20 April

Redan onsdag idag, snart påsk och inga planer alls har vi. Ganska skönt ändå, kanske vi far till dammokka en sväng eller så rensar vi här hemma och tar lite vårstädning (faktiskt tommys förslag) trodde man ju aldrig skulle komma ur hans mun ;) Men är det bra väder vill man ju vara ute och ta vara på våren.

Igår fyllde Tommy år så vi hade fullt hus här på kvällen, trevligt. Så jag missade det fina vädret igår och var hemma och städade, bakade och for ut på ärenden med bilen. Idag blir det nog en promenad i alla fall när Emelie vaknat. I helgen var vi i stugan och myste på, inget vatten och ingen el gör det ju extra mysigt. Tommys pappa + fru och tommys små bröder var också med. Hann med någon kort skotertur med Linda och bada bastu. Men att sova 8 pers i en liiiiiten stuga är inte det optimala, speciellt inte när man har med sig tre små barn. Sömnen blir ju inte den bästa ;) Men en natt går ju bra.

Melvin vilar så funderar om jag ska göra detsamma eller om jag ska ta tag i disken.. Är sjukt trött i alla fall, så får nog bli en vila ändå :)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jo, Sen när krypningen kommer igång får man inte göra så mycket annat än att passa dom :)

2011-04-20 @ 11:42:36
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0