Wiiiee..

Snart är det helg, och vilken helg det kommer bli! Ska bo på hotell i Luleå med alla mina favoriter -Elin då! Känns som att jag verkligen behöver en helg utanför detta hushåll, tror jag kommer komma hem med ett gäng nya krafter! (eller så kanske bara med en rejäl bakfylla? ;) ) vi får väl se, men jäkligt kul kommer det att bli i alla fall. Så nu har jag skrubbat hela hemmet så Tommy och Melvin slipper leva i skiten i helgen. Så får se det kommer se ut när jag kommer hem igen? :) Blev ett kort inlägg, har en liten kille som står och drar i mig och vill leka :) Vi ska fara och handla så pojkarna överlever helgen också ;)

I bilen..

Nu är vi på g till Arvidsjaur, eller är alldeles snart framme. Vi ska hämta en ny bil. Tommy sålde s40 förra veckan. Förstår inte det här med killar och bilar? Varför byta när man har två j bra och fungerade bilar? Nåja det är väl hans nöje ;) så får vackert ställa upp på det, och det gör jag gärna :) även fast jag hellre hade spenderat fredags kvällen med nånting roligare än att köra bil 50 mil ;)

Melvin är hos mommo, moffa och mostrarna :) så han är säkert nöjd! Så blir en barnlös natt.

Min snygging


Vad är detta för värld??

Någon som sett klippet om 2-åringen som blev påkörd i Kina?? Det är så sjukt så jag mår illa. Ids inte ens lägga upp klippet för det är så hemskt, gör ont ända in i själen! HUR kan 18 pers passera ett litet barn som ligger påkört på marken UTAN att bry sig? Hon blev dessutom påkörd TVÅ ggr för att ingen stannade och hjälpte henne första gången hon blev påkörd. Detta ledde sedan till att hon avled av sina skador, hur SJUKT är inte det? Man förlorar bara hoppet om mänskligheten när man ser detta... Sedan den här 4-åringen som blev mördad av ett annat barn. Kan bara säga en sak, låt aldrig era barn slåss. Spelar ingen roll om det är pojkar, för det är inte normalt att slå andra. Barn vet inte vart gränsen går, och denna gång slutade det ju verkligen så tragiskt som det bara går. Man blir ju mörkrädd för vart världen är påväg..

Hej måndag!

Ny vecka åter igen, vilket har inneburit öppen lek i vanlig ordning! Bra start på veckorna. Nu sussar lill grabben så sött i sängen! :)

Mamman har faktiskt tagit sig ut på partay i helgen, aitik festen med rocka billy tema :) Var riktigt kul och tror man behöver ta sig en fylla emellan åt ;) nädå men det var roligt, dock fick jag ju stå mitt kast igår...

Har också hunnit med middag med alla tjejerna när Isabelle kom hem över helgen, händer ju inte allt för ofta att man ses allihop, tyvärr! Så Tommy har haft huvudansvaret här hemma, syntes på söndags eftermiddagen, kaos! ;)

Nu måste jag ta tag i lite saker här medan jag kan :)


Magsjuka....

Melvin har haft magsjuka och blivit frisk, en ganska "lätt" magsjuka eller hur man ska säga. Han har varit pigg och glad hela tiden. Nu är det Tommys tur, han fick den igår.. Vågar man hoppas att man klarar dig? Jag trycker då i mig vitpeppar och sanerar med sprit :) Tommy glömde faktiskt ta sin vitpeppar dagen innan han blev sjuk så jag inbillar mig att det beror på det? Vill inte bli sjuk!!

Barnet sover för tillfället och mannen kollar film, jag känner mig hungrig så ska väl slänga i mig nån form av lunch :)


Obegripligt!!

Sitter och kollar på Oprah, och jag blir så förbannad och ledsen. HUR kan man överge sina barn för en ny pojkvän??? Och helt försvinna ur sina barns liv? Vad är man för sorts människa då? Det är verkligen hemskt att se hur dessa barn lider. Fruktansvärt!!

Idag är det internationella barn dagen, som firades på öppen lek med en kanel bulla ;) Men är långt ifrån alla barn som har det så bra, så idag tänker jag extra mkt på alla barn som far illa! <3


Just nu:

Läser vi favorit boken och myser! Blir nog en vila för den lille mannen här snart, så man kan ta sig en dusch :)


RSS 2.0