finally!

Vädret här är verkligen strange, ena stunden lyser solen som aldrig förr, andra stunden är det snöstrom.. man vet liksom aldrig vilka kläder man ska ta på sig :) Adecco ringde oss inte idag heller om jobb, så vi har varit lediga idag också.. helt sjukt att vi bara har jobbat en dag sen vi kom hit, vi kom ju hit för att jobba.. När vi har varit ledig nu har vi spenderat pengar, vad kan man annars göra? Har köpt lite nya kläder och det piggar alltid upp! :)

Idag har förresten våra grannar flyttat ut, polackerna alltså.. tacka gudarna för det! De senaste dagarna har dom supit och försökt få med oss till deras äckliga kök där de sitter och röker, de har även frågat om vi vill komma med och dricka en flaska vin, tackade ganska bestämt nej till det. I natt har de också fört ett jävla liv här på kollektivet, 4.30 på natten/morgonen bankade de på våran dörr och ropade "giiiirls" och försökte komma in, tur att vi aldrig glömmer att låsa!!! Vi är i alla fall grymt glad över att de inte bor här nåmer i alla fall.

Imorgon ska vi jobba på cafet igen, det blir nog roligt, då tjänar vi i alla fall lite pengar istället för att bara spendera dom. Om ett tag ska vi gå och promenera i alla fall, är jordens slask här överallt när det har snöat, men det får vi stå ut med :)

Ha det bra, puss!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0