Det suger..

Vilken kanon kväll vi hade igår, det var verkligen lätt det bästa hittils. Vi var på driv, rogers och flyt och tillsist hamnade vi på burger king. Det är inte alls så dyrt stt gå ut här som jag trodde, är billigare än i Sverige. Tummen upp för det! :) Idag har vi haft bakishäng här på vårat kollektiv, vi har kollat film, köpt godis och lagat mat. Vi lånade en kastrull från det andra köket eftersom vi bara har en liten i vårat och vi behövde två för att kunna göra våran mat. Och alldeles nyss kom en jävligt förbannad engelskman och bankade på våran dörr, han gormade att vi skulle öpnna dörren, när vi väl gjorde det var fan fly förbannad för att vi hade gått och tagit hans kastrull och sedan inte lämnat tillbaks den direkt efteråt. Helt jävla psyk.. Man har verkligen tappat lusen för det här. Trodde verkligen aldrig, aldrig att det skulle bli såhär, vi har längtat ihjäl oss hur länge som helst till att få komma hit, och sen blir allt såhär.

Jag vill verkligen inte hem, men nu när allt har blivit som det blivit har man inte ens lust nåmer. Ni förstår inte hur less och uttråkad man blir av att sitta på det här kollektivet.. det är verkligen inte roligt, vi planerar i princip redan när vi ska fara hem och vi har bara varit här i en vecka, vi har inte ens hunnit prova på hela grejen med det här. I morgon jobbar vi inte, och inte på tisdag heller, man går bara och undrar vad man ska göra av tiden för man blir bara deprimerad av att sitta på det här rummet. Alla man pratar med säger hela tiden att det löser sig, men hur då?? Just nu har jag verkligen väldigt svårt att se hur vi ska lösa det här, tyvärr..

Har ingen aning om vad vi ska göra resten av kvällen, ALLT är ju stängt på söndagar i norge, inte ens mat affärerna har öppet, bara kioskerna. Även det suger.. Trist att man blivit så neggo, man what to do?

PUSS på dig!

 

Kommentarer
Postat av: johanna

håll uppe humöret tjejer och gör det bästa av tiden där, fast än om det inte blir så länge :) Ha roligt ! det mår ni bäst av. PUSS

2009-03-15 @ 21:17:04
URL: http://johannahjartstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0