslagen där bak men tycker ändå jag klarade det bra :) Sedan kom Emelie till mig och vi raggade runt som vi brukar göra, dock denna gång med moppen, måste ju spara pengar, lågkonjunktur u know ;) Vi hann även med en promenad med resten av tjejerna och sedan blev det övernattning hos Emelie i nya huset, sov gudomligt bra, trots allt körde med lastbilar osv. utanför huset.

Idag blir det nog en dag som får spenderas ute, men vet aldrig när detta fin väder försvinner. Ska försöka styra upp nånting bra. På torsdag fyller även den andra pinglan år, så om vädret är lika bra imorgon som idag blir det nog att fira imorgon, är ju ändå röd dag på torsdag så..:)

Gudars vad man kan sakna en annan människa alltså, men snart så! ;) Nu ska jag lägga utan datorn och koncentrara mig på solen.

PUSS

Sommarvärme!!

Dagar som dessa suger det verkligen att jobba, är ju rena rama sommarvärmen ute! Sitter på balkongen nu och steker, dock måste jag börja dra mig mot jobbet igen :(((  Slutar klockan 21 och då ska jag nog kolla melodifestivalen och kanske ta ett glas vin? :) Har nyss varit på Sibylla med Josefin, tror jag fick årets förolämpling då, var en gubbe som frågade om jag var josefins mamma! Hallå så gammal ser jag väl inte ut? Hon är ju ändå 15 år!

Har även beställt ett par sjukt snygga skor nyss! Kändes som att jag behövde de, man mår alltid lite bättre då! :)
Higher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nu är det bäst jag drar så jag inte kommer försent, PUSS!

Honey is sweet, but not as sweet as you

Som det kanske har märkts så har jag liksom tappat lusten till att blogga, känns som att man bara ordbajsar hela tiden. Men nu tänkte jag ordbajsa lite ändå för att uppdatera alla om vad för spännande saker som sker i mitt liv just nu. Idag har jag kommit hem från mitt besök i Oslo. Fast känns ändå inte som att komma hem till hemmet, har ju inte hunnit göra i ordning nåt här i mitt rum.. kartonger och massa kläder och skit överallt. Till min fasa fick jag se att mamma hade passat på att inreda i mitt rum medan jag var borta, STORA fula tavlor på mig när jag var liten hängde på väggen, fula gamla porslins saker i fönster, nej tack! Det åkte ner direkt jag kom in genom dörren, tacksam för hjälpen men sånt där sköter jag hellre själv.

Har hur som helst haft en jätte bra vecka, har ju fått spendera den med världens gulligaste kille så. Känns riktigt tråkigt att gå och lägga sig ensam, men förhoppningsvis så behöver jag inte göra det nåmer om cirkus 2 veckor? Från att lämna Tommy fick jag komma tillbaks till ligan, så jag ska inte klaga! :) Har spenderat dagen med alla mina fem favoriter också, händer ju inte allt för ofta? Jag och Emelie var och solade tidigare idag och när hon ska släppa av mig hemma på parkeringen ser vi att bilen hon står bakom lägger i backen och backar rakt in i oss! Fel att kolla efter innan man börjar backa? Så Emelie fick en fin buckla på bilen, tur att vi inte hade nån annan bil av mer värde. Under kvällen har vi varit hela gänget hos hanna och björn och käkat glass, ost och kex, chips och druckit te och jag har fått uppdatara dem och de har fått uppdatera mig, dock hade inget nytt hänt här hemma.. jag är inte förvånad! 

Imorgon är det fredag och helgen är oplanerad, fick även nys om att jag har FF i helgen, inflyttningsfest?? Nej så kul ska vi nog inte ha, ser ut att bli en lugn helg och det känns skönt (men förbannat tråkigt!) Har en del måsten att ta tag i imorgon, så ska sysselsätta mig med det på förmiddagen och sen har det även planerats in en fika på hultan, great!

Nu har jag gett er en liten update, någon som orkade läsa? Jag är i alla fall rätt så trött nu efter att ha varit vaken alldeles för tidigt i morse så nu väntar sängen, grymt skönt.

Sleep tight, PUSS!


Please don't leave me..

Har hänt en hel del sedan jag uppdaterade här sist, har varken haft tid eller något internet för att göra det heller. Har varit valborg och vi firade stort hela helgen med perfekt väder, perfekt sällskap och en perfekt avslutning på helgen med en oslagbar kväll på björnis. Har också hunnit med en flytt till Malmbergsvägen, som jag dock kanske hade kunnat vara mer engagerad i, min familj var nog inte så glad på mig då. Jag hann just hämta mig från helgen och flytten innan jag begav mig i väg på annat efterlängtat äventyr, så just nu befinner jag mig i grannlandet och har den mysigaste veckan på länge!

På tal om annat så hade jag verkligen velat fara och kolla Pink i november, undra om der finns biljetter kvar? Vi borde fara tjejer, eller vad säger ni? :D Hade varit grymt..


RSS 2.0