You make my day

Tiden går rusktigt fort och jag hinner aldrig blogga.. :P Repstoppet var slut förra veckan redan på onsdag för min del och det tackar jag gudarna för, för jag var riktigt less där på slutet. For i alla fall till luleå med tommy i torsdags och var där och firade midsommar och sen for vi hem på lördag där firandet fortsatte. Nu är det så mycket som tisdag och jag börjar mitt sommar vik imorgon, ska bli skönt med lite rutin och ett schema att gå efter, men annars så hade jag mer än gärna varit ledig hela sommaren. Jag är ledig i helgen, men tror ändå inte att det blir kiruna festivelen för min del, elin och isabelle är riktigt sugna men vet inte varför jag inte känner för det, går hellre ut här hemma.

Ibland är det nästan lite läskigt hur mycket man kan känna för en annan människa. Samtidigt som det är den bästa känslan som finns, att vara med någon som får mitt hjärta att må bra och veta att den människan känner likadant som jag. När jag hinner vara borta 5 minuter och saknar redan, och det enda tankarna kretsar kring är att få vara med DIG igen. Jag är kär, i världens snyggaste och bästaste kille dessutom. 

 

Fyfan vad du är bra!

Fan vad jag hade velat ta studenten igen, det var verkligen så jävla kul.. Man längtar tillbaks så mkt när jag ser Malin och hennes kompisar ta studenten. I kyrkan när de sjöng graduation song kom jag verkligen att tänka på hur glad jag är att vi fortfarande är lika bra kompisar och att vi inte har splittras.. men antar att det inte kommer vara så allt för länge till om Emelie skulle dra till borås, någon kanske flyttar och pluggar and so on.. usch vill inte ens tänka på det för det kommer kännas så sjukt trist, but we will still be friens forever! ;) Men man ska helt klart göra det man vill i livet och inte bara stanna kvar och stampa om man vill göra annat bara för att ens bästa kompisar stannar kvar i Gällivare. Jag själv har ingen aning om vad jag vill göra, känner mig på ett sätt stressad över det men hur som helst så kommer jag nog komma på så småning om vad jag ska göra, så är ingen ide att strassa upp över det. Jag tar var dag som den kommer.

Nu ska det bli fika här i lägenheten så fort malin anländer från deras flakåkande och sedan tänkte jag dra på stan en sväng och sedan äta fin middag ute på stan med my lovley family och efter det blir det hemfärd. I morgon väntar jobb 06.00.. jippi... 

  

Mitt hektiska liv...

Tänkte ta en liten snabb update här innan jag intar ryggläge, jag är grymt trött! Jobbar hela dagarna på repstoppet i lk och fortsätter med det till nästa torsdag, klockan ringer 04.30 varje morgon och sedan är jag inte hemma fören 19.00, det är tungt! Just nu befinner jag mig i piteå, hela familjen är samlad, 5 pers i en liten etta, mysigt värre. Brassade hit vid 21-tiden och kom fram vid 23.00 så plattan var i botten nästan intill hela vägen. Malin tar studenten imorgon så självklart befinner jag mig på plats. Dock jobbar jag på lördag igen så far hem imorgon igen, trist.

Allting rullar på riktigt bra nu, även fast jag knappt har haft något socialt liv nu när jag jobbat hela veckan så har jag haft riktigt mysiga kvällar och nätter tillsammans med my love, guld värt! Jag är sjukligt trött just nu, känner hur hjärnverksamheten blir sämre och sämre för varje minut som går så nu hägrar sängen. Imorgon blir det sovmorgon några timmar i alla fall och sedan kolla när min lilla syster tar studenten, blir roligt.

Godnatt och puss till dig! :)

Min fina Malin på hennes bal igår :)

Det enda jag vill är att ha dig nära, nu och hela tiden!

Igår somnade jag med en obehaglig känsla i kroppen, vilket gav mig mardrömmar hela natten och dom var hemska! usch.. hatar sånt där! Nåja, tur att det bara var drömmar och inte verklighet. Ovisshet måste vara nåt av det värsta som finns, jag orkar inte med det.. Antigen så är det allt eller inget, mellantinget gör bara mer ont än gott.  Right?

För övrigt är det jobb som gäller ikväll och även imorn på förmiddagen, känns lite halv trist men man måste ju. Nästa vecka ska jag börja jobba på repstoppet i LK, får se hur det går.. känns som att det var år och dar sedan jag jobbade åt gema. Tror även att jag skippar piteå i helgen, kan inte spendera mer pengar än vad jag har, vilket jag brukar vara ganska bra på att göra.. Har nyss varit och solat för att jag kände mig så frusen, grymt skönt. Så nu ska jag väl bara invänta jobbet och sedan hoppas jag på en mysig avrundning ikväll efter jobbet.

PUSS vänner

20 sanningar

20 sanningar om mig, enjoy :

1. Jag är svår att komma nära, öppnar mig ogärna för människor jag inte känner bra.
2. Jag har världens bästa vänner som jag vet jag kan lita på
3. Godis, glass, chips och allt sånt skit kan jag inte leva utan.
4. Jag kan vara hemskt lat.
5. Jag är kär, på riktigt.
6. Det senaste året har jag växt mycket som människa
7. ..och har därmed också lärt mig att inte bry mig så mycket om vad andra tycker om mig. 
8. Killar som kan sjunga och spela gitarr är sjukt hett.
9. Vin gör mig alltid sjukt kanon och såna fyllor har börjat skrämma mig. 
10. Jag kan vända mina ögonlock ut och in. 
11. Mina vänner + familj värderar jag högst i hela världen. 
12. Jag känner mig riktigt kluven i vad jag ska göra i framtiden (till hösten)
13. Jag lägger hellre pengar på håret än kläder
14. Jag är rädd för att bli gammal och att min reumatism inte försvinner.
15. Gällivare skrämmer mig med all falskhet, men samtidgt gillar jag stället på många andra sätt.
16. Jag hade velat ha större bröst.
17. När jag blir riktigt jävla nervös håller jag alltid på att skita ner mig (har dock aldrig gjort det)
18. Jag är en väldigt empatisk människa som hade gjort allt för att förändra världen om jag bara kunde.
19. Jag vill flytta hemifrån typ nu!
20. Just nu känner jag mig ganska lycklig, och hoppas bara att det blir bättre (?)

Det var mina sanningar, jag ids inte utmana någon, gör detta ni som vill! :) Har inte bloggat på riktigt länge, men har känt att jag inte har nånting att dela med mig av till er. Livet går verkligen upp och ner hela tiden, men nu ska jag försöka ge allt för att det bara ska gå upp. Funderar om jag ska fara till piteå i helgen, kollade just mitt konto och ser inte ljust ut, frågan är hur mkt pengar det kommer gå där.. det tåls att fundera på :P Så får se hur det blir, hade varit kul, trist bara att dom lovat dåligt väder till helgen :/ Nåja, det får bli en kort update för nu ska jag ut och promenera. 

PÖSS 

RSS 2.0